Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

biliyorum hocam. rr sayımıda arttırdım denemiş olcagım bakalım.

tolgacan86

hayırlı olsun o zaman ;)

enderege

Hayırlı olsun ballondor. :D Kat be kat kazan inşallah.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Ekim 2013, 22:35:34
Ben en son ödemeyi bu sabah istedim ve hemen gönderdiler.
Baktım şimdi isteme saati ile ödeme saati arasında 4 buçuk saat var.

Sizin ilk ödeme olduğu için belki hesapları daha detaylı inceliyor olabilirler. Merak etmeyin gelir ödemeniz.
Şu an history'de gözüküyor değil mi istediğiniz ödeme?

Ya $2 'ında değilim de, gelmeyince merak ettim işte :)
History de görünmüyor istediğim ödeme, ama "your account" kısmında:
Note - You currently have $2.04 yet to be paid. yazıyor.

bekeli

Alıntı yapılan: hamzakursad - 27 Ekim 2013, 23:48:12
Ya $2 'ında değilim de, gelmeyince merak ettim işte :)
History de görünmüyor istediğim ödeme, ama "your account" kısmında:
Note - You currently have $2.04 yet to be paid. yazıyor.

Ok. Orada yazıyorsa General History yazan yerde de gözüküyor olması lazım.
Her neyse önemli değil. Dediğim gibi ilk ödeme alacakların hesapları daha ayrıntılı inceleniyor olabilir. Bu nedenle gecikme olmuş olabilir.

hamzakursad

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Ekim 2013, 23:50:26
Ok. Orada yazıyorsa General History yazan yerde de gözüküyor olması lazım.
Her neyse önemli değil. Dediğim gibi ilk ödeme alacakların hesapları daha ayrıntılı inceleniyor olabilir. Bu nedenle gecikme olmuş olabilir.

doğrudur, $2 limitini yarıladım bile, ilk ödemeyi alamadan 2. ödeme limitine gelmek üzereyimde ^^

dinamikortam

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Ekim 2013, 23:06:16
premium+ aylık olan biliyorsun değil mi?

Bu işlem sırasında hakkaten dikkatli olmak lazım. Premium yerine alt satırdaki Premium+ üyeliğini seçip butona tıklarsanız gitti 39$ :D Çünkü butona tıkladınız mı hemen onaylıyor. Emin misin, bak geri vermem uyarıları gibi ikinci bir şansınız yok. :D Bu arada ben de bugün Premium aldım. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Herkese bol kazançlar.

hamzakursad

Standart, premium ve premium+ nın Max RR. Miktarları ve autorecycle günleri hakkında bilgisi olan varsa yada direk linki verebilecek olan varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Aradım ama bulamadım.

dinamikortam

Alıntı yapılan: hamzakursad - 28 Ekim 2013, 15:08:39
Standart, premium ve premium+ nın Max RR. Miktarları ve autorecycle günleri hakkında bilgisi olan varsa yada direk linki verebilecek olan varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Aradım ama bulamadım.

Purchase Referrals linkine tıkladığında açılan sayfada, hangi üyeliğin varsa o üyeliğin RR limitini yazıyor. (2. paragrafta) Premium için 250 RR, Standart üyelik için yanlış hatırlamıyorsam 100 idi. Bu arada upgrade sayfasındaki tablo da kaldırılmış ya da premium üyeler mi göremiyor anlamadım. Bu sabah Standart üye iken görmüştüm, şimdi yok.  ???

dr1980m

Benim de dikkatimi çekti, üyelik tablolarını kaldırmışlar sayfadan :)