NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Bu arada bir duyuru yapmak istiyorum. 1 Mayıs 2013 tarihi itibariyle 3 aylık Basic Üyelik fiyatı 15$ olacaktır. Diğer üyelik fiyatlarında bir değişiklik yok, sadece Basic üyelik fiyatı 15$ olacaktır.

Sitemizin gelecek hakkındaki bazı hedeflerini sizinle paylaşmak istiyorum:

Sitemiz geçtiğimiz günlerde 2. ayını da doldurdu ve her geçen gün daha da büyüyerek yolumuza devam ediyoruz.

Mayıs Ayı sonuna kadar çok kazançlı kampanyalarımız bulunmakta, bu kampanyaları kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Sitemiz daha çok genç oluğu için, sitemizin tanıtımı adına Mayıs Ayı sonuna kadar size birçok kampanya sunmuş bulunuyoruz. Bu kampanyaların içeriğini incelediğinizde, çok çalışan ve çaba sarfeden kişiler sitemizde yüksek kazanç sağlamakta. Bunu kendiniz tecrübe ederseniz daha da iyi anlayabilirsiniz.

Uzun vadede güzel planlarımız var, ilk hedefimiz ems listesinde ilk 100'e girebilmekti ve o hedef sizlerin de desteğiyle gerçekleşmek üzere. Bir diğer hedefimiz Ptc-investigation sitesinde ilk önce "Legit" listesine girmek, daha sonra da "Elite" listesine dahil olmak. Elite listesine girmek uzun bir süreç, nitekim bunun için 2 yıl boyunca düzenli ödeme yapmamız gerekmekte ki, bu durum en başından beri planlarımız dahilinde. "Legit" listesine girebilmemiz içinse en az 6 ay boyunca düzenli ödeme yapmamız gerekmekte, bu yüzden ilk hedefimiz "Legit" listesine girmek. Ptc-investigation sitesi önemli bir referans olduğu için, bu hedefleri gerçekleştirebilmek; daha geniş kitlelere ulaşmak ve güvenilirliği daha da pekiştirmek açısından önemli.

Bir başka hedefimizin ilk aşaması 1000 upgrade yapan üyeye sahip olmak. Çünkü bir kişi bir yere para ödediği zaman o işi daha da ciddiye almaya başlar. Bedavaya sahip olunan bir nesneye olan bakış açısıyla, para ile satın alınan nesneye olan bakış açısı arasında fark olacağı aşikardır.

Sitemizdeki çoğu "Standart üye" günlük kazançların çok düşük olduğunu söyleyebilir. Bunun nedeni de sitemizin ekonomik dengesini bozmamak. Uzun vadeli planlarımız var, o yüzden "Standart üyeler" için (birkaç reklam haricinde) cebimizden reklam vermeyi asla düşünmüyoruz. Ancak üyelerimiz reklam vermeye başladığı zaman da Standart üyelere kesinlikle maksimum kazanç limiti koymuyoruz. Üyelerimiz ne kadar çok reklam verirse, Standart üyeler de o kadar çok kazanır.

Bunun yanında üyelik yükselten üyelerimize de kolay kolay her PTC sitesinde bulamayacağı olanaklar sunuyoruz. Örneğin upgrade yaptıktan sonra günde sadece 3 reklama tıklayıp 0.08$ kazanabileceğiniz, ya da 7 reklama tıklayıp 0.20$ kazanabileceğiniz, ya da 10 reklama tıklayıp 0.40$ kazanabileceğiniz ve aynı zamanda da ödeme yapan başka bir PTC sitesi biliyorsanız o sitenin linkini bana yollamanızı rica ediyorum (bu konu hakkında ciddiyim, NJoy2earn haricinde böyle bir site olup olmadığını bilmiyorum, bildiğiniz bu tür siteler varsa ref linklerinizi yollayabilirsiniz). Bunun haricinde upgrade yapan üyelerimiz için birçok avantaj mevcut.

Son olarak, sitemizin forumunda bulunan "News and General Information > Earning Table in NJoy2earn" konu başlığı altındaki kazanç tablosunu incelemenizi tavsiye ediyoruz ve herkese bol kazançlar diliyoruz.     

bilimadam

Oylarınızın devamını bekliyoruz. İlk 100'e çok az kaldı  :)

ElisaMcCline

Reklamların içinde olması iyi oluyor, her gün bir oy vermeyi unutmuyorum :)

lovablegs

bilimadam hayatımda hiç bir yere bu kadar oy vermemiştim :)

bilimadam

Alıntı yapılan: lovablegs - 21 Nisan 2013, 01:52:32
bilimadam hayatımda hiç bir yere bu kadar oy vermemiştim :)

Verdiğiniz oylar için çok teşekkürler. Sizlerin oylarıyla oralara kadar yükseldik. Birlikten kuvvet doğar :)

bilimadam

Herkesin 23 Nisan'ını kutluyorum. Ne mutlu bize ki Atatürk böylesine güzel bir günü çocuklara armağan etmiş. Keşke tüm dünyanın kalbi çocuk kalbi kadar saf ve iyilik dolu olsa. 23 Nisan kutlu olsun.

bilimadam

Oturumunu yeni açan arkadaşlar için bir kez daha tekrarlıyorum, tüm gelirkapısı üyelerini sitemize bekliyoruz :)

bilimadam

Bugün Nisan Ayı'nın 4. Sürpriz Reklam Günü. Daha fazla kazanç için kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bol kazançlar.

ýrmakk

Hatırlatma için Teşekkürler Bilimadam.  :) sayenizde kaçırmıyoruz sürpriz reklamları

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 25 Nisan 2013, 11:37:11
Hatırlatma için Teşekkürler Bilimadam.  :) sayenizde kaçırmıyoruz sürpriz reklamları

Rica ederim, bol kazançlar ırmakk.