Euro-pinata (SCAM)

Başlatan bekeli, 08 Şubat 2013, 16:00:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Merhabalar :) memnun oldum.. Ben henüz upg yapmadım ama son değişikliklerden sonra yapacağım bende.. Biraz daha DR bulabilmek adınada reklam vereceğim ilk fırsatta.. ;) Siteyi bende çok seviyor ve devam etmesini istiyorum umarım sorunsuz devam eder..

matrix

Bende memnun oldum  :) Direk reflerin çoksa upg mantıklı olur dostum. Umarım reklamverenler çoğalır site düzene girer admin cebinden çok yatırım yaptı. Biraz gelir elde ederse site ileride bence çok gelecek vaat ediyor . Şuan bir gelir sitesi fakat yakın gelecekte reklam alırsa gerçekten daha harika bir site olur herkes için.. İnsanlar sadece gelip reklamlara tıklayıp paralarını çekiyor şuan  :) Reklamveren sayısı artarsa çok çok daha da iyi olacaktır umarım.

hakanatik01

Site kötüye mi gidiyor ne oluyor? tam bakamadım konulara vakitten dolayı tolga falanda geç almış ödemeyi sanırım değil mi? devam ediyormuyuz ben öylesine tıklıyanlardanım bu sitede ödeme limitine gelmişim [kendimce] eee alayım o zaman  dedim ben ödemeye gelene kadar  min ödeme 5 euro olmuş hep böylemiydi hiç bakmamıştım ama öylesine tıklayanlardan olduğumdan ilgilenmiyorum genelde ödeme neymiş ne değilmiş olursa iyi olur, olmazsa destek olmuş oluruz diye düşünüyorum ,devam ediyorsak devam ,bırakıyorsanız bırakalım;)

abcb

Benim ödeme 14 gündür pendingde bekliyor, 2 dolardı sonradan 5 dolar olmuş
Admin açıklama yapmış, çok yakında bekleyen ödemeleri yapacakmış, ben tıklamaya devam ediyorum  :)

drogba

ben bıraktım tıklamayı bayadır. ödemler düzene girerse geri dönerim :)

tolgacan86

Admin çok zor durumda kurtaramayacak muhtemelen ama bugüne kadarki dürüst tavrından dolayı tıklamaya devam ediyorum bende, €30 kadar pendingte bekliyor benimde.. :)

fraghera

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 15:24:29
Benim ödeme 14 gündür pendingde bekliyor, 2 dolardı sonradan 5 dolar olmuş
Admin açıklama yapmış, çok yakında bekleyen ödemeleri yapacakmış, ben tıklamaya devam ediyorum  :)
Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Nisan 2013, 21:48:59
Admin çok zor durumda kurtaramayacak muhtemelen ama bugüne kadarki dürüst tavrından dolayı tıklamaya devam ediyorum bende, €30 kadar pendingte bekliyor benimde.. :)

Pending durumu düzelirse haber verebilirmisiniz?

Bu siteye benimde nedense bir sempatim var hiç para da çekmiş değilim ama admin'i dürüst gibi geldiği için tıklamaya devam ediyorum.

abcb

Tabiki haber veririm, hala pendingde bekliyor
Bende o ana sayfadaki küçük renkli hayvancıklar yüzünden seviyorum  :D

fraghera

Alıntı yapılan: abcb - 02 Mayıs 2013, 22:41:49
Tabiki haber veririm, hala pendingde bekliyor
Bende o ana sayfadaki küçük renkli hayvancıklar yüzünden seviyorum  :D

Bunu bir kenara not edeyim.

Açılması düşünülen PTC sitesinin bir kenarına küçük renkli hayvancıklar konulsun ilgi çekiyormuş :)

abcb

Alıntı yapılan: fraghera - 02 Mayıs 2013, 22:43:51

Bunu bir kenara not edeyim.

Açılması düşünülen PTC sitesinin bir kenarına küçük renkli hayvancıklar konulsun ilgi çekiyormuş :)

Açınca haber ver hemen yatırım yapayım   :)

Bunların kedi versiyonu olabilir   :g