NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Onaysız payza bencede mantıklı, paypalda olabilecek sıkıntıların payzada olabileceği ihtimalini pek vermiyordum.

Ayrıca nacizane bir fikirde benden, bir çok insan ödeme yöntemi olarak LR tercih ediyor artık özellikle kesintinin az olması sebebiyle, LR'yide ödeme yapma ve yatırım alma noktasında hesaplarınız arasına ekleyebilirseniz faydası olacağını düşünüyorum..

bilimadam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 06 Nisan 2013, 23:50:25
Onaysız payza bencede mantıklı, paypalda olabilecek sıkıntıların payzada olabileceği ihtimalini pek vermiyordum.

Ayrıca nacizane bir fikirde benden, bir çok insan ödeme yöntemi olarak LR tercih ediyor artık özellikle kesintinin az olması sebebiyle, LR'yide ödeme yapma ve yatırım alma noktasında hesaplarınız arasına ekleyebilirseniz faydası olacağını düşünüyorum..

Liberty Reserve konusunda şöyle bir sıkıntı var, kendileri para transferi için bankalarla çalışmadıklarından dolayı LR ile çalışmıyoruz. Banka ile para transferi yapılamadığından dolayı LR hesabına para aktarımı çok zor olmakta ve sıkıntı yaratmakta.

bilimadam

İlk sayfamızda sitemize üye olup üyeliklerini yükselten arkadaşlarımızın ref linkleri bulunmakta. Arzu edenler ilk sayfadaki ref linklerinden sitemize üye olabilirler.

Bu arada sitemiz adına oy kullanmaya devam ederseniz sevinirim.

regortaz

Alıntı yapılan: bilimadam - 07 Nisan 2013, 22:06:12
Bu arada sitemiz adına oy kullanmaya devam ederseniz sevinirim.

Bir oy da benden :)

bilimadam

Alıntı yapılan: regortaz - 07 Nisan 2013, 23:51:51
Bir oy da benden :)

Teşekkürler regortaz :)

Bu arada bir üyemiz daha üyeliğini Basic üyeliğe yükseltti. Modumuz Tolga Can da artık Basic üyelik sahibi. Kendisinin ref linkini de anasayfada paylaştım. Tekrar teşekkürler Tolga Can.

ElisaMcCline

Hakanatik arkadaşımıza destek olabilecek bir site ararken iyi oldu, arada size de katkısı olur umarım.

Hakan' ın yeni refi, sizin de yeni üyeniz hayırlı olsun :)

bilimadam

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Nisan 2013, 23:57:42
Hakanatik arkadaşımıza destek olabilecek bir site ararken iyi oldu, arada size de katkısı olur umarım.

Sizi de aramızda görmek bizim için büyük mutluluk. NJoy2earn ailesine hoşgeldiniz.

hakanatik01

hoş geldin yeni ref :P
Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Nisan 2013, 23:57:42
teşekkür ederim :)
birşeyi 40 defa söylersen oluyormuş :P mümkünse benim refli linkimi kaldıralım ben yalnız çalışırım :P  :g :g  ben de nouma hocadan oldum bu tarz üye olmamız biraz daha mantıklı :) ırmakktan olmamı istemişlerdi ama benim düşüncem hep beraber kazanalım yönünde oldu tolga ve nouma hoca gibi 2 tane çok güzel refi varken bana gerek olmaz bende başka bir kişiye ref olayım diyip hep beraber kazanalım diyerek nouma hocadan üye oldum ,elisa hocada benim refim olduğuna göre benim refli linkim kalksın lütfen,benden ref falan olurlar yanlışlıkla diğer arkadaşların yolunu kesmeyelim  ,@bilimadam jestiniz içinde teşekkür ederim :)

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Nisan 2013, 01:02:54
hoş geldin yeni ref :P teşekkür ederim :)
birşeyi 40 defa söylersen oluyormuş :P mümkünse benim refli linkimi kaldıralım ben yalnız çalışırım :P  :g :g  ben de nouma hocadan oldum bu tarz üye olmamız biraz daha mantıklı :) ırmakktan olmamı istemişlerdi ama benim düşüncem hep beraber kazanalım yönünde oldu tolga ve nouma hoca gibi 2 tane çok güzel refi varken bana gerek olmaz bende başka bir kişiye ref olayım diyip hep beraber kazanalım diyerek nouma hocadan üye oldum ,elisa hocada benim refim olduğuna göre benim refli linkim kalksın lütfen,benden ref falan olurlar yanlışlıkla diğer arkadaşların yolunu kesmeyelim  ,@bilimadam jestiniz içinde teşekkür ederim :)

Rica ederim. Pekala hakanatik01 sizin linkinizi anasayfadan kaldırıyorum o zaman.

Bu arada, tüm üyelerimize bir duyuru yapmak istiyorum: Sitemiz NJoy2earn'de bugün Nisan Ayı'nın ilk Sürpriz Reklam Günü. Türkiye saati ile bu reklamlar saat 21:00'a kadar gösterilecek, kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Sürpriz Reklam Günleri min. günlük kazançlar şu şekilde:

Basic: 0.13$
Intermediate: 0.35$
Mega: 0.55$
NJoy Ultra: 1.20$

Herkese bol kazançlar :)

hakanatik01

Teşekkür ederim ben yakaldım bugünkü süprizi :)  19saniyelik reklam 0.05 değerinde :) diğer mesajıda ben yazayım ödeme alıp EMS depaylaşanlara 0,50 de var :)

If you post all your payment proofs in emoneyspace (ems) forum we will add 0.50$ to your account balance. This extra promo will valid until the end of Month May.To receive 0.50$ you must send your topic link via support ticket to us then we will add your 0.50$.