Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

[spoiler]
Teşekkür ederim, Hakan'ın listesine taşıdım  :)
[/spoiler]

hakanatik01

Alıntı yapılan: djsugar - 07 Mart 2013, 19:14:48
[spoiler]Kirwan House
Travel > Accommodation type > Hostel
The Twelfth Lock
Travel > Accommodation type > Boutique Hotel
Leinster Hills Golf Club
Leisure Offers / Activities > Sports & Related > Golf
[/spoiler]

teşekkürler bu ikisi denk gelmişti eklememiştim ben son yazdığınız var diye [Leinster Hills Golf ] hatırlıyorum ararken bazen yok desede browserdanmı ne firefoxta bulamıyorum ba<aen chromeda buluyor  bilginize :)

djsugar

abcb

Teşekkürler Djsugar, Hakan'ın listesine taşıdım, listeyi sadece oradan takip edebilirsiniz  :)

hakanatik01

. :)

djsugar

teşekkürler hakan 2$ kazandık Thanks for your hard work! dedi

hakanatik01

Rica ederiz;
Sıkılmadıysanız diğerinide yaptırıyor bilginiz olsun :) ayrı ayrı olarak görüyor ama 2 side aynı görev

proda birinden 3324 tane kalmış diğerinden 3457 hangsini yaptıysanız diğerinden deneyin alıyor onada [yada alıyordu değişmediyse] :)

djsugar

birinde acele etmistim takıldıdım zaten bundada 2$ kazanabildim yapmamış olsam onuda yapardım  prodan su banlanan üyelikten sonra bunu deniyorum bi an önce 5 olması için uğrasıyorum daha 2 gün oldu 3,5$ oldu :D

gokovic

Thanks for your hard work! (p) (p)

Emeği geçen herkese teşekkürler. (ok)

batucan011

teşekkürler kardeşim biraz geç yetiştim ben bugun aksam abcb sağolsun soledi yaklasık 1-2 saatte hatta ara ara mola verdiğimde oldu maç vardı :D  yani yaklasık 2 saatte 0.80 kazandım keşke dün görseydim bu konuyu denk gelmedım :D ama sağlık olsn bunada şükür

bu arada probuxta task yok dio bende ayuwagedede sayende gene 5 dolar oldu olacak 1-2 cent kaldı :D
teşekkür ederim :)
Thanks for your hard work! :D