Categorize services and products offered by businesses!

Başlatan hakanatik01, 07 Mart 2013, 02:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Rica ederim Batucan  :)
Proda şu anda sadece twetli görev ve uğraşmaya değmeyecek bir görev daha var, ikisinin de sayısı çok az

Buraya da bakmanı tavsiye ediyorum  :) Task yapabileceğin sitelerin listesi  :)
http://www.gelirkapisi.com/gpt/cf-siteleri/

batucan011

Teşekkürler sayende ayuwagede 4000 kredi yaptım :D 2 $ yani :D

Thanks for your hard work!

hakanatik01

Bence mecbur olmadıkça ayuwagede yapmayın nedeni daha az kazanırsınız tercih sizin tabikide ;
50kredilik görev 100tane yapsanız 5000kredi oda 2,5$ yapar aynı görevden 0,04cent*100 tane=proda 4$ 0,03*100=neodan 3$ kazanırsınız; neonun bonusları hariç , ayuwagenin oranı bence düşük ;3'üncü 4'üncü site oalrak kullanın bence ayuwageyi

batucan011

ben neo da falan tkaılmıyorum bi pro bide ayuwage aradada clicksensede :)  proda görev yoktu bende yoksa ilk tercihim pro benmde :) :)

ama görüşlerin için de teşkkür ederim :)

birde şimdi ben 50 tane ayuwageden yaptım dier sitelerde yapamazmıyım ?? yani bi yolu yok mu ?

hakanatik01

Neoda takılmalısın misal bu görevin değeri Categorize services and products offered by businesses!  0,07 neoda ve diğer görevde duruyor :) kısaca bu görevden 4000 puan için kaçtane yapmışsınız 4000/50puan=80tane =2$ neoda yapsaydınız bu görevi 80*0,07=4,2$+=(0,48)(1$%12bonus gelicek)=4,68 2 katından fazla zarardasınız aynı süre ,aynı efor ama zarar büyük tıklama için olmasa bile görev için neo şart :)

diğer soruda yapamazsınız bir IP için max 100 tane oluyor bizim ülkeye görevine görede değişiyor görev sayısı çokken ty for hard work dediyse limitiniz dolmuştur :) yasal olmayan yolu var ama riskli :)

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mart 2013, 15:54:38
Neoda takılmaslın misal bu görevin değeri Categorize services and products offered by businesses!  0,07 neoda ve diğer görevde duruyor :) yapamazsınız bir IP için max 100 tane oluyor bizim ülkeye görevine görede değişiyor görev sayısı çokken ty for hard work dediyse limitiniz dolmuştur :) yasal olmayan yolu var ama riskli :)

Katılıyorum kardeşim. Ama TY dedirtmiştim aslında ama her modem resin ip değişiyor diyemi neden bilmiyorum neoda deneyim şimdi dedim yapmama izin veriyor. :)) Proda deneyince yine ty yazısı cıkıyor. Çok kazandım bu görevden valla sizin liste sayesinde elinize sağlık.

hakanatik01

herşey sıfır olucak hesapta dahil modum :) bu yüzden proda yapan yok bu görevi ödeme limitine gelemiyorsun :) neoda 2$ olduğundan 3gün bekleyip parayı alabilirsin bir aksilik olmazsa :)

batucan011

bende proda gorev yok ya :/ :/ sebebi nedir arkadaslar bilen var mi ?

gokovic

Evet pro için illegala olayı biliyorum Tolga sağolsun anlatmıstı daha önce 10 centlik görev için felan yapılırda bunun için ektra ugrasmamıstım pro için zaten ugrastiric bi görev.
Hazır neoda yapaibliyom birazda orda  yapayim bari :) AMa proda çok fazla yapmama izin vermişti.  :y

hakanatik01

proda olmama sorunu 5-6 kişide olmuş forumda çözmeye çalışan arkadaşlarımız var ama netice alınırmı bilmiyoruz bekleyip görücez onlar çözdümü bilgilendiriler sizide :) probuxa falan mail atmışlar ama netice ne olur beklemedeler şimdilik;

değeri artmış sanırım modum ondan az yaptırıyordur belki görev sayısı oalrak değilde kişi başı para gibi düşünülmüş oalbilir eski görev aynı liste ama 0,04tü sanırım şimdi neoda bu görev 0,07 yapmış mesela bu kadar yüksek değildi diye hatılıyrum yanlışta olabilirm :) yani dediyse kişi başı 4$ verin sonra görev vermeyin o tarz bir yaklaşım olabilir belkide varsayım tabiki bu :)

görev beklemez kaçtım ben görüşmek üzere kolay gele cümleten bol kazançlar;