NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilimadam

NJoy2earn'den müthiş bir kampanya daha:

Eğer 5 alt üyeniz (referraliniz) üyeliğini yükseltirse (upgrade yaparsa) "account balance"ınıza 5$ ekliyoruz. Üyelik yükselten her 5 alt üyeniz için 5$ eklemeye devam ediyoruz. Yani ne kadar çok alt üyeniz üyelik yükseltirse o kadar çok para kazanabilirsiniz. Limit yok.

Bu kampanya Mayıs Ayı'nın sonuna kadar devam edecektir. Herkese bol kazançlar diliyorum.

ýrmakk

Hımm hadi bakalım hayırlısı umarım reflerimden yükselten olur da kampanyadan faydalanabilirim. bol kazançlar (p)

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 13:53:02
Hımm hadi bakalım hayırlısı umarım reflerimden yükselten olur da kampanyadan faydalanabilirim. bol kazançlar (p)

Benim tavsiyem reflerinizle iletişime geçip onları ikna etmeniz yönünde. Bunun için site içi mesajlaşma sistemini de kullanabilirsiniz. Daha şimdiden 2 refiniz upgrade yapmış durumda, eğer 3 refiniz daha upgrade yaparsa 5$ anında hesabınızda :) Size de bol kazançlar.  :)

Bu arada üyelik yükselten üyelerimiz için para kazanmayı daha da kolay ve eğlenceli hale getirdik. Bundan sonra Basic Üyeliğe sahip üyelerimiz günde sadece 3 fixed reklama tıklayarak 0.08$ kazanabilecekler (Bu 3 reklamdan biri 0.05$ değerindeki NJoy Special Fixed Ad, reklam süresi sadece 19 saniye). Diğer upgrade paketlerinin min. günlük kazancı ve fixed reklam sayıları ise şu şekilde:

Intermediate Üyelik: 0.20$ (7 fixed reklama tıklayarak)
Mega Üyelik: 0.40$ (10 fixed reklama tıklayarak)
NJoy Ultra Üyelik: 0.80$ (16 fixed reklama tıklayarak)

hakanatik01

teşekkürler :) diğer tıkladığımız siteleri düşününce zaten çok gelmiyordu kazanca göre bu dahada iyi oldu :) kötü bir şeymi bilmem ama reklam izleme zorunluluğu olsa siteniz için dahamı hayırlı olur acaba ;kullanıcılar için ızdırap ama clixsense tarzı en ideal olan gibi yoksa kimse reklam izlemiyor ee sonuçta sizlerde kazancınızın çoğunu reklam verenden çıkarıcaksınız izlenmeyen bir reklamada adam neden para versin yada ben o tarz bir siteye reklam vermeyi uygun bulmazdım diyeyim ; dışardan bu işleri bilmeden yazıyorum reklam anlaşmalarında ister izleme zorunluluğu olsun; isterse olmasın şeklinde seçim oluyor mu ? :)

kullanıcıları kaçırabilirde bu sistemde misal globalpaidbuxın grid kısmında vardı izleme zorunluluğu  bir kere bile tıklamamıştım ben ama reklamlarını izlemiştim izleme zorunluluğu olmadığı için; tıklayıp diğer yandan diğer işlerimi yapıyordum yada clixsense gibi belli süre doğru kodları girmezlerse refresh zorunluluğu gelsemi ki tabiki ilerleyen zamanlarda olsun bunlar daha siteniz yeni :P :)

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Nisan 2013, 15:03:42
teşekkürler :) diğer tıkladığımız siteleri düşününce zaten çok gelmiyordu kazanca göre bu dahada iyi oldu :) kötü bir şeymi bilmem ama reklam izleme zorunluluğu olsa siteniz için dahamı hayırlı olur acaba ;kullanıcılar için ızdırap ama clixsense tarzı en ideal olan gibi yoksa kimse reklam izlemiyor ee sonuçta sizlerde kazancınızın çoğunu reklam verenden çıkarıcaksınız izlenmeyen bir reklamada adam neden para versin yada ben o tarz bir siteye reklam vermeyi uygun bulmazdım diyeyim ; dışardan bu işleri bilmeden yazıyorum reklam anlaşmalarında ister izleme zorunluluğu olsun; isterse olmasın şeklinde seçim oluyor mu ? :)

kullanıcıları kaçırabilirde bu sistemde misal globalpaidbuxın grid kısmında vardı izleme zorunluluğu  bir kere bile tıklamamıştım ben ama reklamlarını izlemiştim izleme zorunluluğu olmadığı için; tıklayıp diğer yandan diğer işlerimi yapıyordum yada clixsense gibi belli süre doğru kodları girmezlerse refresh zorunluluğu gelsemi ki tabiki ilerleyen zamanlarda olsun bunlar daha siteniz yeni :P :)

Öncelikle şu sorunuza cevap vereyim: "dışardan bu işleri bilmeden yazıyorum reklam anlaşmalarında ister izleme zorunluluğu olsun; isterse olmasın şeklinde seçim oluyor mu ?"

Böyle bir ayar yapılamıyor. Ya herkes reklam sayfası sürekli açık şekilde reklamı izlemek zorunda (focused ads) ya da başka sayfalarda gezerken de reklam süresi akmaya devam etmekte.

Reklamverenler sitemizde reklam verdikçe o reklamlar da tıklanıyor. Siz de iyi bilirsiniz ki, üyeler çok fazla reklama tıklayıp ufacık paralar kazanmayı pek sevmezler. Bizim buradaki amacımız, upgrade yapan üyelerimizin daha da kolay bir şekilde kazanç sağlaması. Baktığımız zaman Intermediate Üyeliğe sahip üyelerimiz de büyük küçük demeden tüm reklamlara tıklamakta.

hakanatik01

Evet bende tüm reklamalara tıklarım sevdiğim sitelerde ama izleme zorunluluğu yoksa reklam verende reklamının izlenmesini ister diye düşünüp bunu söyledim :) bu tarz bir seçenek varmı hani clixsense de sayfa aktif değilse geri sayım duruyor demek istediğim oydu, ister istemez izliyorsunuz rekamı ,reklam vereninde tercih sebebi olur gibime geliyor bu tarz bir site ;)

bilimadam

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Nisan 2013, 15:16:11
Evet bende tüm reklamalara tıklarım sevdiğim sitelerde ama izleme zorunluluğu yoksa reklam verende reklamının izlenmesini ister diye düşünüp bunu söyledim :) bu tarz bir seçenek varmı hani clixsense de sayfa aktif değilse geri sayım duruyor demek istediğim oydu, ister istemez izliyorsunuz rekamı ,reklam vereninde tercih sebebi olur gibime geliyor bu tarz bir site ;)

Sorunzun cevabını yukarıdaki mesajda ekledim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Nisan 2013, 15:03:42
teşekkürler :) diğer tıkladığımız siteleri düşününce zaten çok gelmiyordu kazanca göre bu dahada iyi oldu :)

ben ikna oldum, 4 kişi daha bul da bize de daha iyi olsun :g