NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: bilimadam - 04 Mayıs 2013, 19:07:37
Sen yine de oy ver fraghera. Kapanmış ya da ödeme yapmayan sitelere sen yine verirsin eksini. :)

Njoy2earn'in olduğu sayfadaki bütün sitelere oy verilmiştir.
Not : Verilen (+) oy sayısı 1 Toplam oy sayısı 6

abcb

Alıntı yapılan: ırmakk - 04 Mayıs 2013, 19:23:43
Aman dikkat Tolga hocam kara listeye alır sizi abcb modum. gözünüzün yaşına bakmaz benden söylemesi :D

Tolga zaten kara listede  :g

Alıntı yapılan: fraghera - 04 Mayıs 2013, 19:34:55
Njoy2earn'in olduğu sayfadaki bütün sitelere oy verilmiştir.
Not : Verilen (+) oy sayısı 1 Toplam oy sayısı 6

Piiiiiiiiiii  (d) :D
Kalan 5 oy - dimi  (d) :D

bilimadam

Bugün Mayıs Ayı'nın ilk Sürpriz Reklam Günü. Daha fazla kazanç için, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Bu arada, yeni kampanyamız gereği bundan sonra eğer 3 upgrade yapmış refe sahip olursanız, "account balance"ınıza 5$ ekliyoruz. Önceden 5 upgrade yapmış refe sahip olduğunuzda 5$ ekliyorduk, şimdi bu ödülü kazanmanızı daha kolay hale getirdik. Sadece 3 refiniz upgrade yaptığında 5$ anında hesabınızda. Her 3 upgrade yapmış üye ile birlikte hesabınıza 5$ eklemeye devam ediyoruz. Yani, ne kadar çok upgrade yapmış refiniz olursa o kadar çok kazanmaktasınız. Herkese bol kazançlar.

fraghera

(+) (-) derken 91 olmuş siteniz tebrikler :)

abcb

Teşekkürler Bilimadam  :)

Alıntı yapılan: fraghera - 07 Mayıs 2013, 11:44:00
(+) (-) derken 91 olmuş siteniz tebrikler :)

Tebrikler  :)

bilimadam

Teşekkürler fraghera ve abcb. Değerli üyelerimiz ve oy verenler sayesinde yükselişimiz sürmekte. Bir işi doğru ve dürüst yaptığınızda er ya da geç takdir ediliyorsunuz, bu oylama listesi de bunun sadece somut bir göstergesi o yüzden bizim için bu oylama önemli.

İşimizi doğru, dürüst ve güvenilir bir şekilde yapmasaydık buradaki hiçbir kişinin zorla ya da sadece hatırla bize olumlu yönde oy vermeyeceğinin de sonuna kadar bilincindeydik. O yüzden siz tüm gelirkapısı üyelerine verdiğiniz samimi oylar için çok çok teşekkürler.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 07 Mayıs 2013, 11:58:27
Teşekkürler fraghera ve abcb. Değerli üyelerimiz ve oy verenler sayesinde yükselişimiz sürmekte. Bir işi doğru ve dürüst yaptığınızda er ya da geç takdir ediliyorsunuz, bu oylama listesi de bunun sadece somut bir göstergesi o yüzden bizim için bu oylama önemli.

İşimizi doğru, dürüst ve güvenilir bir şekilde yapmasaydık buradaki hiçbir kişinin zorla ya da sadece hatırla bize olumlu yönde oy vermeyeceğinin de sonuna kadar bilincindeydik. O yüzden siz tüm gelirkapısı üyelerine verdiğiniz samimi oylar için çok çok teşekkürler.
Elbette ki bilimadam. Buradaki hiç kimse eminim sizin sitenize oy kullandığı kadar EMS de oy kullanmamıştır ki ayrıca zorla kimseye bu kadar oy kullanmaz. Sürpriz reklam günü uyarınız için ve yapılan ödemem için teşekkürler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 07 Mayıs 2013, 18:10:00
Elbette ki bilimadam. Buradaki hiç kimse eminim sizin sitenize oy kullandığı kadar EMS de oy kullanmamıştır ki ayrıca zorla kimseye bu kadar oy kullanmaz. Sürpriz reklam günü uyarınız için ve yapılan ödemem için teşekkürler.

:-[
Sessiz kalmak da yalan söylemekle eşdeğer sayılır değil mi ? ???  :-[
Ben daha önce 1 site için kullanmıştım maalesef  :-[
Hatta admine ben önermiştim EMS yi ve bu anketi reklam alanında paylaşmasını  :-[

Openbux (d)

bilimadam

Oylarınız için tekrar teşekkürler.

bilimadam

Bundan sonra ems'de yayınlayacağınız tüm ödeme kanıtlarınızı bu konu başlığı altında paylaşırsanız seviniriz:

Herkese bol kazançlar  :)