Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Globalbux tıklarını yapacaksan sorun değil git istersen diğer pazar gel :P :) Güle güle git gel ortak iyi yolculuklar ;

FilmsizKalma

Güle güle git güle güle gel :)

ElisaMcCline

İyi yolculukar ve iyi toplantılar  ( eğlenceler :g  ) Tolga :)

ballondor

tıklar sıkıntı değilde, recyle ları kim yapacak :)

iyi yolculuklar tolgacan hocam...

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 09 Ocak 2014, 02:59:54
İyi yolculukar ve iyi toplantılar  ( eğlenceler :g  ) Tolga :)
Toplantı deyince ?? yine Antalya mı? :))

tolgacan86

Geldim geldim :D Toplantı çok verimli geçti :)) Tıkları aksatmadım globalbux'da ancak recycle yapacak vakit yoktu. Birazdan istatistikleri paylaşırım..

FilmsizKalma

Adama bak ya toplantı imiş peh :D

richman

Arkadaşlar 2 gündür neredeyse hiç bir siteye tıklayamadım internetimde problem vardı herkesden özür diliyorum telefondan girdim genelde şimdi tıklamaya başlıyorum tüm sitelere.

bilalyuzugullu

arkadaşlar bu sıra forumda uzun kalamıyorum ve tıkları ancak yetiştirebiliyorum maalesef.

hatta dün 21 refim olmasına rağmen drclixi kaçırmışım :g  kimin refiysem kusura bakmasın artık. önümüzdeki hafta sonuna kadarda benzer şekilde

gidecek gibi görünüyor :S  bu yüzden kaçırdığım olursa şimdiden affola diyeyim dedim :)

hakanatik01

Düzene gireyim diye bugün hiç tıklama yapmadım bilginiz olsun kendi reset saatimi ayarlıyorum :D yarın belli bir saat belirleyip o saatte tıklarımı yapıp bir daha gün içinde PTC sitelerine bakmayı düşünmüyorum bilginiz olsun bugünlük tık mık yok kimseye :)