IcyClick (SCAM)

Başlatan bekeli, 09 Ocak 2013, 16:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Ocak 2013, 10:54:54
Ptc-investigation'da önerilmeyen siteler arasına alınmış :S :(  (kk)

Yatırım yapmayın arkadaşlar. Destek için tıklayan arkadaşlar devam ederlerse sevinirim  :y
Destek için gelen arkadaşlar zaten senin için tıklıyorlar, en azından benim için öyle..
Senden bilgi gelmeden bırakmayız ;)

hakanatik01

Orasıda sapıttı biraz hocam probux'ıda önermiyor :g :g bu siteye kızdıysa ondan almıştır belkide :P yoksa probux'ada onbux gbi demiş önermemiş :g :g  pek güvenmiyorum artık bende bu siteye ; mesela bir ödemenin kıryıl sürdüğü clixword listedeyken clixplanet ve cashnhits gibi artık kendini ispat etmiş siteleri listesine almıyor hala deneme modunda tutabiliyor para istiyordur belkide  :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ocak 2013, 14:52:01
Destek için gelen arkadaşlar zaten senin için tıklıyorlar, en azından benim için öyle..
Senden bilgi gelmeden bırakmayız ;)

Teşekkürler hocam  :-[
En az bir ödeme alayım istiyorum..
Admine de ticket attım git ptc-investigation'daki pisliğini temizle diye  (d)
Artık ref çekemeyiz. Refler bırakmak istiyor, isyan başladı gibi şeyler yazdım  :D
Cevabını bekliyorum, bakalım ne diyecek  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Ocak 2013, 14:54:37
Orasıda sapıttı biraz hocam probux'ıda önermiyor :g :g

göreceli olarak haklılar aslında ama verilen bilgileri bizlerin yoğurması gerekiyor.
Gerekçeler önemli tabii ki bu konuda. Bağdaştırılan site konusu var.. Eski scam site Onbux konusu.
ama eski scam dedikleri site, başı çeken ve yıllardır ayakta olan sitelere en yakın siteler.

Mesela bir palmbux vardı. eee, o da scam oldu, ne yapacağız şimdi :)
Onun eski admini site açsa ilk gün yatırım yaparım.
Site ilk açıldığında, onbux admini diye önermiyor olsalardı. O gün yatırıma başlardım, geç bile kaldık o zaman :)

enderege

@bekeli,
Bizlerin bu siteden bir ödeme alma beklentisi yok.  Scam sa da legit sede sen bırakın diyesiye kadar devam ederiz.

Probux onbux benzetemsi için şunu diyorum. Elisa hocamda aynı fikirdedir sanırım. onbux tahminimce 1 sene kadar düzenli bir şekilde ödeme yaptı. Keşke probux da o kadar gitse.  O kadar giderse yatırım çıkmış kara  çoktan geçmiş oluruz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Teşekkürler Ender hocam ;)

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ocak 2013, 15:16:20
@bekeli,
Bizlerin bu siteden bir ödeme alma beklentisi yok.  Scam sa da legit sede sen bırakın diyesiye kadar devam ederiz.

ikose böyle düşünen reflerine tıklamayı bırakın diyor yalnız.
Neyseki bu sitede toplu tıklama var. Fazla vaktinizi almıyordur  :-[

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Ocak 2013, 15:59:49

ikose böyle düşünen reflerine tıklamayı bırakın diyor yalnız.
Neyseki bu sitede toplu tıklama var. Fazla vaktinizi almıyordur  :-[

Bekeli , beni yanlış anladın galiba, yada ben kendimi tam olarak anlatadım..  :S
Site vardır ref kazancı %20-25-50 dir destek tıkı istersin..  :y
Site vardır %5-10 dur destek tıkının artısı az olduğu için vaktini almak istemezsin..  :n
Benim  geçen ay ne kadar destek tıkı için kaç siteye kayıt olduğumu tahmin bile edemezsin..  ???
ve bunlardan ödeme aldığım sadece nouma Hocamın Buxsurf ü oldu..
ödeme almak benim için önemli mi... kesinlikle  hayır..  :X
Benim vaktim olduğu sürece buradaki hemen her siteye üye olmamışsam desteği veririm..  (a)
ama siz çalışanların vakti sınırlı,  :y  önemli olan kayda değer bir site bulduğumuzda paylaşmak..  :y
Umarım kendimi anlatabilmişimdir..  8)

bekeli

WEBMONEY

Refinden üye oldum dostum ama birkaç sorum olucak.Onaysız Payza veya Paypala ödeme yapıyor mu?Ödeme limiti ne kadar?Site güvenilir mi yatırım yapmamı(Üyelik yükseltme) tavsiye edermisin?

richman

Alıntı yapılan: WEBMONEY - 31 Ocak 2013, 19:53:25
Refinden üye oldum dostum ama birkaç sorum olucak.Onaysız Payza veya Paypala ödeme yapıyor mu?Ödeme limiti ne kadar?Site güvenilir mi yatırım yapmamı(Üyelik yükseltme) tavsiye edermisin?

Yeri değil ama bir türlü bulamadım söyliycek yer ileti kutun dolu  O:-)