NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: fraghera - 30 Nisan 2013, 20:49:34
Bilimadam şu konuya uygun olduğunuzda bir göz atabilirmisin? Fikirlerini tavsiyelerini almak isterim...

Tabi ki göz atarım, ancak şu an biraz yoğunum. Müsait olduğum zaman size fikrimi ve tavsiyelerimi belirteceğim.

fraghera

Alıntı yapılan: bilimadam - 30 Nisan 2013, 20:54:06
Tabi ki göz atarım, ancak şu an biraz yoğunum. Müsait olduğum zaman size fikrimi ve tavsiyelerimi belirteceğim.

Sitenize bir oyda benden geldi...

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Alıntı yapılan: abcb - 30 Nisan 2013, 20:38:25
Ben de Irmak adına teşekkür ediyorum Fraghera  :) Gözün aydın Irmakcım  :)
Sitede ödeme sorunu yok, Admini Bilimadam gayet güvenilir birisi  :)

ırmakk'tan bir üyelik linki göremedim..

Ben Çıkmadan verirse linki yardımcı olmaya çalışayım...  :-[ Hanım kızıyor.   :-[

ýrmakk

Merhaba kusura bakmayın iletiniz arada kalmış göremedim üstüne benim birde sorunum vardı onu çözmeye çalışıyordum ve farkedemedim kusura bakmayın. Desteğiniz için tşk edeirm.

fraghera

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Nisan 2013, 21:17:02
Merhaba kusura bakmayın iletiniz arada kalmış göremedim üstüne benim birde sorunum vardı onu çözmeye çalışıyordum ve farkedemedim kusura bakmayın. Desteğiniz için tşk edeirm.

Yok canım ne kusuru

Evde ufaklık çokta hanımı yalnız bıraktım. Yatıramamış ufaklıkları.. Haliyle biraz söylendi.. Birini aldım kucağımda napalım :D

ýrmakk

Alıntı yapılan: fraghera - 30 Nisan 2013, 21:19:22
Yok canım ne kusuru

Evde ufaklık çokta hanımı yalnız bıraktım. Yatıramamış ufaklıkları.. Haliyle biraz söylendi.. Birini aldım kucağımda napalım :D
Allah size bağışlasın eşinizi de evlatlarınızıda.

fraghera

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Nisan 2013, 21:22:12
Allah size bağışlasın eşinizi de evlatlarınızıda.

Allah razı olsun. Üçüzler ayrı ayrı ellerinizden öper.

Bu arada bir basic üyelik alan DR niz oldu hayırlı olsun..

Basic aldık daha reklam bile tıklamamışım :)

ýrmakk

Çok teşekkür ederim @ fraghera. Umarım adım atmayı düşündüğünüz PTC işinde de çok başarılı olursunuz. iyi akşamlar bol kazançlar.

fraghera

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Nisan 2013, 21:35:15
Çok teşekkür ederim @ fraghera. Umarım adım atmayı düşündüğünüz PTC işinde de çok başarılı olursunuz. iyi akşamlar bol kazançlar.

Nasip,

Ben elimden geldiği kadar sağlam adımlarla başlamaya çalışayım da sonrasında Allah'a Tevekkül edecez.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 30 Nisan 2013, 21:35:15

Tebrikler ırmakk, 5 refiniz de upgrade yaptı ve böylelikle 5$ ödülümüzü kazandınız. 5$'lık ödülünüz "account balance"ınıza eklenmiştir.

abcb

Tebrikler Irmakcım  (p)