Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

arnutwowew

arkadaşlar iyi iş çıkarmışsınız elleriniz sağlık   100 adet bende yaptım   inşallah devamıda gelir.

Jinjiang Inn Xi'an Zhangba East Road                  112
Laurel Hotel                                                          224
Oriental Ri-star Hotel                                              42
Changcheng Yingbin Hotel                                      68
Small Sun Farm Hotel                                             4-11
Super 8 (Fuzhou Railway South Station Square)   120
Super 8 Jinan LuoYuan Street                                  58
Super 8 Hotel Beijing ZhuShiKou East Main Street   59

lovablegs

dip not:arshinin taktiğiyle ilerliyom hep no no diyorum dediği gibi ilk nodan sonra find çıkarsa listeden bakıyorum sorunsuz %100 devam hala inşallah geceyede bitmez :)

kaçtane kaldığını görevin nasıl öğrencemizi anlayamadım hala ?

ikose

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 18:42:12
dip not:arshinin taktiğiyle ilerliyom hep no no diyorum dediği gibi ilk nodan sonra find çıkarsa listeden bakıyorum sorunsuz %100 devam hala inşallah geceyede bitmez :)

kaçtane kaldığını görevin nasıl öğrencemizi anlayamadım hala ?
bende anlamadım bu nedenle
başlarken bakiye aldım
siteyi iki kere açtım birinde yapıyorum diğerinde bakiye kontrolü yapıyorum..

arshi

Doğruluk yüzdenize tıklayınca aşağıya doğru ufak bir pencere açılır, kaç tane kaldığı değil ama tamamladığınız sayıyı yazar. :)

lovablegs

sağolasın gördüm daha 20 tane olmuş toplamda 100 tane diyodunuz galiba ben burada hepsini bitirirsem 100 taneyide diğer sitelerdede neoda gene yapabilirmiym ?

hakanatik01

Ben koptum no no demeye başladım ona rağmen %94, 3$ la gidiyorum bakalım 5 olabilecekmiyim :D sadece çok hızlı giderken 7days home Inn Ve Jinjiang,super 8 otelelrine bakıyorum listeden hatta super8'i sorduğunda listemizde yoksa No diyorum gene sorunsuz gidiyor hata yaptığım tek bir otel oldu 261 otadıs oaln :)
daha öncede çıkmıştı bana bu kez cevabı buldum:)
Shanghai Hankar Enterprise Apartments
261

yingyang16

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 18:57:23
sağolasın gördüm daha 20 tane olmuş toplamda 100 tane diyodunuz galiba ben burada hepsini bitirirsem 100 taneyide diğer sitelerdede neoda gene yapabilirmiym ?

"Thanks for your hard work!" dedimi diğer sitelerde yapamıyoruz malesef   :D

yingyang16

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 18:57:36
Ben koptum no no demeye başladım ona rağmen %94, 3$ la gidiyorum bakalım 5 olabilecekmiyim :D sadece çok hızlı giderken 7days home Inn Ve Jinjiang,super 8 otelelrine bakıyorum listeden hatta super8'i sorduğunda listemizde yoksa No diyorum gene sorunsuz gidiyor hata yaptığım tek bir otel oldu 261 otadıs oaln :)
daha öncede çıkmıştı bana bu kez cevabı buldum:)
Shanghai Hankar Enterprise Apartments
261

Hakan yaw geceden beri No,no demeye bıkmadın  mı  :D :D 

hakanatik01

Sıkıldım vallhi ondanda :) tıklarımda aksadı bugün  :g :g az sonra bırakıcam gece devam ederim artık daha bitmez gibi görev :g :g
No no zaten vakit kaybetmek istemeyn için yoksa daha kalır bu görev bakın gene geldi bana Super 8 (Beijing Headquarters Base) listemizde yoktu no dedim direkt hata vermedi  :g Çok fena olmuş listemiz  :g :g