Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 11 Kasım 2013, 20:23:40
teşekkürler;

ben premıum iken de bir refim önce premıum aldı 10$ geldi 2-3 gün sonra premıum+ aldı yine 10$ geldi,

ama bir refim direk premıum+ aldı, oradan da 10$ geldi :S teker teker alsaymıs keşke :(

Hocam,
O zaman 2 premium+ refiniz var.
Siz Premium+ iken bu ikisi tekrar Premium+ alsa size 40 dolar gelir ;) İyi tarafından bakın :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Kasım 2013, 20:28:51
Hocam,
O zaman 2 premium+ refiniz var.
Siz Premium+ iken bu ikisi tekrar Premium+ alsa size 40 dolar gelir ;) İyi tarafından bakın :)

Premium + nın refi, premium alırsa durum aynı mı.. Yani upline upgsi mi önemli, yoksa refin yaptığı upg de farkediyor mu ?

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Kasım 2013, 21:33:14
Premium + nın refi, premium alırsa durum aynı mı.. Yani upline upgsi mi önemli, yoksa refin yaptığı upg de farkediyor mu ?
Premium+'nın refi Premium alırsa 10 dolar.
Yani ben Premium+ iken refin alacağı upg.e göre bonus değişiyor.
Yalnız ben Premium iken refim Premium+ da alsa 10 dolar geliyor.

Yani hem kendi upg'im önemli hemde refin aldığı upg. tipi önemli.

Upline: Premium => Ref: Premium = 10 dolar bonus
                                 Ref: Premium+ = 10 dolar bonus

Upline: Premium+ => Ref: Premium = 10 dolar bonus
                                   Ref: Premium+ = 20 dolar bonus

Özetle; 20 dolar bonusun gelebilmesi için upline Premium+ iken refin Premium+ alması gerekiyor. Diğer durumlarda 10 dolar geliyor.

ElisaMcCline

Pre ve pre+ arasındaki farkları tam olarak bir geçsenize.. Karışık olarak heryerde bu bilgiler..

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 11 Kasım 2013, 21:44:01
Pre ve pre+ arasındaki farkları tam olarak bir geçsenize.. Karışık olarak heryerde bu bilgiler..

Hocam ilk mesajda tabloda tık geliri farkları var.

O tabloda gözükmeyen kiralık ref limiti var.

Premium RR limiti 250, 5 gün inaktif olan recycle oluyor, 5 günde bir kiralanıyor.
Premium+ RR limiti 2000, 3 gün inaktif olan recycle oluyor, 3 günde bir kiralanıyor.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Kasım 2013, 22:04:03
Hocam ilk mesajda tabloda tık geliri farkları var.

O tabloda gözükmeyen kiralık ref limiti var.

Premium RR limiti 250, 5 gün inaktif olan recycle oluyor, 5 günde bir kiralanıyor.
Premium+ RR limiti 2000, 3 gün inaktif olan recycle oluyor, 3 günde bir kiralanıyor.

Ücretleri de aynı mı ? 100 ref için 15$ gibi birşey kalmış aklımda, yanlış atırlıyor da olabilirim.... sanırım konuda yazışmalar arasından öyle hatırlıyorum.
Bende sitedeki tabloda 0,20 görünüyor 250 refe kadar. Pre ve Pre+ larda farklı mı ?
Ve ref paketleri..
Sanırım ben şu anda max 50 alabiliyorum ( evet sayfada yazıyormuş) standart olarak.. Pre ve pre+ da durum nedir ?

ballondor

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2013, 02:01:53
Ücretleri de aynı mı ? 100 ref için 15$ gibi birşey kalmış aklımda, yanlış atırlıyor da olabilirim.... sanırım konuda yazışmalar arasından öyle hatırlıyorum.
Bende sitedeki tabloda 0,20 görünüyor 250 refe kadar. Pre ve Pre+ larda farklı mı ?
Ve ref paketleri..
Sanırım ben şu anda max 50 alabiliyorum standart olarak.. Pre ve pre+ da durum nedir ?

rr lerin fiyatı 0,2

üyeliklerde ücretler değişmiyor ve rr sayısı artınca da ücretlerde değişme yok, oradaki tabloda farklı gösteriliyor ücretler ama ben hep 0,2 den aldım

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2013, 02:01:53
Ve ref paketleri..
Sanırım ben şu anda max 50 alabiliyorum ( evet sayfada yazıyormuş) standart olarak.. Pre ve pre+ da durum nedir ?

@ballondor'un cevabına ek olarak pre ve pre+ tek seferde 200 ref kiralayabiliyor hocam ;)

ElisaMcCline

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
Şu yoğun dönemi atlatabilirsem bir denemek istiyorum. O yüzden sordum bu kadar çok :)

Çok ballandırdınız yahu :P Yiter gari :D

hamzakursad

Arkadaşlar RR gelirlerinde 3-4 gündür %40 civarı bir azalma var, sizde de böylemi? RR den 2 civarı AVG alabilen var mı?