alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 16:26:22
Şimdiden hayırlı olsun bekeli :)
Ben de bir süredir düşünüyordum, ne güzel unutmuştum, yine hortalttınız yaa :)

Evet ben de çok önceden araştırıp xbox360 + kinect'e karar kılmıştım.
Sonrasında bizim ufaklık olunca rafa kaldırmıştm alma düşüncesini. Kızım 2 yaşına yaklaştı artık. Hakan da konuyu gündeme getirince tekrar gündemime girmiş oldu.
Teşekkürler ;)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Şubat 2014, 16:30:09
hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz gelsin

1-2 haftaya kırarsın ben bu adama nasıl yenildim diye :P :))

Ya bak kendimi övmeyi sevmem ama kişisel iletide bahsettiğim üzere 2012'de bıraktım PES'i.
Ama yeteneklerimi kaybettiğimi düşünmüyorum.
Şu ana kadar elbette yenen oldu beni ama hiç üstünlük kuran olmadı.
10 maçın maksimum 2'sini alırsın :P

hakanatik01

Bende sevmem kişisel iletide sana dedim ya :P ammaaa Zirvedeyken bırakmış olaydın iyiydi :P gözlerin dolu dolu hatırlarsın o günleri bir zamanlar şampiyondum diye :P Senin PES tarihin 2'ye ayrılır H.Ö(hakandan önce- şampiyonluk dolu yıllar)  H.S(hakandan sonra - şampiyonluğa özlem dolu yıllar ) (gyk) :P :))
Yok ya yenersin sen beni sanırım ama zevkli olursa sorun değil futbolu futbol olduğu için sevenlerdenim kazanmak isterim ama karşımdaki benden iyiyse "helal olsun" der geçerim  :)

cihanizm

Alıntı yapılan: Tolga Can - 12 Şubat 2014, 09:28:43
Ortak hayırlı olsun, hanımdan izin alabilsem bende kendime almak istiyorum öyle bir konsol ama izin çıkmıyor bir türlü :D

Valla arkadaşlar Tolga Can arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum kimse gülmesin. Hanımları razı etmek gerçekten çok güç :) Ben razı etmiştim çok şükür, yalnız oynamadan önce izin istiyorum, izin verirse oynuyorum, kapat dediğinde de kapatıyorum. Bende böyle işimi görüyorum  :g

Bunun haricinde de PS3 de FPS oyunlarında çok iyiyimdirim bende :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Şubat 2014, 16:38:53
Bende sevmem kişisel iletide sana dedim ya :P ammaaa Zirvedeyken bırakmış olaydın iyiydi :P gözlerin dolu dolu hatırlarsın o günleri bir zamanlar şampiyondum diye :P Senin PES tarihin 2'ye ayrılır H.Ö(hakandan önce- şampiyonluk dolu yıllar)  H.S(hakandan sonra - şampiyonluğa özlem dolu yıllar ) (gyk) :P :))

Gelsin, biraz alışayım. Return of the King 'i gösteririm ben sana :P

O değilde belki de oynamaya bile vakit bulamayacağım :D Ama kinect olayı oldukça sevilecek büyük ihtimalle.. Evdekiler takılır artık zumba fitness, kinect sports, dance central felan :D

bekeli

Alıntı yapılan: cihanizm - 12 Şubat 2014, 16:39:42
Hanımları razı etmek gerçekten çok güç :)

Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, öyle hanımdan felan izin almak da neymiş :D

[spoiler]"Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, " buraya kadarı doğru. "öyle hanımdan felan izin almak da neymiş" bu kısmı şaka la şaka :D[/spoiler]

ElisaMcCline

Beni de cezbeden kinect aslında.. Ailece de vakit geçirip eğlenilecek bir durum yaratıyor.
Grup halindeki çocuklar için de farklı bir eğlence gibi görünüyor :)

Kinect tepki süreleri nasıl Hakan ?

hakanatik01

bekeli aldırmanın yolunu söylüyor ya :P oyun oynarken kilo vericez beraber diyeceksiniz gerçi o zaman da "aşkolsun ben kilolumuyum" denebilir dikkatli olmakta fayda var :P :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 16:49:05
Bu konuda birşey demem doğru oalmz hocam bana iyi geldi boks oyunum var bir tane ona bakmışltım iyiydi ama oyundan oyun afarklılık gösterirmi ne olur hiçbir bilgim yok xboxın sadece adını biliyorum ben hiç oynamamıştım daha önce :) 1-2 foruma takılıp öğrenmeye çalışıyorum şimdik HDDye oyun nasıl atılır v.s. işte :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Şubat 2014, 16:45:44
Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, öyle hanımdan felan izin almak da neymiş :D

[spoiler]"Ben aldıktan sonra haber verdim. Adanalıyık biz, " buraya kadarı doğru. "öyle hanımdan felan izin almak da neymiş" bu kısmı şaka la şaka :D[/spoiler]

Eşin spoiler içlerini de okuyabiliyordur İnşallah :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2014, 16:49:05
Bu konuda birşey demem doğru olmaz sanırım hocam bana iyi geldi boks oyunum var bir tane ona bakmıştım iyiydi ama oyundan oyuna farklılık gösterir mi ne olur hiçbir bilgim yok xboxın sadece adını biliyorum hiç oynamamıştım daha önce, 1-2 foruma takılıp öğrenmeye çalışıyorum.özellikleri nedir deseniz onu bile bilmiyorum ben öylesine alanlardanım bir araştırmam etmem olmadı adına güvendim xbox'ın çook eskiden 1-2 defagözüme çarpmıştı grafik işlemcisi PS3ten iyi diye doğrumudur ona bile bakmadım değişiklik olsun dedim ps1-2 vardı bu kez bu olsun bakalım :)