Destek için tıklar mısınız?

Başlatan drogba, 08 Nisan 2013, 00:23:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drogba

hakanatik01

geldi gene

Video adı:Rock the Dragon Impromptu Cover

süresi:01:24

lovablegs

drogba senin izlediklerinide sayıyormu ayrıca minumum ödemesi nasıl konuyla ilgili bana pm atarmısın :)

banada şimdi tuvalet videosu geldi...

deminki şişko bi adam barda oturuyordu :)

drogba

bende video uzay gemileriyle ilgi bir şey şaka videosu daha gelmedi bana hakan :D

hakanatik01

Uzay gemilide gelmedi bana bana gelenlerin adlarıı yazdım farklımı geliyor nedir anlamadım :) benimkinde biri tuvalet şakası diğeri 3 kafadar ne içtilerse artık cayip bir şarkı söylüyorlardı [Rock the Dragon Impromptu Cover] :))

drogba

minimum ödeme $10 lovablegs :) pmde atacam şimdi. ayrıca son $0,03

drogba

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 30 Nisan 2013, 03:12:01
Uzay gemilide gelmedi bana bana gelenlerin adlarıı yazdım farklımı geliyor nedir anlamadım :) benimkinde biri tuvalet şakası diğeri 3 kafadar ne içtilerse artık cayip bir şarkı söylüyorlardı [Rock the Dragon Impromptu Cover] :))

dün bana birvideo geldi dondum kaldım. amerikada zenci bir ailenin eve hırsız girmiş bunlarda bunu nasıl olmuşsa yakalamış. koltuğa oturtmuşlar. çocuk feci korkuyo evde bi koca karı (anaları) 3-4 tanede genç erkek var buna önce baya bağırıp küfrediyorlar sonra zenci heriflerden biri bunu dövüyor tokatlıyor felan anneleri küfür etmeye kızgınca devam ediyor diğer 3 kardeşte 3 ayrı cep teli ile olayı kameraya ayırıyolar sonra tekme tokat bunu serbest bırakıyolar anne hala kızgın adama küfrediyor arkasından sonra sinirini alamayıp çocukalrınabağrıyor şimdi sizde yerlerinize gibi bir şeyler söylüyor. sanırım ibret olsun diye o videoyu viroola vermiş adamlar.

drogba

bu arada üye olmak isteyenler https://www.virool.com/advertiser?rc=56993ee9 buradan olabilirler. baya zahmetli iş ama.

drogba

hakanatik01

Video geldi
Video adı:Mark Tucker's new song: I would change the world if I could Copy Right 2012
Süresi:01:47
bıyıklı bir zenci abimiz şarkı söylüyor :)