Find and Correct a Business Addresses

Başlatan abcb, 07 Mart 2013, 17:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Sicher ben şu anda buxensede trainingi geçmeye çalışıyorum, görev proya da geldi
Bence biraz daha uğraş, tabi sen bilirsin, görev zor ama kazancı iyi  :)

Filmsizkalma arada kontrol et, bana da geç geldi

hakanatik01

çok ilginç hee bende birde 2 görev gözüküyor proda ama birinde "ty for hard" uzun zaman önce yaptığımız görev :) kısa yol "yes-no" gibi bulursak yeni hesapla gelinebilir prodan o zaman :) yeni hesaplarda gözükebilir bilginiz olsun :)

sicher

neyse arkadaşalar siz yapın egrki abcb sen yapabilirsen yapabildiklerinden biraz paylaşıverde diğer sitelerde deneriz hiç yoktan

abcb

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 11 Mart 2013, 00:23:12
neyse arkadaşalar siz yapın egrki abcb sen yapabilirsen yapabildiklerinden biraz paylaşıverde diğer sitelerde deneriz hiç yoktan
:y :y doğru uğraştırma bizi :P mod edeğilmisin yapıcaksın :P  :g :g bana mail de atarmısın? :) ben maç bakıyorumda kuponum tutucak :P

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Mart 2013, 00:22:30
çok ilginç hee bende birde 2 görev gözüküyor proda ama birinde "ty for hard" uzun zaman önce yaptığımız görev :) kısa yol "yes-no" gibi bulursak yeni hesapla gelinebilir prodan o zaman :) yeni hesaplarda gözükebilir bilginiz olsun :)

bende gözükmüyor malesef :(

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Mart 2013, 00:24:04
:y :y doğru uğraştırma bizi :P mod edeğilmisin yapıcaksın :P  :g :g

:g :g

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Mart 2013, 00:24:04
:y :y doğru uğraştırma bizi :P mod edeğilmisin yapıcaksın :P  :g :g bana mail de atarmısın? :) ben maç bakıyorumda kuponum tutucak :P

Tabi tabi  :D Yapabilsem tükkan sizin  :g

FilmsizKalma

bende çok kötü ya onu doğru yapsan onu istiyor :)

drogba