Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ocak 2013, 20:18:17
Ama Belli bir statüye (mesela 100 mesaja gelmemiş) gelmemişlere konular gizlenirse amenna.

Ozamanda ortallığa saçma saçma mesajlar yazmaya koyulurlardı hocam.. Bu olay hocanın dediiği misal sakal bıyık olayı...

arshi

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2013, 16:15:14
Paylaşılan tüm sebepler sebebiyle hala çok kararsızım.. sakal-bıyık olayı gibi duruyor...
Yani sonuç? Aşağı mı yukarı mı, yutacak mıyız yoksa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 19 Ocak 2013, 02:17:00
Yani sonuç? Aşağı mı yukarı mı, yutacak mıyız yoksa :D

Açık kalması da bir seçenek değil mi ? yani şu anda olduğu gibi :)

lovablegs

bugün bu taskla ilgili bende bir çakallık yaptım..öğlen vakti amcaoğlumun yanına oturmaya gitmiştim muhabbet ediyoduk sonra net falan derken bu akılma geldi.hemen probuxta bir üyelik açtım ve bu listeyi açtım Misafir olarak hemen taskları yaptım hiç hatasız 100 de 100 le bitirdim ama sonuç 4 usd kaldı parayı çekemedim  :D
anlaşılan bi ara gene gidecez misafirliğe  :P

arshi

Benim amca oğlu böyle yapsa anında kovalardım :g Adama bak muhabbet etmeye gelmiş hemen bilgisayara sızıyor derdim. Neyse ki amcam yok raadım. :D

Tamamlarsın bir ara artık bir şey kalmamış zaten :)

mehdi1995

valla nasıl belirtiyorsunuz bilmiyorum ama :D

Ibis Suzhou SIP 171 rooms

7 Days Inn (Shenzhen Meilin) 63 rooms

burak003

24/25 kadar yaptım tıkla tıkla bitmiyor işi otomatiğe bağladım.Daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Şimdi ise minijop bölümü bakıma girdi sanırım linkler çıkmıyor.

hakanatik01

CF de sorun var şuanda sanırım burak bakım yapılıyor yarım saat- 1 saate gelicek görev ama bu taktikle gidermi denemek lazım artık :)

Temporarily off-line
We're launching new features and fixes.
To pick-up where you left off, hit the browser's Reload button in a minute.
We apologize for the interruption.

FilmsizKalma

Arkadaşlar Konunun başınada koyuldu fakat oraya bakmayacak olanlar olabilir belki. Bu taskın yapılışı ile ilgili bir video hazırlandı. Bu mesajımda da paylaşacağım. Daha sonra mesajı aramayın diye Konunun ilk mesajına eklenmiştir.

Görevden hala yeterince var hiç anlamıyorum yapamıyorum ben diyen varsa umarım faydalı olur.. Belli bir süre sonra çok seri yapacaksınızdır..

Sekme olarak bahsettiğim sayfamız forumumuzda bulunan
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/find-number-of-rooms-in-chinese-and-taiwanese-hotels!-(yeni-)-dogru-ve-yanlislar/

sayfasıdır.

[embed=425,349]http://youtu.be/hIsCi6l5ANE[/embed]

Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa sormaktan çekinmeyiniz. Son olarak listeyi bu hale getirmede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben görevi bitiridiğim için videoyu kayıt eden Enderege hocamada teşekkürler.