NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 10:37:22
Belirli bir seviyeye ulaşıncaya kadar belli bir miktarı gözden çıkarmalısınız.
Tüm PTC adminleri işe başladıklarında kendilerince gözden çıkardıkları bir miktar vardır.
Üye sayısının artmasını başka şekilde sağlayamazsınız.
Sonrası kendiliğinden gelecektir. Üye sayınız arttığında reklam vereniniz de artacaktır. Standart üyeler için de yeterince kazanç olacaktır.
Ama siz baştan kabul etmiyorsunuz günlük kazancın artırılmasını.
Ayrıca estağfirullah, sizler benden çok daha tecrübelisiniz.
Çoğu sitede üye birisi olarak işin bana göresi bu.

Bir arkadaşımızın refi olarak üye olmuştum ve üye olmakla bırakmam bir oldu.
Şaka gibi bir resim vardı reklam sayfasında. Sadece 1 tane reklam vardı.
Hangi standart üye ref edinmeden ve kazanç sağlamadan üyelik yükseltirki.
Ona göre güvenmediği bir siteye neden yatırım yapsın.
Güvenmesi için biraz zaman geçirmesi lazım ama maalesef 1 reklam ile günlük tıklama yapacağını zannetmiyorum.
Ben size güveniyorum ve üyelik yükselttim diyelim getirdiğim standart refler tıklayacak mı? Hayır.
Siz de bu taraftan bakın. Sadece admin gözüyle bakarak, masraf yapmadan, başlangıçta dağıtacağınız belli bir miktarı gözden çıkarmadan çok zor bu işler. Tabi bana göre..

Baştan 5000$ parayı dağıttık diyelim. Geri dönüşü garanti mi peki? Yani çoğu kişi şunu diyecek sanırım, o kadar riski alacaksın tabi tutarsa ne ala tutmazsa alt tarafı 5000$ batırırsın ne olacak ki. Ben çok site sahibi gördüm sizin dediğiniz gibi yapan ve binlerce dolarını batıran. Çok az kişi bu denli masrafı yapıp sitesini belirli bir noktaya getirebilmiştir. Yani bu sistem çok riskli bir sistem ve asla garantisi yoktur. Biz de zaten o yüzden farklı fikirler bulmaya çalışıyoruz, sizin dediğiniz zaten genel bir uygulama, tutarsa yoluna bakarsınız tutmazsa batırdığınız parayla kalırsınız. Doğru, biz bu riski göze almıyoruz, o yüzden bizim de en başından yapmak istediğimiz şey, insanların güvenini kazanarak yolumuza devam edebilmekti, yani siteye gönül rahatlığıyla yatırım yapacak üyeler bulabilmekti ama böyle ilerlemek imkansız değil ama zor görünüyor. Sizin dediğinizi anlıyorum, ortada kısır bir döngü var ve bu döngünün kırılması için bir tarafın büyük risk alması gerekiyor. İşte o yüzden orijinal fikirlere ihtiyacımız var. Yani risk karşılıklı alınmalı, bunu söylemeye çalışıyorum.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Haziran 2013, 10:56:47
Sizin dediğinizi anlıyorum, ortada kısır bir döngü var ve bu döngünün kırılması için bir tarafın büyük risk alması gerekiyor. İşte o yüzden orijinal fikirlere ihtiyacımız var. Yani risk karşılıklı alınmalı, bunu söylemeye çalışıyorum.

Bilimadam korkarım bu sistemle Upgrade yapan üyelerinizide kaybedebilirsiniz. Çünkü en az 2 Upgrade yapan üye bulma ihtimalleri az ve eğer üye bulamazlarsa da ödeme alamayacaklar bu riski kimse kolay kolay göze almayacaktır. Üzgünüm ama üyeler kısmından bakınca durum böyle görünüyor.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 19 Haziran 2013, 11:00:15
Bilimadam korkarım bu sistemle Upgrade yapan üyelerinizide kaybedebilirsiniz. Çünkü en az 2 Upgrade yapan üye bulma ihtimalleri az ve eğer üye bulamazlarsa da ödeme alamayacaklar bu riski kimse kolay kolay göze almayacaktır. Üzgünüm ama üyeler kısmından bakınca durum böyle görünüyor.

Yani sizin de öneriniz binlerce doları kaybetme riskini almadan bu işi ilerletemezsiniz yönünde mi?

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Haziran 2013, 11:04:55
Yani sizin de öneriniz binlerce doları kaybetme riskini almadan bu işi ilerletemezsiniz yönünde mi?
Hayır öyle değil. Para kaybetmenizi istemem tabiki :( Ben sadece uyarmak istedim standartlar gitti Upgrade reflerde gidebilir bu şekilde. söylediğim gibi standartlar olmadan upgrade anlamsız. kazanç olmadan standart olmak anlamsız. Kısır döngü

bekeli

@bilimadam,
Sizi de anlıyorum ama gerçekten çok zor risksiz devam edebilmek, büyüyebilmek.
Ya tutarsalık bir durum yok aslında.
İnsanlara güven verirseniz; ödemeleri zamanında yaparsanız, ticket'ları zamanında cevaplarsanız inanamayacağınız bir hızda yeteri üye sayısına ulaşırsınız.
Neyse dediğim gibi bunlar bencesi. Sizcesinin farklı olması çok normal.
Seçtiğiniz ve zor olan yolda inş. başarılı olursunuz.

bilimadam

Sistemi bilindik PTC şekline döndürüyoruz şu an. Son yapılan değişiklikler iptal edildi. Bunun yerine ilk sisteme benzer, standart üyelerin biraz daha fazla kazanacağı bir sisteme dönüş yapılacaktır. O yüzden birkaç saat sitemiz bakım modunda olacaktır. Geçici rahatsızlık için özür dileriz.

hakanatik01

Hayırlısı;Diğer sitelerden gördüğümden yazabileceğim,

1. Standart üyelerin geliri artırılsın;[clickfairin yaptığı bile taktiktir önce siteye adam topla sonra düşürt tık değerlerini direkt düşük başladımı kimse sitede kalmaz sabırlı olanda alır kaçar doğal olarak ]
2. Upgrade parası refsiz çıkartılamasın [siteye ref kazandırmak zorunda kalır üyelik alan]
3. Ödeme limitini artırabilirsiniz standartlar için upgrade almaya özendirmek için arada sadece Upgradeli üyelere  süpriz reklam çıkartın kampanyaları üyelik alanlara yönelik yapın EMS de yayınlama gibi...
4.Ref gelirini azaltın...

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bu sistem akıllıca kullanıldığında güven sağlandığında çalışan bir sistem, yeni bir sisteme gerek olmadığını düşünüyorum... ya tutarsa elbet ama riske girip, girmemek sizin bileceğiniz iş sizde derseniz ki biz bunu yapamayız diğer yoldan gideceğiz istatistikler elinizde mevcuttur bu durumda siteniz iyiye mi gidiyor kötüye mi buna karar verebilirsiniz....Kaç arkadaşımız ref bulmuştur eminim ama aktif refleri kaldı mı acaba? ref bulmak için yaptıkları harcamalar buradan gelecek olanla kafa kafaya denk gelecekse boş yere tıklamanın ne anlamı olabilir , Ptc'ye kar yapmak için giriyor giren arkadaşlar,Riski sizde alacaksınız yatırım yapan arkadaşta [ki zaten onlar ref çekerek sitenize o riske giriyorlar ceplerinden reklam için çıkan belli bir miktar elbet vardır]

tolgacan86

Bu işin anlaşılacak bir tarafı yok bilimadam, daha önce açtığın ve kapattığın ilk sitende yine bu oluşumu (piramid) en baştan ortaya koymuştunuz forumdan bir tane kişi bile üye olmadı değil mi? Gerekçelerini defalarca yazdık. Ticaret yapıyorsunuz burada ve memur zihniyetiyle ticaret olmaz; "riske girmeden kazanayım ben" komik değil mi? Ok o zaman ref bulmak için harcayacağım 100'lerce doları neden riske edeyim ben? Yani zaten normal şartlarda risk alan sadece siz olmuyorsunuz, karşılıklı oluyor.. Ben basic üyeydim bu saatten sonra sitenizi blogumdan kaldırıcam ve tıklamayıda bırakıyorum zaten sırf size ve ırmakk'a destek olmak için üye olup üyelik yükseltmiştim, ırmakk kâra geçti, sizinde bize sunduğunuz şeyler ortada yatırımı çıkarmasamda önemi yok atla deve değil sonuçta..

Kusura bakmayın ama öncelikle PTC yani Paid To Click nedir onu bir araştırmakla başlamanız lazım işe. Bir PTC sitesi açıyorsunuz ve ortaya sunduğunuz şeyin PTC ile bir alakası yok. PTC reklam üzerine kurulu bir sistem, insanlar reklam yaparak üye kazanır birilerine anlatarak değil. Bende reklam verdiğim zaman zaten kimsenin üye olmayacağı kesin.

Sırf bilginiz olsun diye söylüyorum siteniz blogumda reklam verdiğim zamanlarda ya 3 yada 4. sırada oluyordu sütunda, ona rağmen her reklamda ortalama 10-20 üye ancak gelirken çok daha altlarda olan sitelere bile 50-100 arası üye geliyordu. Zaten tam sayıyı hatırlamıyorum ama 20-30 refim inaktiflikten silindi şu anda 54 kişi görünüyor kaçı tıklama devam ediyor görebiliyorsunuz sonuçta.

Fikir felan beklemeyin kimseden bizim işimiz sizin danışmanlığınız değil, yardımlaşma olur arkadaşlık olur zaten her türlü şekilde paylaşımda bulunduk ama o beğenmediğiniz tepedeki insan gibi "Biz böyle düşündük ve böyle yaptık oldu" tarzındaki aynı yaklaşımı siz yapıyorsunuz. Zaten fikir verilecek bir durum yok. PTC nedir ne değildir, standartları çizgileri vs belli olan bir sistem.. Bunun üzerine daha ne fikir geliştiriceğizde siz normal olanı kabul etmeyerek devam edin sitenize. Bol kazançlar.

Clixsense gibi bir sitede bile toplamda 2000+ üzerinde refim oldu şu anda aktif 500+ halen devam ediyor ve üyelik alan kişi sayısı 20-25 arası.. O siteye bile bu kadar az yatırım yapan kişi varken "njoy2earn" buxhost sitesine insanlar ödeme alabilmek için, siteyi kullanabilmek için üyelik yükseltecekler ve yine üyelik yükselten ref bulacaklar.... Gerçekten işiniz zor, Allah kolaylık versin.

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 19 Haziran 2013, 18:00:31
Fikir felan beklemeyin kimseden bizim işimiz sizin danışmanlığınız değil, yardımlaşma olur arkadaşlık olur zaten her türlü şekilde paylaşımda bulunduk ama o beğenmediğiniz tepedeki insan gibi "Biz böyle düşündük ve böyle yaptık oldu" tarzındaki aynı yaklaşımı siz yapıyorsunuz. Zaten fikir verilecek bir durum yok.

Nasıl böyle bir kanıya vardınız hayret doğrusu Tolga Can. "Ben yaptım oldu" yorumunuzu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada biz yaptık oldu zihniyetinde olsaydık yapılan değişikliklerle alakalı sizin düşüncenizi kesinlikle değerlendirmezdik. Bir değişiklik yapıldı ve bu değişiklik çoğu kişinin hoşuna gitmedi, biz de bu konuda sizleri haklı bulduk ve son yapılan değişiklikleri iptal ettiğimizi şu yazdığınız mesajdan önce belirttik. Buna rağmen burada şu sözleri söylemeniz beni üzdü açıkçası. Burada hem sitemizi daha iyi hale getirmek için bir takım uygulamalar getirmeye çalışıyoruz hem de bu değişiklikleri getirirken kimsenin mağdur olmamasını sağlamaya çalışıyoruz, herkesin görüşünü dikkate aldığımızı belirtiyoruz, belirtmekle kalmıyor gerektiğinde uyguluyoruz, ama sizin söylediğiniz sözlere bakın. Herkesin görüşüne saygı duyup değerlendirmeye aldığımızı size daha nasıl göstermek gerekiyor anlamadım.

tolgacan86

Alıntı yapılan: bilimadam - 19 Haziran 2013, 18:37:34
Nasıl böyle bir kanıya vardınız hayret doğrusu Tolga Can. "Ben yaptım oldu" yorumunuzu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada biz yaptık oldu zihniyetinde olsaydık yapılan değişikliklerle alakalı sizin düşüncenizi kesinlikle değerlendirmezdik. Bir değişiklik yapıldı ve bu değişiklik çoğu kişinin hoşuna gitmedi, biz de bu konuda sizleri haklı bulduk ve son yapılan değişiklikleri iptal ettiğimizi şu yazdığınız mesajdan önce belirttik. Buna rağmen burada şu sözleri söylemeniz beni üzdü açıkçası. Burada hem sitemizi daha iyi hale getirmek için bir takım uygulamalar getirmeye çalışıyoruz hem de bu değişiklikleri getirirken kimsenin mağdur olmamasını sağlamaya çalışıyoruz, herkesin görüşünü dikkate aldığımızı belirtiyoruz, belirtmekle kalmıyor gerektiğinde uyguluyoruz, ama sizin söylediğiniz sözlere bakın. Herkesin görüşüne saygı duyup değerlendirmeye aldığımızı size daha nasıl göstermek gerekiyor anlamadım.

Muhtemelen birikmiş çok mesajı okurken hızla geçtiğim için o mesajı görmedim, şu anda siz söyleyince farkettim. Geri dönüş yapmanıza sevindim, site "normal" PTC sitesi olduğu sürece kullanmaya devam edeceğim o zaman.