Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Pre+ aldım üstüne de 100 ref daha kiraladım sabah 9 gibi. O saatten beridir 50 tık anca almışımdır, onlarda eski RR ler ???

ballondor

Alıntı yapılan: hamzakursad - 16 Kasım 2013, 23:21:37
Pre+ aldım üstüne de 100 ref daha kiraladım sabah 9 gibi. O saatten beridir 50 tık anca almışımdır, onlarda eski RR ler ???

hayırlı olsun pre+ :)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ballondor - 16 Kasım 2013, 23:27:07
hayırlı olsun pre+ :)

Teşekkür ederim, umarım memnun eder beni, bugünün acısını çıkartayım  (d)

hamzakursad

Dear user,

Рефералы очень стремительно раскупаются и вскоре мы будем вывешивать информацию  об их окончании, это будет выглядеть так:

В данный момент свободных к аренде рефералов не осталось! Обратитесь за арендой позже!

Sincerely,
Ojooo WAD Support Team

Böyle bir ticket cevabı olabilir mi ya  (d)

abcb

Yeni Rus Mod transfer etmişler, hayırlı olsun  :D

bekeli

Hayırlı olsun pre+, @hamzakursad ;)

İnş. bol kazançlar elde edersiniz.

hamzakursad

Я твой  (d)

আমি পুলিশের আছি  (d)

我是你的  (d)

私はあなたのものよ  (d)

איך בין דייַן (d)

میں تمہاری ہوں  (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 17 Kasım 2013, 00:54:04
Dear user,

Рефералы очень стремительно раскупаются и вскоре мы будем вывешивать информацию  об их окончании, это будет выглядеть так:

В данный момент свободных к аренде рефералов не осталось! Обратитесь за арендой позже!

Sincerely,
Ojooo WAD Support Team

Böyle bir ticket cevabı olabilir mi ya  (d)

Translate ile az çok birşeyler anlaşılıyor.. Soruna göre cevabı anlarsın zaten :)

Tavsiye çok hızlı bir şekilde satın alınan ve yakında onların ucunda bilgi yayınlayacağız, bu gibi görünecektir:
Tavsiyeleri sol kiralık Şu anda mevcut! Daha sonra kira isteyin

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Kasım 2013, 01:25:33
Translate ile az çok birşeyler anlaşılıyor.. Soruna göre cevabı anlarsın zaten :)

Tavsiye çok hızlı bir şekilde satın alınan ve yakında onların ucunda bilgi yayınlayacağız, bu gibi görünecektir:
Tavsiyeleri sol kiralık Şu anda mevcut! Daha sonra kira isteyin
transletten baktım zaten.. de niye ingilizce yazmazlar onu anlamadım  :) Bundan sonra bende Türkçe ticket atacam  :g