Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Hayırlı yolculuklar,güle güle git gel;

not:Memleket kaçmıyor ama şansın kaçaiblir bence tıkları değil memlekete gidişi ertele  (gyk)

universitely76

Geçmiş olsun, annenizin en yakın zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle..
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

GelirKapısı ailesi;

Yeni işe başlamam sebebi ve kendi işlerimle ilgili olarak yoğun olması sebebi ile formda eskiye nazaran az online olmaktayım.

Elimden geldiğince destek olduğum, yatırım yaptığım veya referans değişimi yaptığım sitelerin tıklarını yapıyorum.

Yatırım grubu üyesi olarak bazı günler tıklarımı kaçırdım, bundan sonraki günlerde kaçırabilirim. (Ufak yatırım yaptığım siteleri dahi tıklayamadığım oluyor.)

Benim manzretim formda yeterince online olamamamdır.

PTC dünyasından ayrılmayı düşünmüyorum.. Hele ki bu formdan ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Sadece iş sebebi ile az online olacağımı bildirmek isterim. Teşekkürler.

hakanatik01

Allah kolaylık versin şimdiden;

enderege

Hayırlı işler ve bol kazançlar 6il9in. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Arkadaşlar bende Bilgin'le aynı durumdayım. Yıl sonu geldi bizim muhasebeleştirme işlemleri mahvediyor bizi. Bazen akşamları saat 8-9 a kadar kaldığımız oluyor. haftasonları da yarım gün geliyoruz.  Bende bir 10-15 gündür tıkları kaçırıyorum. Kendi sitelerimde de  yatırımım olan sitelere girip 4-5 büyük reklama tıklayıp çıkıyorum. DR-RR tıkları yansıması için. İzleme zorunluluğu olan siteler özellikle çok yoruyor. Clixsense de yatırımım olduğu halde tıklamıyorum günlerdir. Gruplara da elimden geldiği kadarıyla tıklamaya çalışıyorum ama yine de tıklayamadığım günler oldu ve de olabilir. Hakkınızı helal edin. Şu yılsonunu atlatayım telafi ederim inşallah...

FilmsizKalma

İşlerinizde kolaylık dilerim alan yardımcınız olsun :)

ikose

Yılbaşı pek çok kişi için yoğun geçiyor, bu yoğunluğu kolay atlatmanız dileğiyle   :y  O:-)

abcb

İşlerinizde kolaylıklar arkadaşlar  :)