PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

3. sıra clickerjet için istiyorum 
Neyseki bu sefer payzam var :) Bekeli hocam forumda ödeme alan tüm arkadaşların ödeme kanıtlarını koyabilirseniz memnun olurum. Ödeme kanıtının çokluğu sizin tecrübelerinizle sabit bunu hep  söylüyorsunuz. ben son aldığım ödeme kanıtını eklememiştim foruma. onuda upload edeyim size link gönderirim  sizcede uygunsa tabi  :)

bekeli

@ırmakk, slotlar netleştiğinde slot alan arkadaşlardan refli link ve ödeme kanıtlarının linklerini istiyorum.
Siz bana ne kadar kanıt linki gönderirseniz onları eklerim. Benim için sorun yok ;) Sizin için 3. sıra sağ sütun rezerve edildi ;)

Bu arada @ballondor arkadaşımız Clixsense reklamından vazgeçtiğini bana PM ile iletti.
2. sıra sağ sütun şu anda boş :)

ElisaMcCline

noulinx olabilirdi ama Filmsizkalma en başta kapmış :)
Hiç girmedim o yüzden ben bu konuya :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2013, 17:00:18
noulinx olabilirdi ama Filmsizkalma en başta kapmış :)
Hiç girmedim o yüzden ben bu konuya :)

Exabux için 2. sıra sağ sütuu ayıralım hocam size ;)

hakanatik01

:)) bekeli'den çok iyi ticaret adamı olurmuş yahu harcatma kendini yarın istifanı ver :P :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Kasım 2013, 17:02:00
Exabux için 2. sıra sağ sütuu ayıralım hocam size ;)

Aktif reklamlarım olmasaydı gerçekten düşünürdüm.. Bir sürü yerde dönüyor ve fena gitmiyor :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2013, 17:04:18
:)) bekeli'den çok iyi ticaret adamı olurmuş yahu harcatma kendini yarın istifanı ver :P :)

Babam tüccar :) Babadan oğula bir şeyler geçmiş demekki :P

enderege

@bekeli, malesef bende bu ara reklam vermeyi düşünmüyorum. noulinx olabilirdi gerçekten ama Bizim A.Ş. kapmış.

ojooo yada güvenmiyorum artık. bakımdı, tık azalması, ref azalması. vs. Atıyorum 1000 tıka günde 11$ geliyordu şimdi yine 1000 tıka günde 2$ geliyor. O nedenle bir süre onun içinde reklam vermeyeceğim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

Arkadaşlar dün probux ta başlattığım reklam sonuçlarını vermek isterim sizlere;
Reklam verirken bir ışık olabilir :)

Toplam da blogum 87.000 civarı hit aldı

lcnclix : 50+ ref (dün 11:30 da başlatmıştım reklamı akşam 18:00 gibi 50 ref sınırına ulaştım sitede ve sitenin banner ını blogdan kaldırdım. hatta bir kaç tane de hiç tıklamayan vardı onları da silmiştim. )
silverclix : 19 ref
goldenclix : 27 ref
ptcsolution : 8 ref
mvptc : 16 ref
ojooo : 3 ref (gelmesede olurdu)
adzpot : (sorunuz bekeli :) )
gladbux : 7 ref
clickhonest : 4 ref
clickerjet : 7 ref
clixdo : 4 ref
noulinx : 11 ref

edit: verdiğim blog sayfasında neobux banner ı yoktu diğer sayfada vardı. vatandaşın biri aramış bulmuş o banner ı ve 1 tane de neobux a ref gelmiş :)

bekeli