Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Tebrikler Hakan ama üzüldüm, o kadar uğraştan sonra  :S
Umarım hesabın açılır  O:-)
Daha da görev çok fazla var

hakanatik01

çok önemli değil hesap ben upline'ım olarak @bekeli kazansın diye ordan yaptım yoksa pro-clix-neo yeter hepsine :)  açmasada olur 4-5$ önemli değil bekeliden yeni site istemem lazım onu düşünüyorum tıklama olmayan refi olabileceğim site yok gibi geliyor :) hepsine üyeyim herhalde CF olan :)

abcb

Bekeli kıymetini bil refinin   O:-) Herkese nasip olmaz böyle ref  8)

hakanatik01

aslında en kötü reflerinden biriyim ondan ordan yapmak istedim :) görev yapmaya fırsat bulamadığım tek site nerdese pro-clix-neo-dolalr diye gidiyorum genelde :) e listeleriniz sayesinde oraya gelene kadar zaten "ty hard work" diyor:)

abcb

Sen iyiymişsin Hakan, ben ve bazılarımız liste çıkarmak için gpt sitelerinin sadece training kısmını kullanıyoruz :g
Listeleriniz değil listelerimiz  ;)

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 07 Mart 2013, 18:48:13
Bekeli kıymetini bil refinin   O:-) Herkese nasip olmaz böyle ref  8)

Bugünlerde görev konularına pek bakamıyorum.

http://www.gelirkapisi.com/recent buradan son iletilere bakarken gördümki ismim geçmiş.
Hakan sağolsun yapmış yapmasına da banlanmış :S
Üzüldüm.

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2013, 18:50:07
aslında en kötü reflerinden biriyim ondan ordan yapmak istedim :) görev yapmaya fırsat bulamadığım tek site nerdese pro-clix-neo-dolalr diye gidiyorum genelde :) e listeleriniz sayesinde oraya gelene kadar zaten "ty hard work" diyor:)

Hakan, ticket at paranı al sonra da bırak RW'yi. Niye RW'de yapıyorsunki. Diğerleri fazla veriyorken. Görev yapıyorken RW'den yapmıyordum ben de.. Son aldığım ödemeler reflerden gelenler :P

burak003

hakanatik01

bıraktım ozaman rw'yi güzel bir site bulursan yollarsın bunun yerine :)

abcb

Alıntı yapılan: burak003 - 07 Mart 2013, 19:07:38
Liste için çok teşekkürler arkadaşlar.

Rica ederiz Burak  :) Umarım çok işine yarar  :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Mart 2013, 19:10:38
bıraktım ozaman rw'yi güzel bir site bulursan yollarsın bunun yerine :)

Hadi hayırlısı olsun ;)
Görev yaptığın siteler (Probux, Neobux, Clixsense, ClixPlanet) güzel. Diğerlerine gerek yok görev yapan birisi için.
Kazancın bol olsun ;)