Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Business Name:   RiteAid: 767-773 Hamilton Street
Street Address:    767-773 Hamilton Street
City:    Franklin Township
State:    NJ
Postal Code:    08873

40.4904   -74.4766

Abi şimdi bu  ne demek gözünüzü seveyim. Tamam liste listede... Bende bu var şimdi . ama atladığınız birşey var orda 3 tane işaretlenecek şık var..
a a a kordinatmı
a a b  kordinatmı

Ayrıca kordinatın, önündeki tire 2 kordinatı ayırmak içinmi?? yoksa eksi anlamındamı??

hakanatik01

Hoşgeldiniz :y :y teşekkürler; :y :y
arshinin listesi şuanda çalışıyor bence hiçbirşey yapmadan ordan bir deneyin :) 2.sayfada hemen ordaki listede arama sonucunuz yoksa direkt No deyip geçin doğru çıkıyor 20.sayfaya geldim hızlıca :) listesinde varsa zaten yapılması gereknlerde yazıyor :) kolay gelsin durmak yok heryerden alalım paracıkları :D :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 01:32:41
Business Name:   RiteAid: 767-773 Hamilton Street
Street Address:    767-773 Hamilton Street
City:    Franklin Township
State:    NJ
Postal Code:    08873

40.4904   -74.4766

Abi şimdi bu  ne demek gözünüzü seveyim. Tamam liste listede... Bende bu var şimdi . ama atladığınız birşey var orda 3 tane işaretlenecek şık var..
a a a kordinatmı
a a b  kordinatmı

Ayrıca kordinatın, önündeki tire 2 kordinatı ayırmak içinmi?? yoksa eksi anlamındamı??
Hocam konuda yazıyor zaetn koordnat eklediysem demiş
Cevaplarımızı a a a yapıcaz 3 soru soruyor 1-) cevabı a 2*)a 3*)a sonra verdiği koordinatı gireceğiz;
size çıkanda mesela
a a a işaretleyip  açılan kutuya 40.4904   -74.4766 kordinatları gireceğiz;

Listesinde yoksa Direkt No diyecez zaten soru sormaycak;

Eğer arshi koordinat yazmadıysa yes-no dediyse a b diyeceğiz cevaplara zaten 3.soruyu sormuyacak çünkü 3.soru koordinat sorusu 

Örnek için ;Sorular bunlar  ...
1-)Can you find the building where Bath & Body Works is probably located?(required)

a-)YES, I can find a building where Bath & Body Works is probably located.
b-)NO, I can't find a building for Bath & Body Works using ANY of the map tools above.
2-)Can you make a visual confirmation that Bath & Body Works is actually located there?(required)
a-)YES, I found the right building.
b-)NO, I can't confirm that I found the right building.
Select Yes only if you can see the storefront logo or sign.
3-)Is Bath & Body Works in its own building, or does it share a building complex/structure (like a mall or shopping center) with many stores?(required)
a-)Bath & Body Works is in its own building
b-) Bath & Body Works shares a building with other stores

direkt koordinat verdiyse burda 3üne de a a a diyip kordinatı gireceğiz;yok koordinat vermediyse YES no diye belirtiyse a b deiyeceğiz;
listede yoksa direkt zaten 1 soruya b yani No deyip geçeceğiz;

arshi

abcb

Aramıza hoşgeldin neoclub  :)
Teşekkürler paylaşımların için

FilmsizKalma

Abi hangisinin a hangisinin b olduğunu anladımda  :g :g

Benim demek istediğim,  a a a işaretleyincede kordinat cıkıyor.. a a b yapıncada kordinat yapacak yer geliyor.

arshi

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 01:42:20

Benim demek istediğim,  a a a işaretleyincede kordinat cıkıyor.. a a b yapıncada kordinat yapacak yer geliyor.
Yav o binaların fiziki durumuna göre bir şey.. :D
2side normal.

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 01:42:20

a a b yapamayız ki hocam
a b yapıcaz 2 soruya cevap vereceğiz;
YEs no yazanların iki sorusu olucak a ve b cevapları;(a b)
koordinatları olanların 3 cevabı var(a a a )
listede olmayanın 1 cevabı olucak oda no:) (b)
yani kısaca koordinatı olmayanda 3 soruyu sormaycak bize çünkü 2.soruda b cevabını vereceğiz;( NO, I can't find a building for Big Lots using ANY of the map tools above.
)

arshi

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bu arada, konu çok hızlı akıyor bir şey göremiyorum :D

hakanatik01

Arkadaşlar bu sayfa doru gidiyor bizat test ettim :D :D
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/help-us-locate-different-stores-on-a-map-dogruyanlislar-%28b2%29-yeni-gorev/msg78035/#msg78035

75'e düşmüştüm %86ya çıktım arshiden yaptıktan sonra :D  ve 30.sayfaya geldim hızlıca :)