PTC Sitelerinize Ref Kazanmak için Reklam Teklifi

Başlatan tolgacan86, 21 Mart 2013, 02:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Reklamı az önce gördüm. Hayırlı olsun. Bol refler diliyorum.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Bende gördüm ne diyeceğimi bilemedim daha önce hiç bu kadar refim olmamıştı şu ana kadar bile gelen ref sayım Total Referrals    42 kendi rekorum oldu çok memnun kaldım bu rekalm işinden :)  (p) (p) (p) çok sağol ortak bir dahaki reklamı nezaman veriyoruz gün bellimi ? ona göre para ayarlayayım :)

tolgacan86

ortak bende sevindim memnun kaldığına :)

Birdahaki reklam olayıda yine talebe göre, yalnız daha önce belirttiğim gibi bu ilk reklamdan sonra biraz olayı farklılaştırıcam çok daha verimli olması için.. Yarın sizlerden ricam, istatistiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim reklamcı arkadaşlar :)

gokovic

Tolga hocam. Çok güzel düşünmüşün gerçekten. Herkes açısından kazançlı bi durum.  :y
İstatislikleri bende merak ediyorum.

tolgacan86

Ya bu euro pinata adminine var ya şimdi.. Sabahtan beri bir tane ref gelmemiş şimdi baktım dedim noluyor, refli linki değiştirmiş of yaa.

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 22:19:41
Ya bu euro pinata adminine var ya şimdi.. Sabahtan beri bir tane ref gelmemiş şimdi baktım dedim noluyor, refli linki değiştirmiş of yaa.

:( 

Kötü olmuş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 22:19:41

The-bux'ın da değişmişti. Script değiştiğinde refli link de değiştiriyor. Bu durumu euro-pinata'nın konusunda paylaşmıştım :S
Geçmiş olsun :(

tolgacan86

Evet the buxında değişmiş, neyseki the bux'ın refli linkini yeni aldım uniqten, benimki kalsa halen oda eskisi kalacakmış.. Gitti 40 ref :( :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 23 Mart 2013, 21:31:02
ortak bende sevindim memnun kaldığına :)

Birdahaki reklam olayıda yine talebe göre, yalnız daha önce belirttiğim gibi bu ilk reklamdan sonra biraz olayı farklılaştırıcam çok daha verimli olması için.. Yarın sizlerden ricam, istatistiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim reklamcı arkadaşlar :)

Açıkçası bu saate kadar beklediğim gibi olmadı ama sanırım çok yerde reklamı dönüyor, ilgi çok şu anda siteye, ondan kaynaklı.
Gün bittiğinde yarın tam bilgiyi paylaşırım :)
Sonuçta alınan karşılıklar siteye göre de mutlaka değişecektir.. Hepimiz bunun bilinncinde olarak reklam vermeyi kabul ettik.
Yeni sitelerde ve/veya daha az reklamı dönen sitelerde daha şanslı olunacağı çok açık. :)

tolgacan86

Yeni fiyat listesi ve kurallar güncellenmiştir arkadaşlar.. Umarım bugünkü reklamı dönen arkadaşlar memnun kalmışlardır..

Şu ana kadar 10. sıra sol sütundaki easyhits4u siteme bile 26 ref gelmiş, earnon sitesinde 100/100 limiti dolmuş, pinoyincome sitesine 27 ref gelmiş arkadaşlar.. Sizlerin çok daha iyi sonuçlar elde etmesini umuyorum..