Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

bol keseden dağıttılar tabi, şimdi kemerleri sıkma politikası uyguluyorlar :)

ama bu tabloda insanın içini cızzz ettiriyoru  :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 20 Kasım 2013, 02:50:16
bol keseden dağıttılar tabi, şimdi kemerleri sıkma politikası uyguluyorlar :)

ama bu tabloda insanın içini cızzz ettiriyoru  :X

Bende boş çadır var :D Sevin sen yine de :)

hakanatik01

Kiralık refler noldu ? onlardamı tıklamıyoru :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Kasım 2013, 02:57:27

Çok dengesiz tıklıyorlar.. Bazı günler  maliyetinin çok altına iniyor. bazen 1.5 katını getiriyor..
Kimi arkadaşlara da bir günde coşup 10$ birden bırakıyuyorlar :P
Bize de bekliyoruz ama, gelen giden yok :)

2 avg ile 1$ geldiği de oldu, 2.4$ geldiği de.. Her iki günde de avg=2 idi... Yani karışık ;)

ballondor

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Kasım 2013, 02:57:27

kiralık refler tıklıyor ama gelirleri çok azaldı :S

0.015 gelirdi 1 tık büyük çogunlugundan, şimdi 0,0005-0,007-0,015 karısık bi şekilde geliyor

hakanatik01

Sitenin selameti içinde olması gereken buydu ama sanırım değil mi? yoksa herkes aşırı kazanıcak gibi duruyordu batmasındansa böyle devam etsin bari diyelim o zaman tabi ki bu kadarda kötü devam etmesin  en azından 3-5 kar  bıraksın  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Kasım 2013, 03:10:10
Sitenin selameti içinde olması gereken buydu ama sanırım değil mi? yoksa herkes aşırı kazanıcak gibi duruyordu batmasındansa böyle devam etsin bari diyelim o zaman tabi ki bu kadarda kötü devam etmesin  en azından 3-5 kar  bıraksın  :P

Hakan,
Tam hesap yaptığını sanmıyorum ballondorun. Genel bilgi veriyor.
Net söylüyorum.. : Son 4 günün 2 tanesinde, günlük maliyetin çok altında gelir geldi.

Tüm reflerin günlük maliyeti 1.66$ bende. 1$ seviyesinde gelir geldi bu 4 günün 2 sinde..
Diğer ikisinde de 2.0 - 2.4 dolar seviyelerinde.
Bir taraftan DR lerden e kazancı öldürüyorlar. Yani karışık derken, gerçekten karışık. Azalma o kadar da makul ve düzenli bir azalma değil.

bekeli

Arkadaşlar,
İsterseniz siteyi önerilmeyen siteler alanına taşıyalım :P

RR'lerin bazı günler düşük getirisi olduğu kesin. Ancak bazı günler o kadar iyi gelir geliyorki düşük günleri unutturuyor.
1 aylık bakıldığında RR'lerin zarar ettirmediğini söyleyebilirim. Çok iyi karlar bırakan paketler de olabiliyor ;)

Bu anlamda var bir dengesizlik :S

Standart DR'lerden gelen gelir düştü. Kredilenmeyen daha doğrusu upline'a yansımayan gelirleri var.
Bu durumu inş. yakında düzeltirler..

Birkaç gün önce müthiş kazandırıyordu ve ben ciddi anlamda tedirgin olmaya başlamıştım sitenin geleceği ile ilgili.
Müthiş kazandırdığı günlerin acısını çıkartıyorlar şimdi ve ben tedirginliğimi atmaya başladım ;)

Baktınız kötü gidiyor yatırımınızı artırmayın. Mesela @hamzakursad, neler neler dedi RR'leri ile ilgili. Hatta gelip Scam bile yazdı. Ama gitmiş şimdi yeni ref kiralamış. Oldu mu şimdi :P

Edit: Az önce kredilenmeyen reklamları olan DR'lerin ekran görüntüsünü alıp Admine ticket attım.
İnş. bir düzelme olur ;)

FilmsizKalma

Benim hep maliyetinin üstünde idi. Başşlarda fazlası bile vardı. Son günlerde zararda değil ancak zar zor çok az kar bırakıyordur.
1 kere en azından çok fazla bir kar bıraksa :D sizlere olduğu gibi tamamdır :P Bendeki 200 ref şu şekilde zarar ettirmiyor. Günlük kazanca göre.

Tek sıkıntım öğlen 12 ye kadar 250-280 click gelmesi ve sonra gece 1 e kadar 50 click bile gelmemesi :(

ElisaMcCline

Önerilmeyenler değil de, bu durum devam ederse, yeni siteler alanına geri alabiliriz.
Ben de dahil çok yrni yatırım yapanlar var. Biraz daha durumlarımızı görüp test edelim derim.