Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ElisaMcCline

Süper paylaşım Filmsizkalma :)

Paylaşımda emeği olan herkesin ellerine sağlık :)

Forumda CF test anahtarı oluşmuş cidden :D :D :D

FilmsizKalma

Umarım faydalı olabilir sağolun arkadaşlar..

Alıntı yapılan: YingYang - 19 Ocak 2013, 15:29:42
Teşekkürler Filmsizkalma :)
Yingyang  (k) (k) Asıl ben sana teşekkür ederim. 3 4 gün çırpınıp yapamadığım görevi 3 dakikada anlattığın için (k) (k)

lovablegs

burak003

Teşekkürler FilmsizKalma emeğine sağlık. 44/45 oldu ve bitti sayenizde :)  Şimdi Weibo görevine geçicem. Bir soru sormak istiyorum yeri burasımı bilmiyorum. Referans istatiğinde  Current average 1.49 ve Projected average 1.96 diyor bunlar ne oluyor veya arasındaki fark ne?

bekeli

Alıntı yapılan: burak003 - 19 Ocak 2013, 18:15:21
Bir soru sormak istiyorum yeri burasımı bilmiyorum. Referans istatiğinde  Current average 1.49 ve Projected average 1.96 diyor bunlar ne oluyor veya arasındaki fark ne?

Evet yeri burası değil :)
Ama cevaplayayım. Sanırım neobux için soruyorsunuz.
Current average: O andaki ref tıkları toplamının ref sayısına bölünmesi ile bulunur.
Projected average: Gün sonunda beklenen ortalamadır. Reflerinizin tıklama hızına göre sistem bi tahminde bulunarak belirler.

Sizin için önemli olan current average'dır. Beklenen avg olmayabilir. Kesin bilgi değildir..

abcb

Ellerine emeğine sağlık FilmsizKalma, çok güzel bir çalışma olmuş  :)

burak003

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Ocak 2013, 18:23:08
Evet yeri burası değil :)
Ama cevaplayayım. Sanırım neobux için soruyorsunuz.
Current average: O andaki ref tıkları toplamının ref sayısına bölünmesi ile bulunur.
Projected average: Gün sonunda beklenen ortalamadır. Reflerinizin tıklama hızına göre sistem bi tahminde bulunarak belirler.

Sizin için önemli olan current average'dır. Beklenen avg olmayabilir. Kesin bilgi değildir..
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Şimdi Current average 1.86 Projected average 2.35 oldu. Yanlış anlamadıysam kar etmem için gece 12de current average'nin projected average yi geçmesi gerekiyor.