Find and Correct a Business Addresses

Başlatan abcb, 07 Mart 2013, 17:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ezberimsin06

bende girdim neoda traningi gectim sonrakinde atildim :) 0.20 tek alabildim :) proda da traningde bogusuyorum ama cok fazla dikkat istiyor ozellikle telefon numaralari yok gibi gorunuyor ama cikiyor ilginc ve zor bir gorev

abcb

Alıntı yapılan: djsugar - 11 Mart 2013, 00:06:15
%80 ini veriyor diyor ancak geçen %50 sini verdi .

Buxense bu taskta da kazancın %50 sini veriyor, yani 12.5 cent veriyor

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ezberimsin06 - 11 Mart 2013, 00:36:23
bende girdim neoda traningi gectim sonrakinde atildim :) 0.20 tek alabildim :) proda da traningde bogusuyorum ama cok fazla dikkat istiyor ozellikle telefon numaralari yok gibi gorunuyor ama cikiyor ilginc ve zor bir gorev

Aynı şekilde neoda trangingi geçeceğim diye çırpındım geçtim derken ilkinde attı..oysaki %74 idi :(

drogba

ben atılmadan kendim istifa ettim.

ezberimsin06

bence en guzelini yapmissin :)
aslinda cok iyi veriyor ama iste dikkat istiyor hemde cok fazla

hakanatik01

Nasıl atıldınız yanlışları söylemedimi onları yazsanız liste oluşur işte :)
Ben yes deyip kutunun yanındakileri yazdım traingini geçemedim ama :)

Lakeside Cottages
   No
Rotana Café Restaurant
you answered: "Dublin" but the correct answer was: "Portobello".
Merchant's Arch Bar & Restaurant
"48-49 Wellington Quay, Temple Bar" but the correct answer was either: "48-49 Wellington Quay" or "48/49 Wellington Quay" or "48-49 Wellington Quay".

abcb

Hakan malesef pek o kadar da kolay değil anlaşılması, çünkü tek seçenek yok
Yinede hazırlayalım, umarım yapabiliriz, ben liste konusu açayım  :)

djsugar

pro 4x
clix 3x suan başka uğraşmıcam bu kadar yaptım neo ile buxense duruyor.

burak003

hakanatik01

Haklısın modum :) yapcıaksın bekliyorum ben :P
şaka bir yana ama işte zaten listenin amacı tek seçneeğe indirebilmek değilmi :) maksat bizi uğraştırmasın yoksa uğraşarak yapılabilir görev :) ama sonuçta çıakn liste pek işe yaramaz her soruyu yazmamız gerekir ozamanda 100 taneyi 4-5 saatte anca yaparız o kadarda uğraşan çıkamz gibi geldi,

benim yapmak istediğim yes dedikten sonra kutunun yanındakileri aynen geçirmek oldu en sondaki IE kısmına dokunmadım ,"Rotana Café Restaurant" için mesela sadece şehir kısmına hata dedi doğru cevabı verdi portebole diye bu tarz bir yaklaşımla gitmezsek liste falan oluşması zor geldi banada;
ilkinde nO NO dedim mesala hiç cevap alamamış oldum attı direkt bundada attı ama 2 cevap buldum en azından :) 10 kişi 2 cevap bulursak 20lik listemiz olabilir belkide ama bende uğraşamıcam sıkldım bile :) benim taktik bir işe yaramadı pek sadece en sondaki Country:    IE kısmına birşey yazmamıza gerek yok gibi duruyor ,kısaca birimizin bir taktik bulması şart :P :P :)