Categorize and Tag Tweets! (Up to 3 tags per Tweet)

Başlatan hakanatik01, 24 Mart 2013, 14:48:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Hakan ellerine emeğine sağlık  :)
Nasıl bir sabır varmış sende  :y Kaç gündür duruyordu bakmamıştım bile göreve  :g

drogba

yeni görevin bu listeyle alakası yok sanırım.

abcb

Aslında listeden çok spoiler içeriğinde Hakan görevin yapılışını anlatmış, listeye henüz bakmadım  :)

hakanatik01

Kısmen var arada olanlarda var omlayanlarda bana 3 tane denk geldi şimdi :) denk gelmeyenleride ekliyorum listeye clixsensede denem modunu hızlıca geçtim başka işlerim vardı onlara bakıyorum az sonra devam eder yanlış denk gelirse eklerim;

drogba

yapılışını anlatmaktan ziyade zor olduğunu analtmış iyi bir ingilizce ve bol bol sabır lazım listesiz bitirmek için.

hakanatik01

Gayet güzel gitmeye başladı bende gene :) deneme modundan sonra %90la clixsense bonusuna ulaştım yaptığım yanlışta listede varmış ama çok sıkıcı bir görev olduğudan listeye bile bakamdan gidiyorum artık :) deneyin derim en azından günlük bonusu alıp bırakın deneme modundan sonrası kolay gibi...

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Mart 2013, 00:46:07
Gayet güzel gitmeye başladı bende gene :) deneme modundan sonra %90la clixsense bonusuna ulaştım yaptığım yanlışta listede varmış ama çok sıkıcı bir görev olduğudan listeye bile bakamdan gidiyorum artık :) deneyin derim en azından günlük bonusu alıp bırakın deneme modundan sonrası kolay gibi...

mevcut listeylemi yaptın ? yoksa listesiz mi?

hakanatik01

Evet deneme modunda baktım sadece sonrasında direkt geçtim listeye bakmadım bile denk gelmedim bonusu alabildim :)

bu resimdeki gibi o yüzden yanlışım çıktı ama liste çalışıyor gibi geldi ;
[spoiler]Listede olsada olmsada ilk kısımda hepsini seç sonrasında listede varsa onu seç yoksa herhangi birini ;
[/spoiler]

Kısaca listesizde yapsanız bonusu alma ihtimaliniz var liste daha az yanlış yapmanızı sağlayacakır sadece ;

hakanatik01

Bakmıyorum dedim ama listeyide oluştururken ister istemez aklımdada kalıyor o yüzden biraz daha hızlı olabiliyorum;
bu arada misal listeye bakmadım ama denk gelince hatırladım "Erik Hansson" ı listede var dedim hemen baktım listeye :) sizin için biraz daha zor ve sıkıcı bir görev :)

abcb