NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

Alıntı yapılan: abcb - 04 Nisan 2013, 16:51:31
Ben yine de onaylı paypal ve payza için biraz daha beklemenizden yanayım Bilimadam, henüz siteniz çok yeni ve yatırım yapmak isteyen birçok kişi de onaylı pp sorunu yüzünden yatırım yapmayacaktır, bu sencede yeni üye olup yatırım yapacak birçok kişiyi vazgeçirecek bir etken değilmi, bu forumda sorun yok, biz yatırım yapacağımız zaman senin hesabına onaysız hesaplarımızdan para göndeririz, bende öyle yapmıştım, güven konusunda da en ufak bir problem yok, ama ya yabancı üyeler
Tabiki yine de senin bileceğin iş

Önerin için teşekkürler abcb; ancak hesapların onaylı olması, önceki mesajlarda da belirttiğim nedenlerden dolayı, önemli. Paypal ve payza büyük şirketler olduğu için, PTC siteleri ile olan ilişkileri çok hassas. PTC sitelerinde çıkan en ufak olayda bile pek fazla tolerans göstermiyorlar. Üyelerden gelen birkaç şikayet (dispute) ile hesabı anında donduruyorlar. Bunun neticesinde PTC siteleri mağdur oluyor. O yüzden onaysız hesaplardan yatırım almayı düşünmüyoruz.

bilimadam

Oylarınızın devamını bekliyoruz.

hakanatik01

tamamdır  :)
Diğer paypal/payza konusunu siz tabiki bizlerden daha iyi bilirsiniz bize uzaktan davulun sesi hoşgelir ama ref bulunmasıda zor sizin yöntemle ref bulucaz bide o bulduğumuz ref onaylı olmak zorunda 1-2 siteye reklam versek ref gelse onaylı değilller diye üye olmaktan vazgeçebilirler gibi geliyor bana ; en azından bir para işlemcide bunu yapmasanız daha iyi olur gibi misal payzadan serbest olsun :) bu dedilerim davulun sesi bana uzaktan hoş geldiği içindir ben acemyim PTC konularında ;)
Siz güvenilir en başan bilgilensin diye evet Paypal/Payza onaylı utusunu eklemişsisniz ama ref kaçırır bu ileti bunu sadece diğer bazı sitelerin yağtığı ibi TOS'a yazsanız okuyan okusun deseniz deha güzel olur gibi :) ufak bir hile diyebiliriz her site yapıyor çünkü kullanıcıların %90ı TOS falan okumuyor biran önceüye olmak istiyorlar :) bol kazançlar;

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Nisan 2013, 14:46:12
tamamdır  :)
Diğer paypal/payza konusunu siz tabiki bizlerden daha iyi bilirsiniz bize uzaktan davulun sesi hoşgelir ama ref bulunmasıda zor sizin yöntemle ref bulucaz bide o bulduğumuz ref onaylı olmak zorunda 1-2 siteye reklam versek ref gelse onaylı değilller diye üye olmaktan vazgeçebilirler gibi geliyor bana ; en azından bir para işlemcide bunu yapmasanız daha iyi olur gibi misal payzadan serbest olsun :) bu dedilerim davulun sesi bana uzaktan hoş geldiği içindir ben acemyim PTC konularında ;)
Siz güvenilir en başan bilgilensin diye evet Paypal/Payza onaylı utusunu eklemişsisniz ama ref kaçırır bu ileti bunu sadece diğer bazı sitelerin yağtığı ibi TOS'a yazsanız okuyan okusun deseniz deha güzel olur gibi :) ufak bir hile diyebiliriz her site yapıyor çünkü kullanıcıların %90ı TOS falan okumuyor biran önceüye olmak istiyorlar :) bol kazançlar;

Onaylı olmak ile ilgili kutucuğu kaldırdık. Zaten biz onaysız üyelere de ödeme yapıyoruz orada bir sıkıntı yok. Yanlış anlaşılmasın diye o kutucuğu kaldırdık.

hakanatik01

Tamamdır bende yanlış anlayanlardandım mesela ; bu kutucuğu gören onaylı olmayan biri direkt üye olmadan gider diye düşünüyordum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilimadam - 05 Nisan 2013, 14:34:10
Oylarınızın devamını bekliyoruz.

+1

136 ya kadar gelmişssiniz... Bundan sonrası daha zor tabii ki ...

bilimadam

Evet, oylarınız sayesinde oralara kadar yükseldik, daha da yükseleceğiz. Tekrar teşekkürler.
Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Nisan 2013, 14:53:38
+1

136 ya kadar gelmişssiniz... Bundan sonrası daha zor tabii ki ...

Evet, oylarınız sayesinde oralara kadar yükseldik, daha da yükseleceğiz inşallah. Tekrar teşekkürler.

bilimadam

Öncelikle sitemize üye olup üyeliklerini yükselten ırmakk, nouma26 ve hakanatik01 arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelirkapısından sitemize üye olup, üyeliklerini yükselten (upgrade yapan) üyelerimizin ref linkleri aşağıda bulunmaktadır. Arkadaşlarımıza destek olmak için sitemize aşağıdaki ref linklerinden biriyle üye olabilirsiniz. Hatta üyeliğinizi de yükseltirseniz hem üst üyenizin (upline'ınızın) kazancını hem de kendi kazancınızı daha da artırabilirsiniz.

Bu ref linklerini konumuzun ilk sayfasına da yerleştirdim. İsteyen arkadaşlar ref linklerini oradan da bulabilir. Yeni üyeler üyelik yükselttikçe ref linklerini ilk sayfaya eklemeye devam edeceğim.

michael

standart üyelere günlük hala 1 cent mi?

bilimadam

Alıntı yapılan: michael - 06 Nisan 2013, 20:24:53
standart üyelere günlük hala 1 cent mi?

Standart üyeler için belirli bir sınırımız yok. Standart üyelerin günlük kazançları reklamverenlere bağlı. Günlük 0.01$ da kazanabilirler, 1$ da kazanabilirler, bu tamamen reklamverenlere bağlı. Ama şu an için evet standart üyeler günlük 0.01$ kazanmakta.

Fakat üyeliğinizi yükseltirseniz, örneğin Basic üyeliğe yükseltirseniz günlük min. kazancınız 0.08$ olmakta. 6 aylık Basic üyelik sadece 9$.

Bu arada şunu belirtmeliyim, herkesin önerisine açığım, bu öneriler ve görüşler benim için çok önemli. Bize uygun olan önerileri de hayata geçirmekteyiz. Ödeme işlemcileri Paypal ve Payza hesaplarının onaylı olması zorunluluğu ile ilgili konuda bazı arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi iyice düşündüm ve üyelerimizin bu konuda haklı olduğu sonucuna vardım, elbette bu konu hakkında bizim de haklı olduğumuz noktalar olduğu için orta bir noktada bu soruna çözüm getirmeye çalıştık. Ortağım Pedro ile bu konuyu görüştük ve şu sonuca vardık: Artık onaysız Payza hesaplarından da yatırım almaya karar verdik ve bu uygulamayı yürürlüğe soktuk. Ancak Paypal için sadece onaylı olan üylereden yatırım almaya devam edeceğiz çünkü Paypal bu konularda daha da hassas. Bir kez daha tekrar etmek istiyorum: Bundan sonra onaysız Payza hesaplarından da yatırım almaya başlıyoruz. Herkese bol kazançlar diliyorum.