alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Mantıklıda bunlarda adi oluyor beya çıkarırlar derler satmak için alırsın yok öyle derler biz kargocuyuz :D neyse teşekküre ettim hocam nedense ilk burdan sordum :D ama daha hızlı cevap aldım bak :) kurulum vs.zaten teknik servisi aratıyorlarda yukarı çıkartmak lazım :D teşekkür ettim tekrardan

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ekim 2013, 17:33:43
Mantıklıda bunlarda adi oluyor beya çıkarırlar derler satmak için alırsın yok öyle derler biz kargocuyuz :D neyse teşekküre ettim hocam nedense ilk burdan sordum :D ama daha hızlı cevap aldım bak :) kurulum vs.zaten teknik servisi aratıyorlarda yukarı çıkartmak lazım :D teşekkür ettim tekrardan
. Evin kaçıncı kat? Normal gelen kagolarda aşşağı inip senmi alıyorsun ? kapıya kadar geliyordur. Taşımak için küçük ürün büyük ürün desi ye göre fiyat biçiyorsa kapina kadar çıkartmalı bence ara atarlan biraz :)

bekeli

Ben klimayı hepsiburada'dan almıştım. Evin kapısına kadar çıkarıyorlar. Bu hepsiburada ile ilgili değil aslında. Getiren kargo şirketi ile ilgili.
Ama sorun olacağını zannetmiyorum. Sonra servisi çağırıyorsunuz, onlar gelip kuruyorlar.

hakanatik01

Tamamdır teşkküğr ettim cevaplara olmadı atar yaparım :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ekim 2013, 17:10:14
şimdik bir Çamaşır makinesi beğendim de bunu alsak kargo eve kadar getiriyor mu? yoksa gelirde aşaığdan zile basıp bıraktık buraya gelin alınmı derler? Büyük bir şey almış olan varmı daha önce ne bilem işte buzdolabı,olsun koltuk takımı falan taşıması ağır olan birşeyler :) saygılar android iyidir ama :D

Ben hepsiburadadan bulaşık makinesi aldım, yurtiçi kargo ile geldi, apartmanın kapısında bıraktılar, eve çıkarma işine hepsiburada karışmıyor, kargo şirketi de çıkarmıyor  :)
Ek ücret teklif ettiğim halde yine de kargo eve çıkarmadı  :)

hakanatik01

Müşteri hizmetleri kim oluyormuş sizin yanıznda beya :D teşekkürler cevaplar için

abcb

Hakan, sen yine de alacaksan kargo elemanlarına teklif et yukarı çıkarmalarını  :y tanıdık kargo ve tanıdık eleman olmasaydı ağır abilik yapıp çıkarttırırdım ben onlara ya  :D Yırttılar  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 28 Ekim 2013, 18:32:26
Hakan, sen yine de alacaksan kargo elemanlarına teklif et yukarı çıkarmalarını  :y tanıdık kargo ve tanıdık eleman olmasaydı ağır abilik yapıp çıkarttırırdım ben onlara ya  :D Yırttılar  :D

Sizin için onlar tanıdıkmış da, onlar için siz tanıdık değilmişssiniz sanki :D
Adam bir el atar çıkarır yukarıya :D

abcb

Babamın kankaları be Hocam, sonra gidip beni babama ispiyonluyorlar, yukarı çıkarmamız yasak ama kızınız bizi tehdit etti, zor duruma düşürdü diye  :D
Mimliyim Hocam  :D Kim papaz olacak şimdi babamla  :D

FilmsizKalma