NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: richman - 28 Şubat 2013, 15:06:35
Böyle bir durum varsa neden bizden sakladı ??? Ben yeni görmedim göreli oldu biraz ama geç yazdım. gr-8bux ödeme yapmıyor sanırım sitenin ödeme kanıtları kısmına baktığımızda. ? Ve paypalda ispanyol bir isim yazmıyor son ödeme kanıtında GR8-BUX diye geçiyor isim. Ve 3-4$ larla upgrade yapılan bir sitede ortaklık mantıklımı tartışılır  :g

Ben sizi kötüleyen sözler görmedim. Sadece fikrimi beyan ettim. Bu ortaklığı sonradan kendimiz gördük sizin açıklamanız sanırım daha doğru olurdu. Ve neden hiç bir geliri olmayan siteye ortak oldunuz ?

Gr8-bux sitesi Pedro'nun kendi sitesi benim o siteyle ortaklık anlamında bir alakam yok. NJoy2earn yeni bir site ve bu sitenin sahibi ben ve Pedro. Bu arada gr8-bux sitesini dikkatlice incelerseniz ödemelerin devam ettiğini göreceksiniz.

Alıntı yapılan: fkork - 28 Şubat 2013, 15:02:09
ortam gerilmiş..:) ehe uhu şey, bilim adam;

sitenizde gelirkapısı üyelerine özel bi statü verseniz? hani müdür bizim tanıdık falan diyebilmek için...

Amacımız tabi ki ortamı germek değil. Kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Herhangi bir imtiyazda bulunma durumumuz yok maalesef. Sizden ricam öncelikle sitemiz NJoy2earn'ü  kendiniz deneyin. Eğer herhangi bir şikayetiniz olursa seve seve size yardımcı olacağımızı bilmenizi isteriz.

bilimadam

Denemeniz için 5 günlük "Intermediate Membership Trial" fiyatı sadece 1$. Intermediate Membership ile günde en az 0.25$ kazanabilirsiniz.

bilimadam

NJoy2earn'de bugün "Sürpriz Reklam Günü", bugünkü günlük kazancınız daha da yüksek. Ayrıntılı bilgi sitemiz NJoy2earn'de.

ikose

Sitenin Modu ve ortağı olan Bilimadam dan bir bilgi geldi arkadaşlar
sizinle paylaşmak isterim..

Alıntı yapılan: fkork - 28 Şubat 2013, 15:02:09
sitenizde gelirkapısı üyelerine özel bi statü verseniz? hani müdür bizim tanıdık falan diyebilmek için...
forumumuzdan   5 kişiye 5 günlük Intermediate Membership hediye olarak vereceğini söyledi.
5 Günlük ıntermedia üyelik 1 dolar, 5 günlük kazancınız 1,35 dolar

Sitede reklam tıklamaya vakti olanları  şimdiden Tebrik ederim..
Bol kazançlar..

hakanatik01

Güzel haber :y :y teşekkürler bilimadam :y

bilimadam

Alıntı yapılan: ikose - 04 Mart 2013, 18:30:11
Sitenin Modu ve ortağı olan Bilimadam dan bir bilgi geldi arkadaşlar
sizinle paylaşmak isterim..
forumumuzdan   5 kişiye 5 günlük Intermediate Membership hediye olarak vereceğini söyledi.
5 Günlük ıntermedia üyelik 1 dolar, 5 günlük kazancınız 1,35 dolar

Sitede reklam tıklamaya vakti olanları  şimdiden Tebrik ederim..
Bol kazançlar..

Evet doğru duydunuz. Hatta 10 kişiye, 5 günlük Intermediate Membership bedava vereceğim. Böyle bir kampanya yapmamın sebebi, Intermediate Membership paketimizin ne kadar kazançlı olduğunu sizlere göstermek, o yüzden ileride sitemize yatırım yapmayı düşünen kişilere bu bedava üyeliği vermeyi düşünüyorum. Eğer ciddi ciddi sitemizin kalıcı üyelerinden biri olacaksanız lütfen bana özel mesaj yollayın ben de 5 günlük deneme hesabınızı aktif hale getireyim.

1$ çekip siteden ayrılmayı düşünen kişiler lütfen yapmış olduğum bu teklifle ilgili başvuruda bulunmayın. Herkese bol kazançlar diliyorum.

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 04 Mart 2013, 18:39:43
Güzel haber :y :y teşekkürler bilimadam :y

Rica ederim. Bol kazançlar. :)

bilimadam

NJoy2earn'den yeni bir kampanya daha: Üyelik yükselten (upgrade yapan) her alt üyeniz (refiniz) için "account balance"ınıza 1$ ekliyoruz.

bilimadam

NJoy2earn'den yepyeni bir kampanya daha: Sitemiz NJoy2earn'e getireceğiniz her 5 alt üye için (ref) "account balance"ınıza 0.10$ ekliyoruz. Ayrıntılı bilgi NJoy2earn'de.

bilimadam

NJoy2earn'de 50.000 banner ve 1000 Mini PTC reklam paketi alan herkese 15 günlük Intermediate Membership bedava!

Hem sitenizin reklamını yapın hem de NJoy2earn'ün en iyi upgrade paketlerinden biri olan Intermediate Membership paketini 15 günlüğüne bedavaya deneyin.

bilimadam

En azından sitemize iyi yönde oy kullanıp daha yukarılara yükselmemiz için bize destek olun. Aşağıdaki linki kullanarak oyunuzu kullanabilirsiniz.