Dotcoin - telegram botu

Başlatan cocoextra, 31 Mayıs 2024, 20:16:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Selamlar arkadaşlar kısa bir süre önce başlayan dotcoin botunuda diğer botlar gibi kullanmaya başlıyoruz.
Dotcoinin  diğerlerinden farkı zaten hali hazırda bir çok borsada Polkadot olarak işlem görmesi.
Botla biriktirdiğimiz puanlarla ödül olarak ne verecekleri henüz belli değil , biz görevleri yapmaya devam ediyoruz.

(ok) Linke tıkladığımızda 'lets go' kısmına gelerek ekrana tıklamaya başlıyoruz.

(ok) Topladığımız puanlarla Boost kısmında enerjimizi ve tıklama gücümüzü arttırıyoruz.

(ok) Earn kısmında çeşitli basit görevleri yapıp puan kazanıyoruz.

Çalışma mantığı diğer botlarla hemen aynı , sizi yormaz fazla zaman almaz , günde bir kaç kere kontrol edip tıklamayı ve görevleri yapmakta yarar var.

Puanların bize dönüşü ne şekilde olur henüz belli değil ama Polkadotun bizi üzeceğeini sanmıyorum.

Kayıt için ; https://t.me/dotcoin_bot?start=r_311504598

Resmi twitter bağlantısı ; https://x.com/thedotcoin

smbllr424

ilk defa telegram botu kullandım,
yanlış hatırlamıyorsam notcoin de denemiştim ama lets go ve earn kısımları açılmamıştı niyeyse
takip edebildiğim ondan iyi kazananlar oldu,
puan karşılığı coinleri hangi cüzdana, borsaya alıcaz belli mi

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 31 Mayıs 2024, 21:37:24
ilk defa telegram botu kullandım,
yanlış hatırlamıyorsam notcoin de denemiştim ama lets go ve earn kısımları açılmamıştı niyeyse
takip edebildiğim ondan iyi kazananlar oldu,
puan karşılığı coinleri hangi cüzdana, borsaya alıcaz belli mi

Hocam bizimde notcoinle başladı ,notcoin iyi kazandırınca hype bu botlara doğru kaydı. Momoal ve catizen gibi eski botlarda var onlardada beklenti büyük bakalım.
Çoğu eski olduğundan burdan paylaşmayada gerek yok.
Buradan ödül olarak ne alacağımız belli değil , polkadot zaten listeli ama ödüller muhtemelen cüzdanlara alınır , borsaya pek olmuyor

smbllr424

Peki şuan açmam gereken bir cüzdan var mı? Varsa ve refli oluyorsa linkinizi özelden atarsanız iyi olur.

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 01 Haziran 2024, 14:40:18
Peki şuan açmam gereken bir cüzdan var mı? Varsa ve refli oluyorsa linkinizi özelden atarsanız iyi olur.

Dotcoin hangi cüzdanı kullanır bilmiyorum ama duruma göre güncelleme yapıp yardımcı olurum.

Metamask kullanıyorsunuzdur zaten diye yazmadım :)

smbllr424

Metamask ta trust wallette var, diğer yere trust walleti ekledim, teşekkürler  (spk)

cocoextra

Dotcoinde gelişmeler var ;

İlk olarak alacağımız ödül belli oldu ; DTC token. Arzı ve resmi listeleme ne zaman olacak o belli değil.

Ödüllerimizi TON cüzdanımıza çekip buradan takas yada direk borsa hesabımıza çekebileceğiz.

Bunun bot menüden bir NOT cüzdanı oluşturacağız , çok basit 2-3 dklık işlemler.

Şuan botta çalışma var , açıldığında ayrıntıları ve varsa değişiklilkleri yeniden anlatırım.

Ayrıntılara bakabilirsiniz ; https://x.com/thedotcoin/status/1798806024826368097

smbllr424

4 tane cüzdan çeşidi var, bunların hangisinde cüzdan oluşturalım

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 07 Haziran 2024, 22:18:08
4 tane cüzdan çeşidi var, bunların hangisinde cüzdan oluşturalım

Farketmiyor ben ton space kullanıyorum genel olarak

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 07 Haziran 2024, 22:59:05
Farketmiyor ben ton space kullanıyorum genel olarak
teşekkürler bunuda hallettik, bu cüzdanları bigün unutup başa bela alacaz ya hayırlısı  :m