alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

kardeşim mi ?? ? verirsem oynar :))

abcb

:)) Desene evde cıngar çıkacak  :)) Aşağı sakal, yukarı bıyık  :g

FilmsizKalma

hakan 2 platformdada sorunlar vardı sanırım. Biraz bekle firma güncellemerini derim..Yada bir araştır sorunlar geçmişmi.. Misal oyun kaydedemiyordun birinde..

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Şubat 2014, 16:34:15
kardeşim mi ?? ? verirsem oynar :))

İşte bu iyiydi. :D

Hayırlı olsun. Gülegüle kullan(ın). :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Teşekkürler ;

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Şubat 2014, 17:30:52
hakan 2 platformdada sorunlar vardı sanırım. Biraz bekle firma güncellemerini derim..Yada bir araştır sorunlar geçmişmi.. Misal oyun kaydedemiyordun birinde..
Aldık gitti artık :) anlayan birilerinin olacağını bileydim yazardım almadan foruma alayım mı almayayım mı diye ama  bu dediğin PS4 ve Xbox One içinmiydi?  ben bunlardan almadım rahat nefes alayım :P :)  Çok dikkatli incelemedim zaten alasım yoktu biranda şeytan dürttü :)

FilmsizKalma

Evet ps4 ve xbox one içindi. Ben yanlış okumuşum demekki yada atladım almadın sanıyordum :)
hayırlı olsun :)

hakanatik01

Teşekkürler;

Ohhh o zaman :) xbox 360 aldım.Onlar daha pahalıydı ucuzlamaları lazım baya bir o para verilirmi verilmezmi bilemedim oyun manyağı olsam hadi derdim ama oyun oynamakta yetenek bence azcık yeteneğim olsa düşünürdüm  2 güne sıkılıp bırakan taraftayım ben anca oynayabildiklerim araba yarışı,Futbol :) Hep imrenerek bakarım RPG FPS tarzında oyun oynayanlara heleki bazısı hiç oynamadığı oyunu bile 1-2 saatte canavar gibi oynuyor ya ensesine vurup kaldırasım geliyor  "uzaklaş burdan seni buralarda görmeyeyim bir daha" diyesim gelmiyor değil :D

bekeli

Hayırlı olsun Hakan ;)
Yanına bide Kinect al. Bu şekilde evdeki diğer insanların da dikkatini çekecektir :P

hakanatik01

Teşekkür ederim;
Öyle aldım zati, sırf onun için aldım bile diyebilirim "oyun mu oynuyonuz la burda derlerse hayır spor yapıyoz "dicem :P :D

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Hakan :)
Güle güle parçalayın :)