alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Yeniden hayırlı olsun hakan, 4gb alman çok daha iyi. Bende telefonumu hepsiburadadan almıştım. Umarım kart kampanyası felan yararlanabilmişssindir.
Hafıza kartı iyi bende 16gb lık olanı var  Aynısının.. gayet iyi okuma yazma hızları bir problem yaşatmaz.
64gb lıkta çalıştıran oldu yani gözümün önünde :D  Ama resmi kaynaklar 32gb desteklediğinden yana..
Bana bir ara 16 yetmemişti piyasadaki 8 9 tane 1gb üstü oyunları yükleyince :D

ElisaMcCline

Ben bir ara bu konuya yazacak oldum.. iyi ki de yazmamışım diyorum..
Siz telefonu oyun için alıyormuşssunuz meğer..
Sonra da dünyada android önde demek tabii ki mantıklı geldi bakın şimdi :P

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2013, 22:48:40

Bunlar senin benim gibi ihtiyar değil, çoluk çocuk.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Şimd ne yapamıyoruz androidde? windows ta olan? Ciddi soruyorum he.. Cidden yapamadığımız bişe var mı? 

hakanatik01

Firefox = Adroid ,chrome=windows phone :P

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2013, 22:48:40
Ben bir ara bu konuya yazacak oldum.. iyi ki de yazmamışım diyorum..
Sonra da dünyada android önde demek tabii ki mantıklı geldi bakın şimdi :P

Telefonumda 1 tane bile oyun yok ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Ekim 2013, 23:04:05
Telefonumda 1 tane bile oyun yok ;)
Aynen şu anda bende de yokta :D olsa ne yazar kime ne :D  2 yukarıdaki arkadaşa Aylarca magic land oynadıklarını hele birinin fps tarzı oyunlara meraklı olduğunu söyleyimde geçeyim :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Ekim 2013, 23:05:49
Aynen şu anda bende de yokta :D olsa ne yazar kime ne :D  2 yukarıdaki arkadaşa Aylarca magic land oynadıklarını hele birinin fps tarzı oyunlara meraklı olduğunu söyleyimde geçeyim :D
:)) Kirli çamaşırlar dökülüyor :P :) Ben test ettiğim telefonda template run 2 vardı baya zevkli geldi :) Ben oyun oynarımda ,yeteneğim yok çabuk sıkılıp bırakıyorum başaramayınca anca futbol yada araba yarış oyunları olursa :) Önemli olan PTC tıklarımı yapabilmek yoksa oyun v.s. boş benim için :P :D

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Ekim 2013, 23:10:32
:)) Kirli çamaşırlar dökülüyor :P :) Ben test ettiğim telefonda template run 2 vardı baya zevkli geldi :) Ben oyun oynarımda ,yeteneğim yok çabuk sıkılıp bırakıyorum başaramayınca anca futbol yada araba yarış oyunları olursa :) Önemli olan PTC tıklarımı yapabilmek yoksa oyun v.s. boş benim için :P :D

Dostum merak etme. Oynamak istediğin her oyunu çok rahat oynarsın. Oyunları kaldırmadığından değil oyun oynamadığımdan telefonda oyun yok. Yoksa test ettik. İçin rahat olsun..

Sadece orjinal rom yerine başka rom önerebilirim alınca. Telefon gelsin. Kullanım açısından orjinal romda bi eksiklik hissedersen kullandığım romu önereceğim sana ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Ekim 2013, 23:15:11
Dostum merak etme. Oynamak istediğin her oyunu çok rahat oynarsın. Oyunları kaldırmadığından değil oyun oynamadığımdan telefonda oyun yok. Yoksa test ettik. İçin rahat olsun..

Sadece orjinal rom yerine başka rom önerebilirim alınca. Telefon gelsin. Kullanım açısından orjinal romda bi eksiklik hissedersen kullandığım romu önereceğim sana ;)

Bende çıkmış romların çoğunu kullandımda orjinaldeyim şu anda :D  hangi rom yüklü ?