LicenseBux (SCAM)

Başlatan gokovic, 16 Mart 2013, 00:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 17 Mart 2013, 16:09:45
Hocam zaten Premium larımız var. % 240 diyor. yani 1$ yatırsak 2.4$ çekme hakkımız var snaırım. veya Elite veya ultimte üyeliklerde bu sınır yok. Çünkü ilk herkese premium verdi. oyuzden bunu koymus.

Minimum yatırım nedir baktınız mı :)

gokovic

Fund via payment processor
Enter amount
1$
Payment processor

Promo
150% extra 
Amount to be added
$2.50

1$ denedim hocam kabul ediyor payza sayfasına aktarıyor.

abcb

abcb

Sağolun Hocam :g

Daha önceden ben bu şekilde 7-8 tane siteye ikinci günlerinde çok küçük rakamlarla yatırım yapmıştım, ay sonlarında tabiki siteler scam oldu ama 10-15-20 dolar da para kazandırmıştı
Bu da o sitelerden olabilir, en kısa zamanda öğreniriz zaten  :)

gokovic

Tamam hocm bende yapıyorum nasıl başlıyoruz. Premium olarak kalıp add fundstan az miktar atıp parayımı çekmeyi denicez. ?

abcb

Gokovic başlama, benden haber bekle, ödeme yaparsa tarif ederim o şekilde yaparsın  :)
Bütün ödemeler ınstant dediği halde ınstant yapmadı pendinge aldı, dur bakalım fos çıkabilir 

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 17 Mart 2013, 16:39:44
Gokovic başlama, benden haber bekle, ödeme yaparsa tarif ederim o şekilde yaparsın  :)
Bütün ödemeler ınstant dediği halde ınstant yapmadı pendinge aldı, dur bakalım fos çıkabilir 

Peki hocam haber bekliyorum. Ama bence göndericektir.  :y

abcb

Instant yazıp ınstant göndermiyorsa bu "göndermeyecek" anlamına geliyor  :g
Elit ya da ultimate üyelik alın, ınstant der sizi biraz pışpışlar oyalarım anlamına da geliyor  :D

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 17 Mart 2013, 16:43:36
Instant yazıp ınstant göndermiyorsa bu "göndermeyecek" anlamına geliyor  :g
Elit ya da ultimate üyelik alın, ınstant der sizi biraz pışpışlar oyalarım anlamına da geliyor  :D

:)) Herşey olaiblir.  (p)