Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Valla ben yarım saat önce tolgacan ile pm leştim sonra yeni hesap açtım probuxta :) 60 a dayandım.. yapmaya devam ediyorum Ty felan demedi daha %100 :g

gokovic

Thanks for your hard work!

10 ($) cebimize koyduk. Emeği geçen herkese teşekkürler. :y

hakanatik01

2.den almadı beni :D ty deyip durdu umarım tüm görevlerde böyle demeye başlamaz :g :g

tolgacan86

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Ocak 2013, 13:25:19
Arada ince bir detay var hakan ÖM atıyorum :)
Bizim bilmememiz gerekn bir durummu bu ince detay, neden ÖM atıyon  :g

tolgacan86

İsteyen herkese atarım bunu ama illegal olan bişey olduğundan açıkça belirtmek istemedim, ziyaretçilerimizin bilmesine gerek yok diye :P ;) eğer senin 100% olduysa hemen anlatayım sanada yeni hesap açacaksan? :)

ikose

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Ocak 2013, 13:29:06
İsteyen herkese atarım bunu ama illegal olan bişey olduğundan açıkça belirtmek istemedim, ziyaretçilerimizin bilmesine gerek yok diye :P ;) eğer senin 100% olduysa hemen anlatayım sanada yeni hesap açacaksan? :)
ben daha başlamadım
çünki herşey karışmıştı..
elif de elleme taska dedi
onu bekliyorum..
ama hakan yardım ve gökhan anlattı biraz önce..

hakanatik01

Hertürlü inceliği Ö:m ile anlatmak daha iyi ustam :) misal winat9 :P ziyaretçilere olmayan forumdakilere özel uygulamalar lazım :P madem ziyaretçilere açık kalıcaz :P

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ocak 2013, 13:54:24
Hertürlü inceliği Ö:m ile anlatmak daha iyi ustam :) misal winat9 :P ziyaretçilere olmayan forumdakilere özel uygulamalar lazım :P madem ziyaretçilere açık kalıcaz :P
anladım şimdi Hakancım  :y
haklısınız  :y

tolgacan86

yalnız farkettiniz mi bir patlama yaşandı bu konuda, katkıda bulunan arkadaşlar oldu sağolsunlar :) clixsense forumundan alıntı yapmıştım hatırlarsanız, o konuya bişeyler karaladım sesimi duyanlar olmuş demekki.. :)