NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: deniz-777 - 11 Haziran 2013, 01:08:08
@bilimadam, elbette 3000 üye olunca bu kampanyanın bittiğini biliyorum, sorun zaten 3000 üyeniz olmadan 3000 olarak göstermeniz. hatırlarsanız tabelada bir sayaç vardı, dün gelenlerin sayısı ve bugün gelenlerin sayısı. o tabela niye kalktı sizce ? üye sayısı en son girdiğimde 2800dü, 1 saat sonra birdaha girdim 3000 olmuş. 4 ayda 2500 kullanıcıya ulaşan bir sistemin 1 saatte 200 üye birden bulması imkansız :). böyle konuştuğunuza göre bu işi sizden habersiz pedro yaptı demek ki. öncelikle bu anlaşmazlığı ortadan kaldıralım, ondan sonra diğer söyledikleriniz hakkında da konuşuruz.

Yeni gelen üyelere 5 günlük bedava Basic Üyelik kampanyasını 4 aydır ilk defa yaptık. Bunu, bizi en başından beri takip eden üyelerimiz bilir ve bunda amaç hem üye sayımızı artırmak hem de upgrade paketlerinin avantajlarını göstermekti. Dün bizim tarafımızdan Neobux ve Clixsense'de sitemiz adına reklam verildi ve siteye 12.000 ziyaretçi geldi. Bu 12.000 ziyaretçiden sadece 208 tanesi sitemize üye oldu. Biz daha fazla üye bekliyorduk ama ancak bu kadar kişi üye oldu. Neobux'a reklam verildiğinde sitenize yarım saatte 10.000 ziyaretçi geliyor.

Bu arada ortağım Pedro da çok dürüst ve güvenilir bir insandır ve aynı zamanda benim de çok iyi arkadaşımdır. Pedro'yu az çok tanıyanlar bilir. Biz çok fazla üyesi olmayan bir siteyiz, bunun bilincindeyiz ama işimizi tamamen ciddiyetle yapmaktayız. Ciddi olmak üye sayısının az veya çok olmasıyla alakalı bir durum değildir. Tüm üyelerimizin ödemelerini geciktirmeden, düzenli bir şekilde yapan bir siteyiz. Gerektiğinde üyelerimiz mağdur olmasın, ödemeleri aksamasın diye cebimizden para koyup üyelerimizin ödemesini yapan bir siteyiz. Kimsenin ödemesini 10 gün bekletmedik, kimsenin sorusunu cevapsız bırakmadık, herkesin görüşünü dikkate aldık ve bu görüşlerden uygulanabilir olanları uyguladık. Elimizden geldiğince bu işi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık ve çalışıyoruz.

deniz-777

dün 208 üye sırf clixsense ve neobuxtan geldi diyorsunuz, ama programatik sayacınız öyle söylemiyor:

eğer dediğiniz gibi 208 kişi üye olsaydı, eminim bu sayaç doğru sayıyı gösterirdi. bir yazılımın nasıl çalıştığını gayet iyi bilirim. sürekli dürüstlükten bahsediyorsunuz ama bu hareketinizin dürüstlükle bağdaşan bir noktası yok. dürüstlük şöyle olurdu; bana bir pm atardınız ve kampanyanın size çok zararının dokunacağını söylerdiniz, ben de iki tarafın zarar görmeyeceği şekilde kampanyanın iptal edilebileceğini size söylerdim. aslında normal şartlarda bunun bir kampanya olduğunu da düşünürsek sizin çok zarar edeceğinizi de düşünmemiştim ki zaten zarar edeceğiniz en fazla 30-40 dolar civarı olurdu.

bir de politikacı gibi cevaplar veriyorsunuz. ben diyorum kampanyayı erken bitirmek ciddiyetsizliği gösterir, siz diyorsunuz ki "Ciddi olmak üye sayısının az veya çok olmasıyla alakalı bir durum değildir". resmen konuyu saptırıyorsunuz.

bu konuşmayı hiç yapmak istemiyordum ama yoktan yere siteyi karalamış gibi bir görüntü çizeceğim için beni mecbur bıraktınız.

bilimadam

Öncelikle duyduğunuz bu şüpheyi anlayışla karşılıyorum deniz-777 ancak bizi ağır bir şekilde suçluyorsunuz. Öncelikle şunu belirteyim, görüntüsünü paylaştığınız bir sayaç değil, orada akan yazı sadece bir metin. Biz oraya ne yazıyorsak, oradaki akan yazıda o gözüküyor. O denilen üye sayısı önceki güne (veya günlere) ait olabilir. Orada yazılan yazılar anlık olarak güncellenmiyor. Gelen üyelerin sayısı yazıldıktan sonra orada 2-3 gün boyunca aktığı da oluyor. Ben bu durumu farkettiğim zaman, yanlış anlaşılmaların olmaması için eski yazıları oradan kaldırıyorum. Akan yazıda metin yazma işini genelde ortağım yapıyor. Ben de zamanı geçmiş bildiriler olursa onları siliyorum. Örneğin geçen gün de kampanyası 1 hafta önce bitmiş bir yazı oradaki scroll'de (akan yazıda) akıyordu ben durumu farkettim ve o yazıyı oradan sildim.

Alıntı yapılan: deniz-777 - 11 Haziran 2013, 23:05:01
ben diyorum kampanyayı erken bitirmek ciddiyetsizliği gösterir, siz diyorsunuz ki "Ciddi olmak üye sayısının az veya çok olmasıyla alakalı bir durum değildir". resmen konuyu saptırıyorsunuz.

Alıntı yapılan: deniz-777 - 10 Haziran 2013, 20:10:13
ayrıca bir kişi bile sitenin kaderini bu kadar kolay etkileyebiliyorsa ciddiyetten bahsetmek biraz saçma oluyor kusura bakmayın.

Sizin bu sözünüze istinaden, ciddi olmanın üye sayısı ile alakalı olmadığını söyledim. Bu sözünüzü, bir kişinin getirdiği üyelerle bu sitenin üye sayısı artıyorsa ciddiyetten bahsetmek saçma oluyor şeklinde anladım. Ortada bir yanlış anlaşılma varsa bunu da burada belirtmek istedim.

deniz-777

pekala gerçekleri en iyi siz biliyorsunuz sonuçta. ben sizi "bu site scamdır" şeklinde suçlamıyorum tabi ki, samimiyetinize de inandığım için geldim burada yazdım şüphelerimi. siteyi kötülemek gibi bir niyetim de olsaydı njoy2earn forumunda ya da sizin önemsediğiniz emoneyspace'de yazabilirdim. size haksızlık ettiysem de özür dilerim, dediğim gibi bunu en iyi siz bilebilirsiniz.

bilimadam

Alıntı yapılan: deniz-777 - 12 Haziran 2013, 13:44:52
pekala gerçekleri en iyi siz biliyorsunuz sonuçta. ben sizi "bu site scamdır" şeklinde suçlamıyorum tabi ki, samimiyetinize de inandığım için geldim burada yazdım şüphelerimi. siteyi kötülemek gibi bir niyetim de olsaydı njoy2earn forumunda ya da sizin önemsediğiniz emoneyspace'de yazabilirdim. size haksızlık ettiysem de özür dilerim, dediğim gibi bunu en iyi siz bilebilirsiniz.

Rica ederim deniz-777, biz de samimiyetimize inandığınız için teşekkür ederiz. Elbette karşılıklı saygı çerçevesinde her türlü düşünce ve yoruma açığız, herkesin görüşü ve yorumu bizim için değerli. Ortadaki anlaşmazlıklar ya da yanlış anlaşılmalar daima güzel bir diyalogla çözülebilmekte.

Bu arada standard reflerden gelen kazançların çok düşük olması ile ilgili görüşünüzü de önemsediğimizi bilmenizi isterim. Bu konu hakkında ortağımla beraber, hem üyelerimize hem de bize uygun bir çözüm bulmak için planlamalara ve görüş alışverişine başladığımızı da ayrıca belirtmek isterim. Saygılarımla.

bilimadam

Sitemizin kazanç sistemini tamamen değiştirdik. Yeni sistemle ilgili bilgileri birkaç saat içinde sizlerle paylaşacağım.

bilimadam

Üyelerimizden gelen görüşler neticesinde, sistemimizi değiştirmeye karar verdik. En büyük şikayet, standard üyelerin ref gelirlerinin çok düşük olması ile ilgiliydi. Reklamverenler reklam vermeyince de haliyle standard üyelerin günlük kazançları düşük kalıyor, buna bağlı olarak da "upline" olan kişiler yüksek ref geliri elde edemiyorlardı. Bu yüzden de haklı olarak şöyle düşünceler oluşabiliyordu: "Hem upgrade yapacağım hem de standard reflerden iyi bir gelir elde edemeyeceğim, o zaman neden ben bu siteye onlarca ref getirip bir de üstüne hesabımı yükselteyim ki?" Standard üyelere cebimizden reklam vermeyeceğimizi en başından belirtmiştik, bu durumda bu özelliği değiştirmeyeceğimiz için biz de farklı bir sistem getirmeye karar verdik.

Yeni sistemde, sadece kendi reklam tıklamalarınız ile para kazanacaksınız ancak parayı çekebilmeniz için 2 üyelik yükselten üyeye sahip olmanız gerekecek.

Upgrade için verdiğiniz paradan daha çok para kazanacaksınız ancak bunun için onlarca ya da yüzlerce ref getirmeniz gerekmeyecek. Bu parayı sadece kendi reklam tıklamalarınızla kazanacaksınız ancak parayı çekebilmek için 2 tane upgrade yapmış üyeye sahip olmanız gerekecek. Bu 2 upgrade'li üyeniz sizinle aynı upgrade paketine sahip olmalı. Örneğin Intermediate üyeliğe sahipseniz, bu üyelik sonucunda kazandığınız parayı çekebilmek için 2 tane Intermediate üyeliğe sahip refiniz olmalı.

ÖRNEK:
Yeni uygulama ile Intermediate üyelik aylık fiyatı 12$. Bu paketi aldığınızda sadece kendi tıklamalarınızla ayda 21$ kazanacaksınız. Bu parayı çekebilmek için 2 tane Intermediate üyeliğe sahip refiniz olmalı. 1 ay içinde 2 tane Intermediate üye bulamazsınız, net kar (9$) hesabınızdan kesilecek ve kalan para da (12$, yani yatırdığınız para) purchase balance'ınıza aktarılacaktır.

Hangi üyelik ne kadar kazanacak sitemizde belirttik. Bu konunun ana sayfasında da paylaşacağım.

Tabi şimdi yeni sisteme geçilince eski upgrade yapan üyelerimizi de yeni sistemle bütünleştirmemiz gerekmekte (entegrasyon) bu yüzden uygulama şu şekilde olacak. Henüz yatırımını geri alamamış üyelerimizi mağdur etmemek için ve yatırdıkları paraları aynen geri ödeyebilmek için bu üyelerimiz R.O.I'ye ulaşana kadar yeni kurallardan muaf tutulacaktır (ref tıklamalarından gelir olmaması kuralı hariç), yani bu üyeler yatırımlarını geri alana kadar, ödeme talebi için 2 upgrade refe sahip olma kuralı aranmayacak. Yatırımını çoktan çıkarmış ve kazançta olan üyelerimiz için ise yeni kurallar bugünden itibaren geçerlidir. Yani bugünden itibaren ödeme talep edebilmeleri için kendi upgrade paketine sahip en az 2 refleri olmak zorunda. Çünkü yeni kazançlar, eski kazançların 3,5 ila 9 katı kadar.

Bundan sonra reflerden şu şekilde kazanç sağlanacak: 2. upgrade'li refinizden itibaren getirdiğiniz her Basic üye için 2$, her Intermediate üye için 4$, her Mega üye için 10$, her NJoy Ultra üye için 30$ hesabınıza (account balance) eklenecektir.

Sorularınız olursa seve seve yardımcı olacağımı bilmenizi isterim.

deniz-777

yeni kurallar çıkmadan önce benim hesabımda 30 dolar civarı para vardı. ben mega üyelik için 24 dolar para yatırdım, yani siteye yatırdığım parayı çoktan çıkartmış oldum. zaten önceden de 15 dolar para çekmiştim. şimdi ben 30 doların hepsini çekemeyecekmiyim ? eğer öyleyse bence burada bir hata olur, neden derseniz ben sitede 24 dolardan fazla kazanmış gibi görünsem de bu siteye üye getirmek için bir sürü reklam masrafı yaptım dışarıda. bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

bilimadam

Alıntı yapılan: deniz-777 - 18 Haziran 2013, 22:07:53
yeni kurallar çıkmadan önce benim hesabımda 30 dolar civarı para vardı. ben mega üyelik için 24 dolar para yatırdım, yani siteye yatırdığım parayı çoktan çıkartmış oldum. zaten önceden de 15 dolar para çekmiştim. şimdi ben 30 doların hepsini çekemeyecekmiyim ? eğer öyleyse bence burada bir hata olur, neden derseniz ben sitede 24 dolardan fazla kazanmış gibi görünsem de bu siteye üye getirmek için bir sürü reklam masrafı yaptım dışarıda. bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Paranız ödenecek deniz-777 merak etmeyin. Sonuçta siz sadece 15$ para çekmişsiniz sitemizden ve Mega üyelik için 24$ yatırmışsınız. O yüzden henüz yatırımınızı çıkarmamış sayılıyorsunuz. O yüzden talep ettiğiniz 30$ birkaç saat içinde ödenecek (en geç yarın ödenecek) merak etmeyin.

Yapılan değişiklikler sonucunda kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Herkes yatırdığı parayı aynen geri alabilecek yukarıda da anlattığım gibi.

hakanatik01

Zor bir kural gibi geldi bana da ref bulup onlara üyelik aldıracam sonra onlarında ref bulup üyelik aldırmaları gerekki paralrını kurtarıp kara geçsinler  heleki reflerim tanıdık olucaksa ;

tanımıyorsamda neye göre adama üyelik aldıracam oda sorun olur gibi geldi neyse hayırlısı bakalım daha çok saadet zinciri gibi anladım ben olayı :)