Euro-pinata (SCAM)

Başlatan bekeli, 08 Şubat 2013, 16:00:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

+1 destek için üye oldum. Ancak çok fazla reklamını gördüğüm için çerezlerden sıkıntı çıkmamıştır umarım refin olabilmişimdir kontrol edebilir misin.. ?

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Şubat 2013, 00:28:00
+1 destek için üye oldum. Ancak çok fazla reklamını gördüğüm için çerezlerden sıkıntı çıkmamıştır umarım refin olabilmişimdir kontrol edebilir misin.. ?

Kontrol ettim. Ref olarak gözüküyorsun Tolga.
Çok teşekkür ederim ;)

bekeli

Arkadaşlar,
sitede uyarıları takip edenler biliyordur ama yine de hatırlatayım dedim.
Yarın yeni scripte taşınacak site.  Bikaç saat veya daha fazla erişim olmayabilir.
Bilginiz olsun.

hakanatik01

Şİmdi tıkladım taşınmış sanırım :) admin reklamnıa tıkladıkmı açılıyor reklamlar ama değerler artmış sen konuyu tanıttığında;
Tık Değerleri/sayısı: 4x0,005+ € (ok)
şuanki durum 2*0,01 + 6*0.0005 (ok) var umarım böyle devam eder  :g (p) (p) (p)

gokovic

EuroGrid eklenmiş. Yada vardı belkide ben yeni dikkat ettim bilmiyorum. :))

hakanatik01

yoktu herhalde bende farketmemiştim şimdi reklam varmı diye bakayım dedim gördüm ; yeni oldumu genelde birşeyler veriyor tıklıycam bakalım hayde rastgele :g :g Ödülde 5 euroymuş :) bakalım

bekeli

EuroGrid yoktu arkadaşlar. Script değişimi ile eklendi.
Script değişiminden sonra site müthiş yavaşladı.
Admin'in açıklamalarına göre yavaşlık yeni script'ten değil. DDos saldırılarından kaynaklanıyormuş. Umarım en kısa zamanda düzeltirler.
Bu aralar reklam vermeyin, sitenin bu haline gelen refler fazla devam etmezler. Ama siz devam edin  (d)

Bu arada script değişikliğinden dolayı refli linkler de değişti..

r=bekeli yerine ref=bekeli olarak bitiyor link..
İlk sayfayı da güncelleyeyim bari..

ballondor

Alıntı yapılan: bekeli - 08 Şubat 2013, 16:48:37
Scamadviser'ı çoğu arkadaşımız biliyordur.

Biraz da olsa yeni açılan siteler ile ilgili fikir sahibi olduğum bir site.

Burada yüksek puan almış olması scam olmayacak anlamına gelmiyor. Sadece admin'in dersine iyi çalıştığını gösterir.

bu siteyi bilmiyordum merakımdan inceledim ve neobux a güvenilmez cilixsense e de şüpheli dedi :) :)

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 08 Mart 2013, 05:36:28

bu siteyi bilmiyordum merakımdan inceledim ve neobux a güvenilmez cilixsense e de şüpheli dedi :) :)

Scamadviser; site adına, domainine, admin bilgisinin gizli olup olmadığına, adminin hangi ülkeden olduğuna göre puanlandırır.
Admin riskli sayılan ülkelerdense puan düşer.
Admin kendisini gizlemişse puan düşer.
Site adı daha önce scam olmuş bir sitenin adı ise puan düşer.
Site domaini yeni alınmış ise puan düşer.
gibi birçok parametre var.
Dolayısı ile burda düşük puan Scam'dır diyemeyeceğimiz gibi burda yüksek alan Scam değildir de diyemeyiz.
Sadece fikir edinmiş oluruz. Buna paralel bir açıklamayı koyduğum resmin altına da yazmışım zaten.

tolgacan86

Bide ödeme alabilsek bekliyorum kaç gündür..

Birde okuldan açtığım ikinci hesabım için şimdi aynı ipden giriş yapıldı heasbın banlandı diye uyarı verdi, supporta girilmiyor yeniden ana sayfaya yönlendiriyor.. Çok iyi görmüyorum sitenin durumunu..