Bybit - Herkese $20 Bonus! Sınırlı Süreli

Başlatan Bkirsan, 14 Ekim 2021, 12:07:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bkirsan

Bkirsan

Bkirsan

yerceylan

Alıntı yapılan: Bkirsan - 12 Kasım 2021, 20:36:55
Toplam 670 Dolar (6700 TL) Değerinde 3 ödeme daha alınmıştır.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/bybit-borsasi-odeme-kanitlari

Hayırlı olsun kazancı nasıl sağlıyorsunuz. Açıklarsanız güzel olabilir ben de üye olmayı düşünüyorum :)

Dark

Alıntı yapılan: yerceylan - 12 Kasım 2021, 22:30:06
Hayırlı olsun kazancı nasıl sağlıyorsunuz. Açıklarsanız güzel olabilir ben de üye olmayı düşünüyorum :)

Konuda açıklanmış yalnız para da yatırmak gerekiyor (100 dolar) anladığım kadarıyla

Bkirsan

Alıntı yapılan: yerceylan - 12 Kasım 2021, 22:30:06

Teşekkürler. Kaldıraçlı işlemlerde bonusla açtığım pozisyonlardan kazanıyorum. Bunuda gelen bonuslarla yapıyorum

yerceylan

Alıntı yapılan: Bkirsan - 12 Kasım 2021, 22:54:14
Teşekkürler. Kaldıraçlı işlemlerde bonusla açtığım pozisyonlardan kazanıyorum. Bunuda gelen bonuslarla yapıyorum

Hmm benim trade başarım kötü o yüzden kazanamam kesin  :D

Bkirsan

Alıntı yapılan: yerceylan - 12 Kasım 2021, 23:04:52
Hmm benim trade başarım kötü o yüzden kazanamam kesin  :D

Kaybedeceğiniz birşey yok zaten. 100 dolar gönderip bir iki kez al sat yapacaksınız sonra isterseniz paranızı geri çekeceksiniz. 5 gün içinde bonus hesabınıza gelecek. Bonusla işlem yaparak kazanç sağlamaya çalışacaksınız. Kaybedersenizde giden bonus olur :)

yerceylan

Alıntı yapılan: Bkirsan - 12 Kasım 2021, 23:11:35
Kaybedeceğiniz birşey yok zaten. 100 dolar gönderip bir iki kez al sat yapacaksınız sonra isterseniz paranızı geri çekeceksiniz. 5 gün içinde bonus hesabınıza gelecek. Bonusla işlem yaparak kazanç sağlamaya çalışacaksınız. Kaybedersenizde giden bonus olur :)

Tamamdır önümüzdeki hafta sonuna kadar yaparım o zaman  ($$)

Bkirsan

Alıntı yapılan: yerceylan - 12 Kasım 2021, 23:31:35
Tamamdır önümüzdeki hafta sonuna kadar yaparım o zaman  ($$)

15 kasıma kadar yatırımı tamamlamazsanız 25 dolar bonus alabilirsiniz. Eğer yaparsanız 45 dolar bonus alırsınız hocam aklınızda bulunsun :)