PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 31 Ocak 2014, 18:10:40
eyvah eyvah nettin modum sen :D  erken davranmışın :D ben gelmeden alınırmı hiç üyelik :D
Yaptım bir hata, utandırma beni şimdi. , bloktan gelesin diye hem :g

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ikose - 31 Ocak 2014, 18:21:02
Yaptım bir hata, utandırma beni şimdi. , bloktan gelesin diye hem :g

e tabii canım hep gelirkapısımı yapacak primi :D  birazda bloglarımız yapsın :g

tolgacan86

O zaman gece yatmadan önce reklamı aktif ederim, şu anda 21 e düştü aktif günlük reklam sayısı, yarında malum cumartesi bol tıklayan ve inşallah bol ref olan olacaktır :)

Herkese şimdiden hayırlı olsun, bol şanslar, bol refler, bol kazançlar..

ikose

Teşekkür ederim Tolga  :y Elisa , yüreğine sağlık  (a)
bendende Herkese  hayırlı olsun, bol şanslar, bol refler, bol kazançlar.. dileğiyle  :)

Coulers79

Reflerimi verin bana, İstanbul sokakları.  :))  Herkese bol refler, bol kazançlar.   (p)

tolgacan86

Hadi hayırlı olsun reklamı başlattım... Tekrardan bol refler herkese :)

yingyang16

Reklamdan 3 ref gelmiş ,2 si aktif  ???

Dün gece site belli aralıklarla gitti geldi ,bugün dışarıdaydım bakma fırsatım olmadı ,gündüz de aynı problem yaşandıysa dr az gelmiş olabilir ;)

Emeklerin için teşekkürler Tolgacan  :y

ikose

7 sıra Clixbb reklamı=> 2 DR geldi  ikiside 1 tık yapıp bıraktı..  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 02 Şubat 2014, 17:06:00
7 sıra Clixbb reklamı=> 2 DR geldi  ikiside 1 tık yapıp bıraktı..  :))

Site biraz karışık görünüyor ikose :(
Herhangi biri için biraz sıkıntılı ... Örneğin refresh ettiğinde aynı reklam hala açık kalıyor , reklamlar izlendikten sonra 1 geriden kapanmaya başlıyor.
Mesela bu tarz bir sonuç için çok uygun bir sorun :)

tolgacan86

Ben kendi sitelerimdeki durumları henüz kontrol etme şansım olmadı, reklamı verdiğim geceden bu sabaha kadar şehir dışındaydım, sitede herhangi bir sorun olmamış 170.000 tıklama olmuş...

YingYang'ın sitesine az gelme nedenini biraz anlayabilirim, reklamı verdikten sonra var olan fix reklamların neler olduğuna göz atmıştım malesef ptcinnovation'ın fix reklamı vardı.. :( Yine clixsense'nin fix refklamıda vardı oda olumsuz etkilenmiştir muhtemelen :(

Bir daha kendi sitemin aracılığıyla ortak reklam kampanyası yapmayı düşünmüyorum. Alınan sonuçlardan dolayı her ne kadar benimle ilgili olmadığını bilsem bile sorumluluk hissediyorum.