NEOBUX UYARISI !

Başlatan sumercan, 24 Ocak 2013, 04:33:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sumercan

Eksiksiz tıklamama rağmen  "Attention:    Yesterday, at server time, you did not click." uyarısını niye alıyorum ?
Teşekkürler

ElisaMcCline

Saat sabah 07:00 da serverda yeni gün dönüyor... Ve sizin reklamlarınız reset saatine kadar açıkmayacak.
Dolayısıyla ; reset saatinde reklamlarınız açılıp da fixed reklamlarınızı tıklayana kadar , evet o gün reklam tıklamamış oluyorsunuz.. Bunu da uyarı olarak veriyor.
Reklamlarınızı tıkladığınızda kalkacaktır o uyarı.

sumercan

Sevgili Elisa hocam ,
Bende sayfa 16-17 saat açık sabah 5 gibi reset saatim ve geceleri oturduğum için sabah yenileri tıklamadan yatmam .Ve uyarı geldiği gün 26 PTC 78 ad prize tıkladım .Hemen hemen yarım saatte bir kontrol ettiğim iki sayfam var neo ve probux. Probux da 10 ref neonun 37 refinden fazla getiriyor.
Bugün düzelmiş gibi ama 1 günlük ref kazançları gittibu iki veya 3. defa olduğu için yazma gereği duydum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 24 Ocak 2013, 13:23:22
Sevgili Elisa hocam ,
Bende sayfa 16-17 saat açık sabah 5 gibi reset saatim ve geceleri oturduğum için sabah yenileri tıklamadan yatmam .Ve uyarı geldiği gün 26 PTC 78 ad prize tıkladım .Hemen hemen yarım saatte bir kontrol ettiğim iki sayfam var neo ve probux. Probux da 10 ref neonun 37 refinden fazla getiriyor.
Bugün düzelmiş gibi ama 1 günlük ref kazançları gittibu iki veya 3. defa olduğu için yazma gereği duydum.

Reset saatinizi sabah 05:00 civarı olarak belirttiğiniz için aşağıda sizin reset saatiniz bilgisi olarak 05:00 kullanıyorum. Siz de ona göre düşünün..
Önemli olan saat 05:00 değil, sizin tam olarak reset saatiniz kaç ise o saati baz almanız ...

Bundan sonra, sabah 05:00 dan 07:00 a kadar olan sürede tıklamalarınızı yapmayın.
Es kaza bunu yaptığınızda, bundan sonra hep o 2 saatlik dar dilimde tıklamalarınızı yapmak zorunda kalırsınız.
Ve bu 2 saati tıklamadan geçtiğiniz her gün ise aynen bahsettiğiniz gün kaçırma durumunu yaşar ve ref gelirleri konusunda sorun yaşarsınız.

Tek yapmanız gereken şu:
05:00 - 07:00 saatleri arsında hiçbir zaman 4 adet turuncu reklam tıklamamak. diğer tüm reklamlar gün boyu istediğiniz saatte tıklanabilir.

Eğer bunu yaptıysanız ve şu anda reklamlarınızı tıklamak için sabah 05:00 ı beklemek zorundaysanız:
Çözümü şu:
Sadece 1 kereye mahsus olarak, sabah 05:00 da açılan reklamlarınızdan turuncu olanların sadece 2 tanesini, 07:00 olmadan tıklayın.
Diğer 2 tanesini ise 07:00 dan sonra tıklayın.
bu işlemi 1 kez yaptıktan sonra, bir daha 05:00 da açılan reklamlarınızdan turuncu olanlarına yukarıda bahsettiğim gibi, 07:00 olana kadar
Yani kısaca 05:00 - 07:00 saatleri arasında tıklamayın.
Yeni reklam tıklama saat aralığınız, sabah 07:00 da başlar, ve ertesi sabah 05:00 a kadar istediğiniz saatte bu reklamlara tıklayabilirsiniz.
Toplam 22 saat. O reklamlar yine her sabah 05:00 da açılacak.. Ama 07:00 a kadar sakın tıklamayın.

Uniquehero

hocam baya karışıkmış bu işlemler reklam saatleri falan

ElisaMcCline

Yok aslında karışık değil.. Tam olarak yapılması gereken şu:

Her gün TR saatine göre 07:00 ile ertesi sabah 07:00 arasında reklamlarınızı izlemeniz gerekiyor...
Bu saat Server ın gün dönüm saati. TR de olmadığı için bu saatleredenk geliyor.
Ref gelirlerini alabilmeniz için sadece 4 adet turuncu fixed reklamlar için geçerli bu.
Ancak neobux ta bı server saati konusunun dışında herkesin kendisine ait bir de reklam reset saatinin olması sadece işi biraz karıştırıyor.

Ben ne zaman tıklarsam, her gün 07:00 - 07:00 arasında 4 adet fixed reklamımı tıklamış olurum diye düşündüğünüzde sonuç bu oluyor.
Arada 2 adetli tıklama sebebimiz de geçişi sağlarken reflerden 2 avg ye kadar gelecek tıklamaları kaçırmadan ve gün kaybı yaşamadan bir sonraki zaman diliminde tıklamaya başlayabilmek ..

bu konuda kafası karışanlar buradan bilgi yazarlarsa herkese tavsiyede bulunurum.
Reklam reset saati ve gün içinde tıklama için uygun oldukları  zaman dilimlerini bilgi olarak vermleri yeterli.

Coulers79

Reklamları bi kontrol edin. 8 adet 0.001, 1 adet 0.01$ var. Düzgün gözükmüyor altta değil üst tarafta doluyor. Sizdeki durum normal mi?

ElisaMcCline

Bende bir sorun yok... Arada çok reklam geldi, yığılma olunca kısa süreliğine 504 hataları oldu sadece.

lovablegs

There was an error receiving the Advertisement.
Please refresh this page and try again.

neoda bu uyarı çok çıkmaya başladı tüm reklamlarımda oluyor bu neyin sorunu bu nasıl düzelecek ??

daha doğrusu bazen düzgün bazen böyle çıkıyor iyice sinir oldum bu işe :(

hakanatik01

Server ekleme bende düzeldi 1-2 gün önce vardı ama artık olmuyor bende düzelir yakında :)