NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Ben teşekkür ederim.. Reflerime ulaşabileceğim mesaj sistemi var mı bilmiyorum hiç karıştırmadım eğer varsa onları sıkmayacak şekilde upgrade yapmalarını tavsiye eden bir mesaj çekmek isterim aksi halde hiçbirine ulaşma şansım yok zira hiçbirini tanımıyorum :))

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 30 Nisan 2013, 20:03:06
Ben teşekkür ederim.. Reflerime ulaşabileceğim mesaj sistemi var mı bilmiyorum hiç karıştırmadım eğer varsa onları sıkmayacak şekilde upgrade yapmalarını tavsiye eden bir mesaj çekmek isterim aksi halde hiçbirine ulaşma şansım yok zira hiçbirini tanımıyorum :))
Tebrik ederim Tolga hocam. güle güle harcayın. bende reflerle iletişim kurabilmek için siteyi inceledim ancak bulmadım nasıl yapabileceğimi. benim sizinle birlikte  4 UPG üyem var 5 dolar bonusuna  1 basic refim olması gerekiyor. hayırlısı bol kazançlar

hakanatik01

Zaten acil bugün ulaşıp üyelik aldırmak lazım yoska 15$ oluyordu 1 mayısta :)

ben refime ulaşabiliyorum ulaşayım hatat buradan :) sevgili Elisa hocam durmak yok tıklamaya devam :)) şaka bir yana vaktinizide almak istemem ben ciddi ilgilenmiyorum nouma hocaya ref olayım ve payzadaki para boş durmasın diyerek giriş yapmıştım vaktinizi almak istemem sağolun hergün tıklıyorsunuz ama gerek yok bilginiz olsun :)

abcb

Message center>>>>> compose new
Username kısmına refinizi yazıp mesajınızı gönderin, Reflerinizle bu şekilde iletişim kurabilirsiniz  :)
Bence denemeye değer  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 20:21:07
Username kısmına refinizi yazıp mesajınızı gönderin, Reflerinizle bu şekilde iletişim kurabilirsiniz  :)
Teşekkürler modum. Deneyelim diyeceğim ama bugün kampanyanın son günü. başarılı olurmu bilemiyorum.

abcb

Rica ederim, sen dene yinede istersen  :)
Eminim Bilimadam sana birkaç gün tölerans gösterecektir  :)

fraghera

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Nisan 2013, 20:16:24
Tebrik ederim Tolga hocam. güle güle harcayın. bende reflerle iletişim kurabilmek için siteyi inceledim ancak bulmadım nasıl yapabileceğimi. benim sizinle birlikte  4 UPG üyem var 5 dolar bonusuna  1 basic refim olması gerekiyor. hayırlısı bol kazançlar

ırmakk 1 basic ref lazım demişsin link verirsen olayım. Bu arada sitede ödeme sorunu yok gibime geldiği için yazdım :D

abcb

Ben de Irmak adına teşekkür ediyorum Fraghera  :) Gözün aydın Irmakcım  :)
Sitede ödeme sorunu yok, Admini Bilimadam gayet güvenilir birisi  :)

bilimadam

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 20:21:07

abcb modumuzun da belirttiği gibi, reflerinizle site içi mesajlaşma sistemiyle iletişim kurabilirsiniz.

fraghera

Bilimadam şu konuya uygun olduğunuzda bir göz atabilirmisin? Fikirlerini tavsiyelerini almak isterim...