Mazeret Başlığı

Başlatan AnilK, 08 Aralık 2010, 03:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Elisanın herkese selamı var 3 5 gün kurtuldum forumdan ayaklarını uzattım elimde viski bardağım kafamı dinliyorum dedi. Özelliklede foruma yaz bunları diye tembihledi. :D

HeadSh0t

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Mart 2014, 22:40:34
Elisanın herkese selamı var 3 5 gün kurtuldum forumdan ayaklarını uzattım elimde viski bardağım kafamı dinliyorum dedi. Özelliklede foruma yaz bunları diye tembihledi. :D

Yurtdışında işim var dan kastettigi bumuydu  :))

6il9in

Tilkinin dolasip doneceyi yer yine kurkcu dükkanı keyfini cikarsin bence.  :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 04 Mart 2014, 22:40:34

Ayıp ayıp :P

Engin

wattbux kimin refiyim bilmediğim için buraya yazıyorum wattbux 12:54 girmiyor bütün gün denycem

hakanatik01

12.59 ben tıklıyorum şu anda DNs farkındanmıdır bilmeme Comodo DNS + firefox kullanıyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 07 Nisan 2014, 12:59:49
12.59 ben tıklıyorum şu anda DNs farkındanmıdır bilmeme Comodo DNS + firefox kullanıyorum

Muhtemelen açık yakalamışsın Hakan. Ben de bir süredir deniyorum, aynı conf. (Comodo+Firefox) ama CloudFlare geliyor hep.

hakanatik01

İyi saatte olsunlara denk geldim demek ki :P Evet şu saatte bende de girmiyor reklamına da denk geldim aynı çıkıyor reklam veren için kötü bir gün olacak demekki ...

ElisaMcCline

You're being logged in.

Yakaladı ama tutunamadı :)
wattbux.com Host Error

6il9in

Tapbux un son zamanlari aklima geldi. Amarim sonucu ayni olmaz.  :) 3 RR aldim o kadar masrafim var  :D :D