Goldenclix

Başlatan ptconur, 19 Ocak 2013, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

actionmanisherooftheworld

23. günün sonunda ödemem  nihayet geldi bu site ödemeleri artık hep böyle bir ay sonra mı yapacak yoksa .????? (prt)

hamzakursad

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 23 Nisan 2014, 10:48:38
23. günün sonunda ödemem  nihayet geldi bu site ödemeleri artık hep böyle bir ay sonra mı yapacak yoksa .????? (prt)

BKNZ. OJOOO  :P

ptconur

adminden yeni bir açıklama yapıldı arkadaşlar;

özetle;

tam olarak 1 aydır paypal hesabının limitlenmiş olduğunu ve bu bir ay içinde siteleri için en iyi çözümü bulmaya çalıştığını söylüyor. Bir kaç başarısızlıklardan sonra nihayet istikrarlı ve uzun ömürlü bir çözüm bulduğunu söylüyor. Zigma Network (Twickerz ve yougetprofit) ile birleşme kararı almışlar. Zigma Network un güvenilir olduğunu, 3 yıldır online olduğunu ve stabıl bi paypal hesapları olduğundan bahsetmiş.

Yaptığı açıklamada "bildiğiniz gibi kötü anlarınız olduğunda kim gerçek arkadaş kim değil görebilirsiniz" diye bi ifade kullanmış. Ben bundan silverclix adminine söyleniyor gibime geldi. Hayırlısı diyorum :)

ayrıca hesaba para ekleme promosyonunu hatırlatmış;
$10 - $49.99 arası 10% bonus
$50 - $199 arası 20% bonus
$200 üstü 25% bonus. purchase balance a eklenecek.

Yapılan açıklamanın orjinal metni;
Hello guys.

Many of you know that our old PayPal account is limited before exactly one month. In this one month I tried to find best solutions for sites. After few failures (company in UK and fresh PP - also limited because of huge income) I finally found solutions which is stable and long-term for all of us.

I have decided to merge our sites with Zigma Network (Twickerz and YGP).
They are trusted, 3 years online and have stable PayPal account.

As you know, when you have bad moments, then you can see who is your real friend and who is not. Thank you Valueasset and to Marijoy (Zigma Network Admins ) in spending time with me on Skype, thank you for your support and friendship!
We are now team and I invite all our honest members and investors to support Twickerz and Yougetprofit.com, lets say thank you in a right way!

We will start with PayPal payments again today, will take some time to reach again less then 7 days on pending, I appreciate your patience, No need to follow up on forum and on ticket so we can do this ASAP. I know my responsibility with my members and let me do this without any interruption.

Do not forget for our special package and add funds promo:

$10 - $49.99 and get 10% bonus in purchase balance
$50 - $199 and get 20% bonus
Add more then $200 and get 25% bonus.

That would be all for now and Lets move forward!

Kind Regards,
Edin

Konunun linki ise;

http://www.goldenclix.com/forum.php?topic=36537

GameHunter

Kimle birleşiyorlarsa birleşsinler ödesinler şu 5$ paramı içeride yatıyor tam 1 aydır ödemediler. :)

bilge8408

Bu olay beni biraz düşündürüyor. Twickerz'ın başı yenebilir zira paypal para giriş çıkışları artacak. Neyse bakalım göreceğiz.

Coulers79

Cuma bir miktar para yatırdım, Pazar günü hesaba geçti. Ödemelerdeki gecikmeler düzelmezse önerilenlerden kaldırabiliriz.

actionmanisherooftheworld

bu site de benim için scam oldu artık minimum ödemeyi 10 dolar yapmışlar o kadar bekleyemem  (scm)

ptconur

deneme maksatlı bugün ödeme istedim arkadaşlar bilgisini paylaşırım

richman

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 10 Mayıs 2014, 21:59:43
bu site de benim için scam oldu artık minimum ödemeyi 10 dolar yapmışlar o kadar bekleyemem  (scm)

Eminmisiniz bende 5$ gözüküyor ?

hakanatik01

Herşeye böyle scam denirmi yahu ,zaten doğru düzgün 3-5 site var :D sitenin TOS'una eklendi zaten arkadaşlar sitede ödemeler 1$ artıyor artık forumlarına v.s. bakabilrisniz bu konu için ;

TOS derki;
You may request for a payment once you have reached $5 in your account balance. The minimum for First Time Payout is $5 for all members. Next one is $2 for upgraded members.

çoğumuz için önemli olan kısım burasıdır yani (scm) alakası yok sitenin dediği budur he olurmu olabilir ama kurallara göre 10$ olması normal bir durum ,neoda da aynı kural var neodamı scam ? :P :D ilk ödemeniz v.s. ise ama ticket atıp TOS maddesini gösterin..
Free members have stepped cashouts 5 - 6 - 7 - 8 -9 -10.

Yani diyorki her kim ki sitemize üye olur ilk ödemesi 5$dır hee olurda üyelik yükseltir bundan sonra 2$'a düşer yok ben üyelik falan almam derse 5$-6$-7$-8$-9$-10$'a kadar gider.

Twickerzla birleştiler sonuçta scam olması biraz daha zor ama eskisi gibide kazançlı olmasını beklemiyorum artık ;