Find and Correct a Business Addresses

Başlatan abcb, 07 Mart 2013, 17:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Alıntı yapılan: abcb - 11 Mart 2013, 00:05:23
Doğru kabul ediyormuşuz  :)

Buxensede görevin değeri 25 cent  :)
%80 ini veriyor diyor ancak geçen %50 sini verdi .

abcb

Alıntı yapılan: djsugar - 11 Mart 2013, 00:06:15
%80 ini veriyor diyor ancak geçen %50 sini verdi .

Kontrol ederek yapayım, bakalım bu taska kaç veriyor  :)

FilmsizKalma

Bu arada telefon numarası sormayanlarda var arkadaşlar..

sicher

gorev yapılmıyor ya neobuxta deneme modunda cok yanlış yaptım hemen attı gorevden numara yok sitede no diom var diyor anlamadım gitti

hakanatik01

Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!) bu görev değilmi ? Proda 0,20 işte No no deyip geçtim atıldım :)  6554 tane var bende öyle gözüküyor

abcb

Alıntı yapılan: sicher - 11 Mart 2013, 00:14:48
gorev yapılmıyor ya neobuxta deneme modunda cok yanlış yaptım hemen attı gorevden numara yok sitede no diom var diyor anlamadım gitti

Genelde ilk soruya hep yes diyoruz, Proda clixsensede buxensede clixplanette aynı görev var
Biraz fazla dikkat istiyor

FilmsizKalma

Hakan bende yok:(

Ya sanırım değişikliğe uğramış numara değilde adresi eşleşiyormu diyede soruyor herhalde :(

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Mart 2013, 00:16:19
Find and Correct a Business Addresses in Ireland (Now with better pay!) bu görev değilmi ? Proda 0,20 işte No no deyip geçtim atıldım :)  6554 tane var bende öyle gözüküyor

bende proda gozükmüyor ama bu gorev çok veriyor buna ragmen cok zor zaten kolay olsa bu kadar fazla vermez :D

sicher

Alıntı yapılan: abcb - 11 Mart 2013, 00:18:00
Genelde ilk soruya hep yes diyoruz, Proda clixsensede buxensede clixplanette aynı görev var
Biraz fazla dikkat istiyor

abcb siz suan yapıyor musunuz yoksa biraz yapıp bıraktınız mı ben neodan atılınca baskasına bakmadım

FilmsizKalma

ne alaka ki bize neden çıkmıyor proda :(