NJoy2earn (SCAM)

Başlatan bilimadam, 19 Şubat 2013, 22:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Nisan 2013, 15:03:42
kötü bir şeymi bilmem ama reklam izleme zorunluluğu olsa siteniz için dahamı hayırlı olur acaba ;)

Kötü kötü  (d) :g  Çook fena çok  :g
Bilimadam bunu çok iyi bilir zaten sadece bu yüzden kaç kişi gr8buxu tıklamayı bıraktı

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 15 Nisan 2013, 15:57:10
Kötü kötü  (d) :g  Çook fena çok  :g
Bilimadam bunu çok iyi bilir zaten sadece bu yüzden kaç kişi gr8buxu tıklamayı bıraktı

Bencede daha iyi oldu reklamların azaltılması. ve izlememe zorunluluğunun olmaması ise bizler üyeler için daha iyi bir durum. 

bilimadam

Herkese bol kazançlar diliyorum. Yeni kampanyamızdan (5$ referral upgrade bonus) sonuna kadar yararlanmanızı tavsiye ediyorum :)

Bu arada abcb, sizi de sitemizde görmek isteriz.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 15 Nisan 2013, 16:17:54
Herkese bol kazançlar diliyorum. Yeni kampanyamızdan (5$ referral upgrade bonus) sonuna kadar yararlanmanızı tavsiye ediyorum :)

Bu arada abcb, sizi de sitemizde görmek isteriz.
Aaaa abcb modum üye değil mi? bir yanlışınız olmasın bilimadam.

bilimadam

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 16:26:03

Gelirkapısından sitemize ilk üye olan kişi abcb'dir. Yalnız 14 günden fazla sitemize giriş yapmadığı için hesabı sistem tarafından silinmişti. Şimdi tekrar sitemize katıldı. Teşekkürler abcb, aramıza tekrar hoşgeldin :)

abcb

Alıntı yapılan: ırmakk - 15 Nisan 2013, 16:26:03

Irmakcım abcbb reflerinin arasına katıldı  :) 
Upgrade alan bir refin daha oldu, umarım iki kişiyi daha bulursun  :)

abcb

Alıntı yapılan: bilimadam - 15 Nisan 2013, 16:31:20
Gelirkapısından sitemize ilk üye olan kişi abcb'dir. Yalnız 14 günden fazla sitemize giriş yapmadığı için hesabı sistem tarafından silinmişti. Şimdi tekrar sitemize katıldı. Teşekkürler abcb, aramıza tekrar hoşgeldin :)

Hoşbulduk Bilimadam, bende teşekkür ederim  :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilimadam - 15 Nisan 2013, 16:31:20
Bende şaşırdım. Modum sitenin ilk destekcisiydi nasıl olur diye o nedenle sordum. benim ref linkimle kayıt olmuşsunuz Teşekkür ederim abcb.

ýrmakk

Alıntı yapılan: abcb - 15 Nisan 2013, 16:37:07
Irmakcım abcbb reflerinin arasına katıldı  :) 
Upgrade alan bir refin daha oldu, umarım iki kişiyi daha bulursun  :)
Teşekkür edeirm modum. (k) umarım öyle olur

abcb

Rica ederim Irmakcım  :)
Umarım öyle olur :)