Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Az çok hepimiz bir şekilde aynı durumdayız aslında..

Herkese kolaylıklar ve/veya iyi gezmeler/eğlenceler :)

enderege

Allah herkese kolaylık versin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

volkanaydinli

Kolay gelsin 6il9in ve ırmakk....

richman

31 Aralık tarihinde yılbaşı dolayısılığı ile hiç bir siteye tıklayamadım sadece çok kısa bir süre girip çıktım herkesten özür diliyorum.

enderege

04-01-2013 günü refiniz olduğum sitelerde tıklama yapamayabiliirim. Forumda da online olamayacağım. Bilginize.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 04 Ocak 2014, 00:40:39
04-01-2013 günü refiniz olduğum sitelerde tıklama yapamayabiliirim. Forumda da online olamayacağım. Bilginize.

tüm sitelerin reset saatini bekle tıkla öyle yat arakdaşım :D

Çok düşündüm çokkk acaba benim 1 sitede refim mi diye :D lcnclixte refimmişssiniz önemi yok isterseniz öteki günde tıklamıyın :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Ocak 2014, 00:43:30
tüm sitelerin reset saatini bekle tıkla öyle yat arakdaşım :D

Çok düşündüm çokkk acaba benim 1 sitede refim mi diye :D lcnclixte refimmişssiniz önemi yok isterseniz öteki günde tıklamıyın :P

Geri iade yapıyor musum bakiim refine :P

FilmsizKalma

yapıyorum ya dileyene lcnede bana kazandırdığını atabiliriim :D peki onlar bana atar mı :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Ocak 2014, 00:47:36
yapıyorum ya dileyene lcnede bana kazandırdığını atabiliriim :D peki onlar bana atar mı :))

Ne biliim yahu, soruyodun  ya :D aklıma geldi :))

tolgacan86

Yarın sabahtan itibaren pazar akşamına şehir dışında olacağım. Olası tıklayamama durumlarında bilginiz olsun. Elimden geldiğince sitelerle ilgilenmeye çalışacağım ama durumun müsaitliği konusunda emin değilim. Globalbux tıklarını bir şekilde yapacağım veya yaptırtacağım ;)