Help us Locate These Retail Stores on a Map! (b2) doğrular

Başlatan arnutwowew, 19 Şubat 2013, 19:39:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:) dediğini yaparsa aile şirketi olarak çalışırsa akşama[kardeşide anlıyormuş bu işerlerde :) ) 6-7 ödeme kanıtı koyucak herhalde  :g :g yarışıyoruz bakalım:P
tahminime göre arshi minumum=4 abcb=3 tolga=3 ben=4 mehdi=5 tane yapmıştır  :g :g

burak003

Arkadaşlar liste için çok teşekkürler. Listede olmayanlara yes no deyip rahat geçiliyor.Listeden bir tane yanlış çıktı.
Business Name:    GNC: 1895 7823 Racine Ave
Street Address:    1895 7823 Racine Ave
For the question titled "Longitude" you answered: "-88.152519" but the correct answer should be a number between "-88.153009" and "-88.152553".

mehdi1995

Geldim geldim ne oldu yahu 5 tane yaptım şuan 6. dayım devamm :D :D

lovablegs

maaşallah size ne diyim bol kazançlar arkadaşlar bende bitirebildim ilkini sonunda :)

Thanks for your hard work!

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Şubat 2013, 14:45:47
:) dediğini yaparsa aile şirketi olarak çalışırsa akşama[kardeşide anlıyormuş bu işerlerde :) ) 6-7 ödeme kanıtı koyucak herhalde  :g :g yarışıyoruz bakalım:P
tahminime göre arshi minumum=4 abcb=3 tolga=3 ben=4 mehdi=5 tane yapmıştır  :g :g
gelemedim dün gece yaaaa
çocukların çok ödevi vardı..
neyse daha bitmemiş şimdi bende başlıyayım..

Mehdi yeter artık amaaaa
banada bırak
bak ben daha siftah yapmadım..

hakanatik01

mehdi1995

6. bitiyor 7 ye geçeceğim şimdi başlasan iyi edersin ilknur abla :g

lovablegs

burak listede sorun çıksa bile diğerleriyle düzelip oran artıyor yani kesinlikle atılmazsın hızlanmaya bak listeyle takıl boşuna gerçekleri aramayı çalışma :)

benim de bir sürü hatam çıktı ama genede %85 le bitirdim ..bi ara 78 lere kadar düştüm hızlı yapmak için :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Şubat 2013, 14:49:25
:D:D mehdi bekle ben 4'teyim :D 6$LR sayılmaz :g

ben Mehdiye dur diyorum
birde Hakan çıkıyor..  :g
Siz dün gece doğru düzgün uyumadınız dmi..
Ilık bir süt alın elinize azıcık yatın dinlenin bakıyım..  :D
bak abcb sabah 6 da yatmış hala uyuyor..  (p)

Şimdi başlıyorum merak etmeyinn   (p)

hakanatik01

Alıntı yapılan: lovablegs - 20 Şubat 2013, 14:50:59
burak listede sorun çıksa bile diğerleriyle düzelip oran artıyor yani kesinlikle atılmazsın hızlanmaya bak listeyle takıl boşuna gerçekleri aramayı çalışma :)

benim de bir sürü hatam çıktı ama genede %85 le bitirdim ..bi ara 78 lere kadar düştüm hızlı yapmak için :)
:y :y :y + olarak misal 40 tane yaptınız yüzdeniz iyiyse misal 80-90'larda listeye bile bakmadan YES-NO gidin oranınız 72-75 arasına geldimi tekrar listeye dönün 80'lere  çıkartın tekrar YES-No yapın :) Eğerki zaten 90tane yaptıysanız görevi ve oranınız 70in üstündeyse hiç bakmayın listeye basın YES-Noyu atılmadan bitiyor :) hız önemli görevde