Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Thanks for your hard work!  (p) (p) (p) (p)

75 tane proda, 28 tane de neoda, toplamda 103 tane yaptım  (p)
Neoda elim alışsın diye 28 tane yapıp, sonra proya başlamıştım  :)
Darısı taskı yapan ve yapacak olan bütün arkadaşlarımın başına  O:-)

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim  :)

gokovic

Bitiren arkadaşlar tebrikler.
1 ve 2 . sayfalara göremi atılmadan tamamladınız acaba ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 23 Ocak 2013, 10:24:02
Bitiren arkadaşlar tebrikler.
1 ve 2 . sayfalara göremi atılmadan tamamladınız acaba ?
2. sayfaya göre yap adaş,  arshinin konu başında dediklerine dikkat et.. Zaten orda anlatmış.. Ben atılmadan yaptım..Bazı şirketlerin streetlerine dikkat et  ;)

bekeli

Arkadaşlar kusura bakmayın. Bu görevde katkı veremedim :-[ Göreve yeni bakma imkanım oldu :S
Kazançlarınız hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler..

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 10:35:43
2. sayfaya göre yap adaş,  arshinin konu başında dediklerine dikkat et.. Zaten orda anlatmış.. Ben atılmadan yaptım..Bazı şirketlerin streetlerine dikkat et  ;)

Tamamdır adaş başladım iyi gidiyor. Teşekkürler. :y

tolgacan86

arshi'nin ikinci sayfadaki liste gerçekten iyi eksiksiz duruyor ellerine sağlık dostum :) garezin bizemiydi ilk gün hazırladın yanlış listeyi kaktırdın bize ilk sayfada :g :g

tolgacan86

tolgacan86

bekeli sayı tutamadım dün yapmıştım biraz şimdi devam ettim birde biraz farklı yerlerden denediğim için tam sayıyı bilemiyorum.. :( ancak yeni hesap açıp yapıcam probuxdan tam olarak söylerim o zaman :g

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Ocak 2013, 11:25:24
bekeli sayı tutamadım dün yapmıştım biraz şimdi devam ettim birde biraz farklı yerlerden denediğim için tam sayıyı bilemiyorum.. :( ancak yeni hesap açıp yapıcam probuxdan tam olarak söylerim o zaman :g

Anladım. Yeni hesap :D Benim öyle bir imkanım yok. Bari 100'e kadar izin verse temiz bi 10 dolar alsam :D