NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 19 Haziran 2013, 18:53:54
Muhtemelen birikmiş çok mesajı okurken hızla geçtiğim için o mesajı görmedim, şu anda siz söyleyince farkettim. Geri dönüş yapmanıza sevindim

Rica ederim, sorun değil. Gözden kaçmış olabilir elbette, insanlık hali.

bilimadam

Sitemiz tekrar kullanıma açılmıştır.

Değişiklikler:

1) Free üyelerin günlük minimum geliri 0.02$'a yükseltildi.
2) Bundan sonra 4 üyelik olacak (free, silver, golden, diamond)
3) Eski Basic üyeler, silver üyeliğe transfer edildi. Silver üyeliğin minimum günlük kazancı eski Basic'te olduğu gibi 0.08$.
4) Silver üyeler free reflerinden günde 0.02$, golden üyeler 0.04$, diamond üyeler 0.06$ kazanacak (refler 4 fixed reklama tıkladığı takdirde).
5) Kiralık ref havuzunda (refs for rent) artık free üyeler de mevcut.
6) "Cheat ad" uygulamasını devreye soktuk. Eğer cheat ad'e tıklarsanız account balance'ınızdan 0.25$ eksilecektir. O yüzden lütfen reklamlara tıklamadan önce reklamı dikkatlice okuyunuz. PTC sitesinde reklam izlenerek para kazanıldığı için, reklamverenlere saygıdan dolayı ve bazı auto-clicker sistemlerini elemek amaçlı bu uygulamayı devreye soktuk. O yüzden lütfen dikkat ediniz.

Tüm bu değişikliklerden sonra artık free reflerinizden daha fazla kazanç sağlayabileceksiniz. Ancak sizden ufak bir ricam var, eski Basic üyelerimiz 6 aylık paket için 9$ ödemişlerdi, ancak şu an kullandığınız paketin 6 aylık fiyatı 40$ çünkü ref gelirleri önceki pakete göre bir hayli arttı ve artık free refleri de kiralayabilmektesiniz. Eski Basic üyelerimizden ricam, purchase balance'ınıza en azından 10$ eklemeniz, hem bu parayla da sitemizde reklam verebilme şansınız olur. Kesinlikle zorlama ya da bir zorunluluk yoktur bu sadece bir ricadır. Eklemek istemeyenler olursa da kesinlikle anlayışla karşılayacağımızı bilmenizi isterim. Herkese bol kazançlar.

hakanatik01

refi olmayan ne olucak :P ben 9$ verdim kazancım 15$ olucaktı herhalde eski durumda ref falanda bulmadım aramıyorumda :) ama 10$ verirsem 19$ ekleyip 15$ alırım gibi bir durum olucak :) nouma hocanın refiyim ona kazandırdığımdan düşelim orta yolu bulalım :)

Bu arada tıkalarıma başlıyordum CHEAT LINK eklenmiş dikaktli olun;Bilginize;

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 09:57:18
refi olmayan ne olucak :P ben 9$ verdim kazancım 15$ olucaktı herhalde eski durumda ref falanda bulmadım aramıyorumda :) ama 10$ verirsem 19$ ekleyip 15$ alırım gibi bir durum olucak :) nouma hocanın refiyim ona kazandırdığımdan düşelim orta yolu bulalım :)

Bu arada tıkalarıma başlıyordum CHEAT LINK eklenmiş dikaktli olun;Bilginize;

Günlük 0,08$ kazancaz ama buna tıklarsak0,25$ eksilecek. İyiymiş. :y

hakanatik01

Çoğu sitede böyledir ama  durum malum program kullanan çok hele çinlilerin son yaptığı My Tools tan  sonra tüm Buxhostlarda olmazsa olmaz olmalı bence bana az bile geldi ama 3-4 haklı olmalı 1 seferde değilde 3 hak tanınabilir dalgınlığa gelebiliyor bazen çünkü :) 1.tıklamada uyarı 2.tıklamada denilen parayı kesme ,3.tıklamada  banlanmalı derim bana sorsanız çünkü adam  program kullanıyordur artık bukadarda tıklıyorsa :P

ýrmakk

Ya benim aklıma bide şu takıldı. sitede 0,01$lik 8 reklam vardı 1 tanesi CHEAT LINK. eee bizim günlük kazancımız nasıl 0,08$ oluyor???? malum CHEAT LINK'e tıklamamak gerektiğine göre 0,07$ olur günlük. CHEAT LINK'e tıklarsak 0,25$ gidiyor ki ben tıkladım bugün.

hakanatik01

sende sorun olabilir ırmakk bende 9 reklam vardı 0,01lik CHeat LINK tıklama olayına da bir çözüm getireceklerdir dalgınlıkla herkes tıklayabilir o linke miktarda yüksek biraz dediğiniz gibi hak verme olmuyorsa günlük kzanç gidebilir 0,08 kzandıysak 0,08lik penaltı olursa daha güzel olur :) botta tıklıyorsa sürekli balancı 0 kalır...

bilimadam

Kafanıza takılan konuları şöyle yanıtlayayım. Sondan başlarsak, CHEAT LINK günlük kazanca dahil edilmiyor yani tabloda kazanç olarak gözükmüyor. Silver üyelerin günlük 8 tane fixed reklamı var ve buna ek olarak da 1 tane CHEAT LINK var. Yani siz yine günde 0.08$ kazanıyorsunuz (CHEAT LINK'e tıklamadığınız takdirde)

CHEAT LINK cezası ile ilgili; Açıkçası Pedro ilk başta 0.50$ ceza uygulayalım dedi, ben de dur Pedro ne yaptın ya bu kadar da insafsız olma dedim :) Sonra ben de 0.10$ keselim dedim, Pedro da bu cezanın çok az olduğunu ve kimsenin umursamayacağını söyledi, daha sonra ben çıktım o indi derken 0.25$'da anlaştık. Sistem otomasyonunda 3 defa tıklamadan sonra para kesilsin seçeneği olmadığından dolayı ceza 1 tıklamadan sonra kesilmektedir.

Purchase Balance'a 10$ eklemekle alakalı, önceden de belirttiğim gibi kesinlikle bir zorunluluk yok, sadece bir rica. Eklemek istemeyenleri elbette anlayışla karşılayacağımızı yukarıdaki mesajda da belirtmiştik. O yüzden eklemek istemeyenler herhangi bir açıklama yapmak zorunda hissetmesin kendini :)

bilimadam

Tekrar merhaba sevgili gelirkapısı üyeleri,

NJoy2earn'de 1 aylık sınırsız PTC (5 saniyelik) reklam paketi fiyatı sadece 10$. Ayrıca bu paketi aldığınızda 7 günlük banner reklam paketi de BEDAVA!

Bunlara ek olarak "Purchase balance"ınıza para eklediğiniz zaman %50 ekstra para da bizden. Örneğin 10$ eklediğiniz zaman hesabınızda 15$ gözükmüş olacak. Bu kampanya "server time" ile 7 Temmuz 23:59'da sona erecektir. Sitemizden de belirttiğimiz gibi, 3-4 gün içinde 1 yıllık subscription almayı planlıyoruz, siz de bu konuda bize destek olursanız seviniriz.

Ayrıca sitemize yeni bir özellik eklemek için çalışmalarımız sürmekte. Bu arada, sitemizde "chatbox" uygulamasını hayata geçirdik, artık sorularınız olduğunda sitemizdeki "online chat" sayesinde anlık olarak ben ve ortağım Pedro ile iletişime geçebilirsiniz.

Herkese sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

bilimadam

1 yıllık subscription almış bulunuyoruz. Başlangıç tarihi 12 Temmuz 2013, Bitiş Tarihi 12 Temmuz 2014. 1 year subscription logosuna tıkladığınızda, buxhost tarafından bize gönderilen "1 year subscription confirmation" mailini de görebilirsiniz.